Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonaoliwka***

Od 13 marca zaczynamy- z piękną figurą lato powitamy!

Polecane posty

hej,ja już po śniadaniu-zaraz będzie kawa i sprzątanie. Tak ładnie w końcu się zrobiło, że spacer będzie na pewno.

Także witam nową koleżankę i gratuluję poprzedniego sukcesu;) Ja jeszcze przed śniadaniem ponieważ muszę się wybrać do sklepu po świeży chlebek, przy okazji zaliczę spacer;) Życzę miłego i słonecznego dnia;)

a co do łydek to mam 34cm i mam wrażenie ,że są duże.czerwonawisienko zapomniałam Ci spadku wagi pogratulować:) teraz czytam poprzednie posty i albo ja jestem ślepa, albo u mnie ich nie było widać:) a żeby wyszczuplić łydki to dobry jest skalpel Chodakowskiej kiedyś ćwiczyłam i dlatego mam te 34, ale nie lubię tak się wyginać, skakać itp.,stepper mi wystarczy. A teraz pytanie do mam-powiedzcie mi jakim odplamiaczem lub czymś innym mogę zlikwidować plamy po mandarynkach i pomarańczach z ubrań dziecka, bo mała jadła i prawie na każdym body są plamy po tych owocach,bo nie zeszły w praniu.

ja mam ten sam problem z cytrusami na ubrankach tesciowa mi wczoraj poradziła aby zamoczyc ubranka w sodzie lub kwasku cytrynowym jutro zobaczymy co z tego bedzie

Tak ja zostawię to na całą noc niech się tam pomoczy a później wypiore ubrania z dodatkiem sody lub kwasku

hej dziewczyny co tu coraz ciszej się robi,jak tam u Was? ja na śniadanie zjadłam 2 naleśniki z dżemem a za chwilę pójdę robić kawę.

Dzień Dobry Ja dziś sobie trochę poleniuchowałam wstałam o 9:30 ;) Teraz zjadłam 2 kanapki z serkiem topionym i pomidorem i wypiłam kawe. Teraz się biorę za sprzątanie i zobaczę co z moim praniem i napiszę. No właśnie coraz mniej nas się tu robi a szkoda.

stanęłam na wagę z ciekawości, bo się jakoś ciężko czułam i bałam się, że waga wzrosła, ale jest nawet mniej jak wczoraj z rana bo 57,1. Ewelcia jak tam pranie?czekam,bo nie wiem czy mam namaczać czy nie:)

aj powiem ci ze za duzo to nie dało bo jest lepiej ale nadal widac jasne plamki ale bluzka nadaje sie kolo domu A co do diety to zjadłam dzis 2 ciastka ale juz nie zjem kolacji

Witam serdecznie!!! Niestety wróciłam do pracy i mam o wiele mniej czasu, ale wiadomo pieniążki potrzebne, tym bardziej, że za każdy zrzucony kilogram kupię sobie super ciuszek w rozmiarze 36 żeby mieć dodatkową motywację. Jak jestem w pracy to nie mam ciągot do jedzenie biorę ze sobą dwie kanapki z chleba razowego jogurt 0% i jabłko lub banana. Po powrocie do domu jem dietetyczny obiad i koniec. Dzisiaj zaszalałam bo ugotowałam zupę z buraków czerwonych, a to jedna z moich ukochanych zup i zaszalałam no ale rozumiecie czasami trzeba. Pozdrawiam serdecznie, a do odplamiania stosuję odplamiacz z firmy FM jest bardzo skuteczny, choć nie spierałam cytrusów.

Gość DominikaSz
Ile macie lat:)?Ile kg do zrzucenia:)?Dzięki za miłe przywitane:)

hej. u mnie tak brzydka pogoda, że wychodzić z łóżka się nie chciało. Najpierw była zima później dwa dni wiosny i teraz jesień. Waga z dziś 56,7.

a ja za miesiąc 24 lata i walczę o 50kg.Dla mnie idealnie, bo choć mam 163 wzrostu to wszystkie kg idą mi w tyłek.

dziś to się nachodziłam, jak wyszłam z małą na spacer i zakupy o 10 tak teraz wróciłam-taki ruch też potrzebny. Nie mam kompletnie pomysłu na obiad i nic nie chce mi się jeść, a wy co planujecie? jakieś pomysły?

Czesc dziewczyny;) postanowilam zakonczyc diete. Mam juz plaski brzuszek i o to mi glownie chodzilo sylwetke tez mam nie najgorsza wiec wiecej nie musze chudnąć;) wczesniej mialam zamiar do 55 schudnac ale 56 tez mi odpowiada . Ale z checia bede tu jeszcze zagladac;)

no to czerwonawisienko gratuluję oby nic nie wróciło:) i trzymaj za nas kciuki, aby i nam się udało:)

Cześć dziewczyny Dziś na śniadanko zjadłam 2 kanapki z serem i pomidorem na obiad były nuggetsy z frytkami ale z piekarnika a kolacji nie jadłam bo nie byłam głodna no i dzis wypiłam 2 kawki i 1 czerwoną herbatkę;) Poćwiczyłam dziś jakieś 20 min głównie na brzuch i nogi.

Dobry Wieczór Dziś miałam zabiegany dzień dlatego tak późno piszę;) Ogólnie to dzień nie zaliczam do udanych dietowo, poszalałam trochę za bardzo ale ćwiczyłam dziś do południa i teraz tez zamierzam Nie wiem ile było dziś u mnie stopni ale ładnie było i lekki wiaterek a około 17 zaczęło padać

Cześć!!! Ja jestem z łódzkiego. Mam 38 lat i chcę i wiem, że będę ważyć 50 kg. Ogólnie dużo siedzę w pracy, więc diety się trzymam, a jak wracam do domu to po prostu nawet nie mam siły jeść. Na dłużej zajrzę w weekend, bo jeszcze jutro do pracy. U mnie coraz cieplej, ale niestety pada i błota od groma. Pozdrawiam.

Dziewczyny mam pytanie troche na inny temat ;) Czy macie jakies swoje metody na szybszy wzrost wlosow?;) Bo ja bardzo bym chiala miec dlugie wlosy ale niestety mi strasznie wolno rosną :(

No w koncu mamy wiosnę;) A ogólnie to czuję się okropnie mam okres i strasznie mnie boli juz od 3 dni;/ Brzuch mi wubiło i nie jest za fajnie ale diety się trzymam;) A jak tam u was dziewczyny?

wisienka niestety nie mam sposobu na porost włosów ale mi rosną bardzo szybko np, grzywkę chodzę podcinać co miesiąc bo mam już za długą a ogólnie to włosy myję co 2 dzień i używam odżywek. Może są jakieś preparaty na to ale ja bym wolała poczekać i nie używać chemii