Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnhbgtfredfgbg

Tej pasji himalaistów nie potrafię zrozumieć ...:(

Polecane posty

Gość a o czym wy tu?
zrytą trzeba mieć psychikę by mieć pasję, Magnolia co ty pie...ysz, do tego by wspinać się tak wysoko trzeba mieć właśnie charakter!!

Gość szczery jak zwykle
złośliwy jesteś, tylko dla kobiet ? to coś oznacza?

Gość Zuzanna Amelia & 11
ZS - Skoro masz takie kiepskie zdanie o kobietach to moze ty jestes pedalem ? Albo masz do kobiet jakis uraz , bo cos ci zrobily ? To typowe wsrod prawiczkow z Kafe.

Gość kamilekkk
a ja tez chcialbym umrzec na gorze podczas wspinaczki pod koniec mojego zycia niz lezac w lozku ledwie mogac samemu wypic herbate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja też kocham góry ale
wolę niższe, góry dają mi poczucie sensu mojego istnienia,zresztą to jest trudne do wyrażenia nie odważyłabym się na takie wyprawy na 8miotysięczniki,ale rozumie Ich,to jest ich wybór,ich decyzja,ich życie współczuje rodzinom:(

ja bym powiedziala, ze mezczyzni sa przede wszystkim odważniejsi; natura zdobywcy nie sa tez tak wtłoczeni w schemat, jak kobiety wierz mi zs, ze kobiety wylamujace sie ze schematu wzbudzaja nadal zdziwienie, i to at least :)

Gość zemsta jest gorzka dla mszcząc
nie wiesz że taki mściwy typ nigdy nie zzna miłosci od kobiety ?;D fuuj c

Gość Zuza 100% racji
.

złośliwy jesteś, tylko dla kobiet ? x myslisz, ze off jest kobieta? albo looser? a moze wybaczam, maciek lub pozdrawiam, jacek?

Gość ja też kocham góry ale
i też ....wolałbym śmierć w górach,niż dogorywanie gdzieś w hospicjum, choć to też wilka odwaga-tak twarzą w twarz zmagać się ze śmiercią,ale żebym miała się doczołgać na czworakach to bym wybrała góry...na moje ostatnio tchnienie

Gość chodzmy na szczytyy
ja tez wolałabym umrzeć na 8 tysieczniku bez tlenu byłabym zupełnie nieświadoma moim grobem byłaby pewnie szczelina,

ze mezczyzni sa przede wszystkim odważniejsi x kobiety bardzo czesto wykazuja sie odwaga, determinacja, zimna krwia, ale jesli chodzi o inteligencje, ktora jakby jest niezbedna do wynalezienia czegos to hmmm jakby tu mozliwie najdelikatniej, moze poukladajcie kwiaty w wazonach?

Gość szczery jak zwykle
szkoda, bo inteligentny z ciebie facet dobranoc wszystkim

zs ma prawo sobie tak uważac, nie owijajac przy tym w bawełne ja znam mase inteligentnych kobiet, tylko ze czesto to ciche myszy, a szkoda bo moglyby kariere zrobic albo czyms zaslynac. znam tez tepych, leniwych i bylejakich facetow, ktorym wystarcza kompletne minimum. kazdy ma swoje obserwacje i doswiadczenia.

Gość to ZS jest jednak prawiczkiem?
:O:O:O no co za zyeb :O

Gość jedna wielka brednia
szczery sam w sobie zly nie jest to kobiety i ryby wymuszaja na nim tak niskich lotow, zachowanie v a moze Nepal to dobre miejsce dla szczerusia :classic_cool: i siedem lat w Tybecie :)

Gość Magnolia.a.a.a
Sasanka przecież nie napisałam, że nie było przygotowan, często nawet wieloletnich. Mimo to bardzo się ryzykuje zdrowiem i życiem. Rozumiem taterników, ale himalaistów i alpinistów już nie.

Gość szczery jak zwykle
:D

sasanko wymarznij :classic_cool:

Gość oj ty szczery biedaku :)
szczery tu uwazasz sie za inteligentnego:D? wiesz co , maz tylko niewyparzony pysk i nic poza tym , bo to jest tak u szczeroego Człowiek inteligentny bez szacunku do innych i siebie :D Takze wszystko w temacie i nie dyskutujcie zpustym człowiekiem inteligentnym inaczej :D chłop pewnie walczy za równouprawnieniem :D :D wodac i słychać

zabawna ta bulwersacja :) podejrzewam niestety, ze wiekszosc facetow uwaza kobiety za gorsze/ glupsze, ale nie mowia tego wprost;) a jesli, to tylko anonimowo na forum:D

zs ma prawo sobie tak uważac x sasanko, czy ty stracilas moze kontakt z rzeczywistoscia?? czy ja gdziekolwiek napisalem, ze wszyscy faceci sa glupi albo, ze wszystkie kobiety sa glupie? jasne, ze nie, ale obudz sie i sprawdz liste noblistow z nauk scislych, tak na poczatek

Gość laaaaaaaboka
...

nauki scisle Kopernik tez była kobieta :classic_cool: wstrzymała Słońce, ruszyła Ziemię, kafe forume wydało to plemię