Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ferantatka

Start 11.03 Zmiana nawyków żywieniowych + ćwiczenia

Polecane posty

Dodam jeszcze ,że moja waga stoi w miejscu od dłuższego czasu, więc moja waga ani nie spada(co jest normalne przy mojej diecie) ale też nie rośnie co mnie bardzo ciesz:) Ania na diecie,piechotą do maja:P-> Dziewczyny co tam u Was????

Ja zauważyłam, że mniej jem, ale niestety niezdrowo... Ja kiedyś robiłam 6 weidera i doszłam do 21 dnia :D ale później coś mi strzykało w biodrze i bolało to przestałam :( Wydaje mi się, że jak już będzie nieco cieplej trochę słoneczka zaświeci to będziemy miały większą motywację do odchudzania się. Lenka ja jak byłam w Stanach ( a wiadomo co się mówi o tamtej żywności i sposobu odżywiania się) schudłam jakieś 10 kg w 1,5 msc. Więc da się :) A nie masz może obok siebie jakiegoś sklepu ze zdrową żywnością? W moim mieście są 2 ale są bardzo słabo wyposażone... Dzisiaj zrobiłam mielone- mężowi się zachciało... Ale mięso mielone mi tak nie smakuje że zamiast zjeść to wyrzuciłam pół kotleta. Głodna nie jestem najwidoczniej tyle ile zjadłam połowe mielonego mi wystarczyło :) Dzisiaj pewnie jeszcze herbatka na kolacje może malutka kanapeczka. Chyba mnie czeka sprzątanie lodówki, a jak już posprzątam będzie łatwiej zdrowo się odżywiać. Pozdrawiam wszystkich :))

ferantatka zostałyśmy chyba sama:( Mam dziś kiepski dzień bo pogoda nie dopisuje.Ja wczoraj cały dzień w pracy i w sumie przez ten czas zjadłam nie dużo bo 3 jabłka i 4 kanapki ale jak wróciłam do domu:(( no cóż nie jestem z siebie zadowolona) Wypiłam szklankę maślanki naturalnej ,zjadłam dużą jogobelle i podjadłam też ciastek. Ciężko coś z tą moją silną wolą.Ale ćwiczenia wytrwale.Teraz jedziemy na święta do Polski i zamierzam kupić płytę Ewy Chodakowskiej. Też bym chciała ,żeby waga mi tu zleciała ale niestety :( Jak przyjechałam tu z wagą 50 kg(aż wstyd się przyznać) Jadłam dużo, niezdrowo i często też tak, że zastępowałam normalny posiłek słodkościami- teraz już staram się tak nie robić.No i zgubiło mnie to jedzenie dużej ilości słodkości się na wieczór. Do tej pory tak mam:( Ale staram się z dnia na dzień jeść coraz mniej.Może wtedy się uda pozbyć tego paskudnego nawyku.

Gość słomianyzapał
Cześć dziewczy chciałąbym sie przyłaczyc do was.Ja staram się z róznym skutkiem odchudzac ,niby mniej jem, ale wieczorem jak juz wszystko porobione zaczynam podjadać, ale za to systematycznie jeżdze na orbitreku, tzn, staram sie 5 razy w tygodniu. Słodycze niestety uwielbiam i ciężko mi je odstawic, pije zielona herbatę, duzo wody z cytryną, ale efektów brak. Jestem juz załamana

Gość słomianyzapał
mój nick jest na czerwono, ale nie wiem jak go zmienic na czarny