Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestka dwojka ;)

czy sa tu Panowie kolo 40-tki?

Polecane posty

Witam poświątecznie :) na podwórku przez święta stanęły 3 bałwany - zające, auto zasypało tak że wczoraj odkopywałem żeby dzisiaj żona mogła do pracy wyjechać ... przerąbane :) Młodsza córa dziś z Londynu powinna wrócić, mam nadzieję że nie będzie problemów, ostatnim razem utknęła na lotnisku na dwa dni i nie miała jak wrócić :)

42 - hahaha jakoś nie uwierzyłem w to kółko różańcowe, prędzej w brak zainteresowania wibratorem bym uwierzył niż w przynależność do tego stowarzyszenia :)

Witam wszystkich :) Tak pieknej zimy nawet zima u mnie nie bylo ;) Te opady sniegu mialy w moim przypadku jeden plus. Moglam sie objadac, bo wizja odsniezania podworka i samochodu usprawiedliwiala kulinarna rozpuste. Zycze milego dnia :) x

🖐️ czterdziestka dwojka, To dobrze, że napisałaś o swoich oczekiwaniach, bo teraz wiadomo, że nie szukasz przelotnej znajomości, a faceta na stałe. Podtrzymuję to, co napisałem kilka stron wczesniej - na tym forum nie znajdziesz faceta dla siebie. Moje życiowe doswiadczenie tak mi podpowiada. Skorzystaj z rad Raven_ny i matuzalema. Wybierz się na lodowisko, basen, kręgle. Zapisz się na fitness lub kurs tańca albo Uniwersytet Trzeciego Wieku :D :D :D Dużo zdrowia dla taty.

Gość 42 musisz obniżyć poprzeczkę
inaczej dostaniesz do końca życia sama :(

witam po świętach 🖐️ 42 - niżsi też są ok - w łóżku i tak się wyrównuje :P.....a wymagania trzeba mieć :)

no tak - można się nabawić schorzeń kręgosłupa :) ale facetów powyżej twojego wzrostu raczej nie brakuje

hahaha, tez nie byłbym zbyt skory do obniżania poprzeczki :) przynajmniej jeśli chodzi o wrażliwość, empatię i inteligencję z obyciem włącznie ...z cm tez nie ma co rezygnować skoro wiesz że z niższym obok siebie nie dałabyś rady ...

a tak powaznie - pewnie, ze marzy mi sie facet dwumetrow, potezny w ramionach (bo wtedy ja sama w koncu poczulabym sie malutka), ale jesli bedzie to ktos, kto odpowiada mi pod wzgledem charakteru, a jest ten centymetr, dwa nizszy, o tragedii nie bedzie. Niestety maly i chudy to juz nie moj target ;)

black rain - jaja sobie robiłem w niedzielę....z majonezem. To jest forum gdzie także się żartuje...mylisz chyba to z kozetką u psychoterapeuty. Trzeba mieć pewien dystans...napinanie się niewiele pomoże ...

skoro sobie wyjaśniliśmy to przyznajcie się teraz: ile macie nadwagi po świętach? :P tylko jak na spowiedzi mi tutaj:)...ja mam 2 kg do przodu - wiosna by się jeszcze przydała by wskoczyć na rower :)

Gość amator kobiet
bęcząca w dodatku taka, która ciągle narzeka, to jak wybrakowany towar - kobieta nieatrakcyjna, niekobieca, której ciągle coś dolega, nie jest 100%-kobietą. 42-nie bądź narzekająca i bucząca

e, co innego tu twierdzicie, a co innego w zyciu widze, te najbardziej wk... maja najlepszych partnerow, czujnych na kazde skinienie zolzy... A te dobre dziewczyny, ktore dbaja i o dom, i o swojego faceta, sa z takimi, ktorzy bija i zdradzaja, nie szanuja..? Nie rozumiem....