Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonaoliwka***

Od 13 marca zaczynamy- z piękną figurą lato powitamy!

Polecane posty

Zaczerniłam sie. Hej dziewczyny. Przez weekend niestety troche sobie pozwolilam na wiecej jedzonka wypad na pizze.. niestety waga podskoczyla z 57.2 do 57.7 czyli 500dag. No ale nie przejmuje sie tym jak na taki weekend to i tak malo wrocilo ;) a od poniedzialku biore sie spowrotem za siebie.

u mnie dziś 1500 kcal-czyli nie jest dobrze, ale i nie najgorzej. oglądałam dziś program wiem co jem z Bosacką i można się dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć o jedzeniu.muszę poszukać na necie wszystkich odcinków,bo przy diecie i ogólnie się przydadzą.

u mnie poki co( bo jeszcze moze jakis jogurt zjem, jesli by sie mialo okazac, ze mi mocno w brzuchu "burczy") ok 1100 kcal -zle nie jest...ale prawie nic sie nie ruszalam..poskakalam tylko 10 minut na skakance. a ja ostatnio kupilam sobie ksiazke o zdrowym odzywianiu i musze powiedziec, ze jak sobie tak pare stron przeczytam na wieczor, to mam jakas wieksza motywacje, by zdrowiej jesc i sie bezmyslnie nie opychac. wlasnie zrobilam sobie herbatke owocowa.

witam poniedziałkowo. melduję się i oswiadczam ze weekend udany jesli chodzi o dietkę. zazwyczaj w weekend mam grzeszki, a teraz poprostu nic dozwolonego nie zjadłam. to moze cos o sobie. nazywam się Magda. jestem ze śląska. mam 30 lat. mam dwie wspaniale corki. jedna 7 lat (pierwszolasistka), druga dzisiaj konczy 7 tygodni. mam duzy cel i mega zapał na odchudzanie. w ciazy przytyłam o zgrozo prawie 30kg. z 60 doszło w dniu porodu nawet do 88-89kg. po powrocie ze szpitala wazyłam 79-80kg. narazie udało mi się zejsc do 74. u mnie widac kazdy kilogram bo jestem bardzo niska 160cm. ide ogarnąć dom, wpadnę pozniej zobaczyc jak wam idzie.

hej, u mnie była kawka i ostatnie ciastko,mam okres i chce mi się potwornie spać i zjeść coś słodkiego -ale w weekend zżarłam wszystko:) poza tym to od rana sprzątam i końca nie widać. lenamoja-gratuluję córeczki:) i tej starszej również:) jak ja bym chciała mieć już drugie, ale niestety jeszcze nie możemy eh... a teraz chyba druga kawa.

Witam dziewczyny, Ja w ten weekend także dużo nie pogrzeszyłam zjadłam jedno kruche ciastko i jeden kawałek ciasta teściowej;) Dzionek zaczęłam 2 jajkami na miękko, kromkom chleba i kawą( ja piję rozpuszczalna z mlekiem i 1 płaską łyżeczką cukru) za chwilę wypiję sobie czerwona herbatkę. Ach te poniedziałki, zawsze zaczynam je od sprzątania, choć tragedii nie było i zaraz kończę. Miłego dnia życzę;)

hej;) Ja na śniadanko zjadłam jogurt z musli standardowo;D a na drugie truskawki z jogurtem naturalnym i popijam czerwoną herbate;) Na obiad planuje placki ziemniaczane, dla siebie zrobie chyba na teflonie albo czytałam ostatnio ,że mozna zrobić w piekarniku;)

Hej. U mnie dzis na sniadanie 2 kanapeczki z dzemem w szkole kanapka z wedlina no i teraz dopiero wrocilam zglodniala jak wilk i danio zjadlam ;D Niestety dzis obiadu nie ma w domu wiec cos na szybko trzeba było ;p od jutra postaram sie zdrowiej ;)

hej ;D ja na obiadek placki ziemniaczane z duza iloscia marchewki i szczypiorku;D powiem wam,że z teflonu lepiej smakują niż normalne z tłuszczu.zjadłam pięć ale myśle ,że aż tyle kalorii nie było;D później dwie mandarynki a teraz duzy ogorek i jeden korniszon;D

hej... u mnie dzis...nie wiem jak ten dzien nazwac...hmm.dzien pozegnania z mc :D bylam zamowilam jedno menu..i sie z nim pozegnalam do czerwca :P musialam :D od jutra juz tylko same zdrowe rzeczy...:D zadnych mc, burger kingow, slodkosci. Pizza do dwoch razy w miesiacu... codziennie minimum dwa razy zielona herbata :) i codziennie jakies owoce ... no to mam postanowienie :P

