Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnhbgtfredfgbg

Tej pasji himalaistów nie potrafię zrozumieć ...:(

Polecane posty

Gość jedna wielka brednia
myslisz, ze pisane nam to jest ?

myslisz, ze pisane nam to jest ? x juz majowie to opisali, nie nastapi koniec swiata dopoki cham i ryba nie pojada na kraniec swiata :-)

jedna wielka brednia - dochodze do wniosku, ze jestes zajebista:) nie dziekuj

szczery dziś zastępuje offermę w głoszeniu prawdy, że "kobiety gorsze są i już" :classic_cool: ­ ale z historią dostępu kobiet do edukacji to zapoznać się nie łaska :)

kraniec swiata hmmmm ale to nie nepal przyladek horn bardziej v e zal mi ludzi :) moze maka jeszcze cos do zalatwienia, zakochania w kims ie mozemy im ego tak dla aszego widzimisie odbierac :) szkoda

ale z historią dostępu kobiet do edukacji to zapoznać się nie łaska x zaba, to off jest kobieta? ty jestes specjalistka od offusia, powiedz jak to jest

a propos wyższości umysłów ścisłych - fiku miku jest umysłem ścisłym i deklaruje ukończenie dwóch ścisłych kierunków. ­ no i? :D

kobiety gorsze są i już x w zadnym wypadku, wspaniale nas uzupelniacie, bez was swiat bylby nudny, polowa naszych pragnien, dazen, pasji, rywalizacji wywolana jest walka o wasze wzgledy :-)

Gość fdghjhgfdsa
tyloko w innym sensie ale chodziło o głupotę :D

na hol ? ide spac bo :classic_cool: sciema :P a szczery i tak by mnie nawet na odpust do ...zapomnialam ulubione Jego miejscowosc dzies na Ukrainie chyba i hej sokoly

człowiek, który nie rozumie najprostszego przekazu/celowo go przekręca nie jest dla mnie partnerem do dyskusji. ­ miłego zastępowania offermy :)

dzies na Ukrainie chyba x Kiev! said the commissar from there your own way home But I never got to Kiev we never came by home Train went north to the Taiga we were stripped and marched in file Up the great siberian road for miles and miles and miles and miles Dressed in stripes and tatters in a gulag left to die All because Comrade Stalin was scared that we'd become too westernized!

Gość jak z moich podatków
za to niech zapłacą ci co ich poszukują chciałabym przeznaczyć swoje ciężko zarobione pieniądze dla ludzi ,którzy umierają bo taki genetyczny kod mają a nie z wyboru z cały szacunkiem

chciałabym przeznaczyć swoje ciężko zarobione pieniądze dla ludzi ,którzy umierają bo taki genetyczny kod mają a nie z wyboru x czyli koniec z ratowaniem kierowcow, ktorzy walneli w drzewo po alkoholu

Gość jak z moich podatków
koniec kochany dbamy tylko o świadome jednostki i bezbronne ze względu na swój kod genetyczny kierowca pijany jest ostatni w kolejce jeśli chodzi o udzielenie pomocy i mam nadzieję ,że wszystkie władzy tak widzą

Gość vikin
offerma, to i tak dużo bo ty nadajesz się zupełnie do niczego :)

sasanka odszcze sie Ty skoro wymarznac nie potrafisz :classic_cool: borholm to male kamienie na jezioro baltyk sie bysmy ze szczerym pozabijali, utopili nam dwoju(razem)przestrzeni potrzeba bo na zadnej plaszczyznie nam nie wychodzi ale kochamy sie od zarania

Gość Lukrecja..a..
zawsze szczery skoro kobiety są głupsze, a faceci mądrzejsi... A różni ich tylko anatomia. Tak kobiety nie maja penisów. Nie mózg, nie znajduje się w penisie. Wiem, że wygodniej jest ci przyjąć, że właśnie tam i stąd to twierdzenie, że kobiety są głupsze-bo nie mają penisów. Ale musisz już w końcu przyjąć do wiadomości "TYLKO TAK SIĘ MÓWI, ŻE FACECI MYŚLĄ PENISAMI". Nie wiem skąd ci przyszło do głowy (???) ;), brać to dosłownie.

Gość Lukrecja..a..
jak z moich podatków dobrze powiedziane

Gość Jak powiedział
Wawrzyniec Żuławski który zginął pod Mont Blanc ,przyjaciela nie zostawia się w górach choćby był już tylko bryłą lodu .