Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna agatka....?

Czy to jakiś wstyd ze nic nie dostanę od mojego faceta na dzień kobiet?

Polecane posty

ważne ze jest. I kocha mnie przez 9 lat. Nie powodzi się nam raczej od 1 do 1 i nie mamy kasy wydawac na glupie pierdoły . Waźne ze jest i bedzie z nami przez pół dnia ja on i synek 2 letni.

Gość Izabelka......... ...:)
a Ty cos mu dajesz w dniu mężczyzny? bez przesady, że baby tak przezywaja to komunistyczne swieto

Gość Mrs.Elitte
ale jaki wstyd:)lepsze są miłe gesty na codzien niz prezent od świeta:)

a czy codziennie dostajesz cos od niego ? Dajcie spokoj kobitki dzien jak co dzien gdyby nie ta nazwa to 8 marzec bylby dla nas taka sama data jak np 10 kwietnia ;)

Gość weronikafaustynka
autorko, zaden wstyd, wazniejsze ze jest z Wami i jestescie szczesliwa rodzinką:)

Gość powiem Ci tak
ja bym wolała, żeby mój mąż był na co dzień, żeby każdego dnia było między nami dobrze. Gdy przynosi mi prezent z jakiejkolwiek okazji raz na jakiś czas, to mam ochotę od razu tym o ziemię walnąć, bo co mi po kupionej nawet i najdroższej rzeczy skoro w na co dzień nam się nie układa. Nawet mu to powiedziałam, ale nie dotarło. Widocznie tak mu łatwiej....Nie masz się nad czym zastanawiać

Żaden wstyd, ja tam od mojego niczego nie oczekuje chyba, że naszykowania mi fajnej kąpieli i zabawienia porządnie dzieciaków na ten czas, żeby nie było pukania do drzwi i "mamooooo...." ;) A zresztą gdyby nie fakt, że moja mama ma dzisiaj urodziny to pewnie bym o tym dniu nie myślała nawet :P Hmmm ale z drugiej strony tylko jeden storczyk mi kwitnie na parapecie teraz, jeśli pojedziemy na zakupy dzisiaj to kupie sobie jakiegoś mając wymówkę "oj tam przecież dzień kobiet dzisiaj" ;)

Gość weronikafaustynka
no 10 kwietnia to ja bede miala kolejne 18-te urodziny:D ta date akurat celebruję:P

Gość yyyy???
Oprocz walentynek to jest najglupsze swieto w roku,wiec nie wstydz sie ;)

oj dzięki,bo wszystkie tak zachwalaja ze ida na kolacje, dostaja cós drogiego ,kwiaty...

ale trafilam z tym kwietniem :P no to wszystkiego najlepszego hehe :P a wracajac do tematu kwiatek to tylko mily dodatek. zamiast tego moze Ci np zrobic dluuugi masaz ;) ja bym osobiscie tak wolala :P kwiatek to taka ''droga'' na skroty :P niby nic ale jednak cos :)

Gość womon in block
Przyjmij życzenia Babo Kochana od drugiej baby z samego rana, niech dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa Babo aby do wiosny...

oj tam oj tam żaden wstyd jesli cię kocha i szanuje to codziennie masz dzień kobiet :)