your soul- to trzymam za Ciebie kciuki/za nas ;D ja się boję co będzie na święta, postaram się nie rzucić na jedzenie;) wykukałam dzisiaj przepis na krokiety z kurczakiem , jutro zrobie;) mysle ze nie wyjda kaloryczne jesli wszystko zrobie na teflonie;)

czytałam kilka i jutro zrobie tak;D ciasto zrobie według normalnego przepisu, kurczaka pokroje w kostke , obtocze w gyrosie i podmsaze, tak samo pieczarki, jak farsz wystygnie dodam troche startego sera zoltego ;D a pozniej tak jak zwykle sie robi nalesniki;)

no ladnie...az mi sie jesc zachcialo :D ja jutro musze dosc postnie podejsc do planu zywienia ;) a tymczasem...do jutra :) dobranoc

hej wszystkim,ja jestem napuchnięta cała wczoraj waga pokazała 58,8! dziś 57,9 mam nadzieję,że jutro będzie jeszcze mniej. ja właśnie kończę kawę,śniadanie to jajecznica z kromką cleba zytniego sałatą polędwicą i keczupem.

Moja waga dziś wykazała 66kg no nic miałam nadzieję, że będzie lepiej ale nie ma co się załamywać tylko działać dalej. Wczoraj na obiad miałam pulpety w sosie pomidorowym zjadłam 3 i 3 ziemniaki tak sie tym najadłam, że nie musiałam jest kolacji, a dziś na śniadanko 2 kanapki z twarożkiem i czerwona herbatka. Jejku kiedy ta pogoda się w końcu poprawi mam już straszna ochotę pójść na długi spacer albo na p[lac zabaw z córką. A tu ciągle pada i pada;/ ten śnieg aż tak mi nie przeszkadza ale ten wiatr jest okropny az sie na dwór nie chce wyjść. A jak tam u was dziewczyny? moze macie jakies sposoby na poprawienie sobie humoru

hej dziewczęta;) Ja też po śniadanku jogurt+musli i czerwona herbatka;)) a teraz idę chyba na miasto po jakieś zakupki. muszę sobie kupić wagę bo nie mam się gdzie ważyć;/ ostatnio ważyłam się u koleżanki to było coś ponad 56 kg.

a wczoraj przyszedł ten stepper i rano i wieczorem zrobiłam po 300kroków ,a dziś 600 na raz-to tylko 100kcal spalone, ale się trochę spociłam. u nas tak śniegu nasypało,że nie wyjdę z małą bo wózek zjeżdża na wszystkie strony.

Hej u mnie waga 57.3 . Za bardzo spadac nie chce ale to moze dlatego ze przed okresem jestem. A jak jest u was przed tymi dniami tez waga nie chce spadac ?

Dziś równo tydzien odchudzania wiec napisze że w ten tydzień udało mi się schudnąć 1.4 kg ;)) Czyli w sumie to nawet ładnie chyba jak myslicie?

to bardzo ładnie:)ja niestety puchnę i wszystko schodzi powoli w trakcie okresu.

ja w piątek miałam już chyba 56,9 a że w weekend było obżarstwo i dostałam okres to jest 57,9.człowiek uczy się na błędach.

Mi w weekend też sie troche przytyło ale udało się prawie z tego spowrotem zejsc. bylo przed weekendem 57.2 po weekendzie w niedziele wieczór 57.7 i dzis 57.3 wiec nie jest jeszcze najgorzej. ale okres sie zbliza wiec do weekendu nie wiem czy cos zrzuce .

Ja marze żeby zobaczyc na wadze właśnie ta liczbe 56.9 chociaz hehe ;p bo od wielu lat nie pamietam juz zebym tyle wazyla zeby 56 byly cyfry ;D wiec jak dojde do tej liczby to bedzie moj pierwszy maly sukces i radosc .

czerwonawisienka-zobaczysz już niedługo ;) Najważniejsze,żeby była motywacja;) A ja już po obiedzie w sumie, wrąbałam trzy krokiety z pieczarkami i kurczakiem , myślę,że nie były aż tak kaloryczne bo wszystko robilam na teflonie bez tłuszczu, mleko też dałam tylko 0,5%.a wyszły przepyszne! zostało mi jeszcze na jutro;) tak więc dzisiaj już tylko jakieś warzywa i owoce;D A wyczaiłam dzisiaj w biedronce,że jest moje ulubione musli-fitella. to jest takie chrupkie. Zazdroszczę wam,że możecie się tak codziennie ważyć , ja niestety nie mam wagi. Zaraz sobie poobczajam na allegro po ile są wagi.

Gość Rozowalandrynka
Witajcie dziewczynki Chce doloczyc do Was. Mam prawie 40 lat 165 I 58 kg. Chcialabym zrzucic 6 kg przez 2 miesiace Bo chce wygladac pieknie na komunii corci. Bede liczyc kalorie I meldowac o sukcesach pozdrawiam.