Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkapietruszka123

bożeee...pomocy! potrzebuję normalnej rozmowy....

Polecane posty

Gość natkapietruszka123

dobry wieczór :) piszę bo sama się pogubiłam... w grudniu brałam tabletki novynette i przez caly czas brania tebletek miałam okres (masakra) więc wzięłam je do końca i postanowiłam ich więcej nie brać. Od tamtego czasu minęły dwa cykle (tzn nie cale bo jestem w trakcie 2) ostatni cykl trwał 29 dni - seks w dni nieplodne w 25 dniu z prezerwatywą okres na czas normalny 5-6 dni. dziś mam 19 dzień cyklu , gdzieś koło 12 dnia miałam troszeczkę śluzu jakby płodnego(piszę jakby bo zazwyczaj było go dużo przez około 4 dni) stosunek miałam 13 dnia cyklu z prezerwatywą (on nie doszedł we mnie) dzień po stosunku zaczęły boleć mnie piersi(dodam że od 4 ostatnich cykli bolą mnie po owulacji az do samego okresu a wcześniej bolały tak na 2-3 dni przed miesiączką), I sęk w tym że od tamtej pory świruje że mogę być w ciąży, tak zglupiałam że kupiłam test ciązowy i zrobiłam go wyszedł negatywny rzecz jasna bo jest dopiero 6 dni po stosunku - ale pomyslałam że mogłam zajsc w tamtym. Zwykle też w połowie cyklu czyłam kłucie w lewym jajniku i towarzyszyla temu duza ilosc sluzu (zwykle 14-16 dc) teraz kłucie czyłam w 18 dniu cyklu ale z prawego jajnika jak nigdy, mało tego kupiłam sobie testy owulacyjne . w 16 dniu cyklu wyszedl negatywny, w 17dc rano negatyw a wieczorem 17 dc juz pozytywny i tak do dzis wieczor jest pozytywny. Niby owulacja zgadzalo by sie z tym wczorajszym kłuciem jajnika, lecz sama nie wiem :( bo nie mam tego sluzu co zawsze..... podzielcie sie swoją interpretacją na temat tego co napisałam. tylko proszę was jeśli chcecie mnie krytykowac obrazac nie piszcie nic.... z nerowo schudłam juz 2 kg nie chce mi się jesc jestem przygnębiona....

Gość natkapietruszka123
???

Gość natkapietruszka123
ponawiam

Gość suriririririrmi
byla prezerwatywa i nie doszedl w tobie? nie jestes w ciazy

Gość natkapietruszka123
no tak, tylko te testy owulacyjne od czwartku wieczór do dziś wychodzą pozytywne.... nie wiem dlaczego nie mam śluzu płodnego, już na logike skoro w piatek kuł mnie jajnik ale ten prawy a nie jak dotychczas lewy pomyślałam ze mogła to być owulacja ale sek w tym że nie było śluzu....dziś zrobiłam ponownie test owulacyjny wyszedl pozytywny, wczoraj popolusniu kupilam test innej firmy o czułości 30, wczesniej robiłam na 40 i wyszedl negatywny sama juz nie wiem co jest grane to pierwszy az tak dziwny mój cykl

Gość znowu ja aa akakak
a co za roznica jak ci wychodza testy owulacyjne i czy jajnik cie kluje? kazdy cykl moze byc inny. najwazniejsze ze byla guma i nie doszedl, skad mialaby byc ciaza? z powietrza?

Gość natkapietruszka123
no właśnie w tym sęk ze logicznie rzecz biorąc nie powinno być ciązy, ale ten cykl jest inny niż zwykle niż dotychczasowe dlatego też naszła mnie taka myśli... jak mysle pozytywnie to mowie skad niby ma być ciąża? przeciez zadne objawy nie wystepują dzien po stosunku,... ale te glupie testy wychodza pozytywnie a naczytalam sie ze wykrywaja wczesną ciąże i w tym rzecz ze siedze i wyczytuje te wszytskie posty.... ale jak mowić o ciązy 4 dni po stosunku skoro po okolo 7-10 zagniezdza się dopiero zarodek więc sama już nie wiem.... :(:( musze chyba isc do psychologa, mam już dwójkę dzieci i poprostu stąd te obawy... moje zycie seksualne też nie wygląda za wesolo 1-2 stosunki w miesiącu bo tak się boje... jest stosunek a pozniej takie schizy jak teraz... nie krytykujcie mnie proszę bo to jest silniejsze ode mnie :(

Gość tylkoxxona
Kochana nie martw sie wszsytko bedzie dobrze

Gość natkapietruszka123
od 14 dnia cyklu bolą mnie piersi w listopadowym cyklu też tak miałam.... że juz od 14 dnia bolały mnie piersi poprzedni cykl tak z 10 dni przed okresem. Brałam tabletki anty przez miesiąc koncowka grudnia az do 19 stycznia.... ostawilam bo mialam plamienia przez caly cykl... po odstawnieniu okres dostałam normalnie po 29 dniach czułam kłucie w jajnik miałam śluz płodny a teraz NIC ani śluzu kłucie z prawego jajnika i ta schiza. Moj mąż mowi ze napewno nie jestem w ciazy,,,, ale mnie meczy to dlaczego te gupie testy wychodzą pozytywnie moze pik lh utrzymywac się przez 4 dni? nie wiem sama na objawy ciazowe za wczesnie wrecz smiesze jest to co piszę ale jak już czlowiek czegoś bardzo się boi to takie schizy dostaje :( sama nie wiem .....

Gość wyluzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuj
testy owulacyjne moga byc dodatnie nawet tydzien albo i wiecej

Gość natkapietruszka123
no bo się naczytałam że moga być pozytywne w ciazy, no ale za wczesnie bo dzis jest 6,5 dnia po stosunku .... ale skoro mąż miał prezerwatywe nic się z nią nie stało i nie doszedł we mnie no to skąd miałaby być ciąza, no ale jak to babska ciekawośc zaczęłam czytać o tych testach o objawach postanowilam kupic testy bo nie czułam tego kłucia owulacyjnego i nie miałam śluzu w tym cyklu i kupilam i jak pisalam robilam od 16 czy tam 17 dnia pierwsze dwa negatywne nastepne juz pozytywne niby owulacja ma nastapic ale jak nie mam sluzu to jak ? skoro zwykle mialam go :(

kazdy cykl ma prawo roznic sie od pozostalych, nawet jesli wczesniej wszystko chodzilo jak w zegarku, czasem sluzu jest bardzo malo, czasem nie ma go wcale(co moze utrudniac zajscie w ciaze), czasem jest tylko przy szyjce macicy i nie mozna go znalezc na zewnatrz

Gość natkapietruszka123
Myslisz ze moge byc spokojna? I ze miesiaczka moze sie przesunac

wlasnie tak

Gość natkapietruszka123
Hmmm, boje sie :-(

Gość natkapietruszka123
Up

Gość pink condom
po co podnosisz watek, juz ci napisali wszystko, zrobisz test w swoim czasie i tyle, nikt ci tu przyszlosci nie przepowie