gosh1989 0 Napisano Marzec 13, 2013 ja się ważę codziennie, bo mi się tak podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelcia7821 0 Napisano Marzec 13, 2013 No dokładnie, a poza tym nie mogę sie rano oprzeć aby nie wejśc na wage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonawisienka Napisano Marzec 13, 2013 dziewczyny co dzis jadlyscie? Bo ja : na sniadanie 3 kanapki z chuda wendlina, w szkole 2 kanapki, na obiad o 16.00 talerz zupy krupniku a na kolacje planuje maly jogurcik. Stosuje mz i w porownaniu z tym co dawniej jadlam i ilosc dawnych posilkow to jest mniej niz polowa. Kiedys rano zjadalam 4-5 kanapek w szkole dwie po szkole baton lub chipsy w domu ciasteczka zupa drugie danie przekaski i na kolacje codziennie placki ziemniaczane i to nie dwa czy trzy tylko sporo ich. Wiec teraz jem naprawde skromnie ;) na dawnym zywieniu na bardzo nie tylam wiec z moim metabolizmem nie jest zle i mysle ze jak tak zmniejsze posilki to nie ma mozliwosci zebym nie schudla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Canabista_ 0 Napisano Marzec 13, 2013 Ja serek wiejski,pierś z indyka pieczona z przyprawani,2 jajka i jeszcze planuje kolacyjkę też białkową ;) Ja z niecierpliwością oczekuje wyników diety-nawet 1 g mnie motywuje :P hehe Każda się waży kiedy i ile razy chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonawisienka Napisano Marzec 13, 2013 a jaki serek wiejski jesz? Bo ja nigdy tego nie jadlam i jakis czas temu kupilam i byl obrzydliwy smakowal jak kuleczki sera w smietanie. Nie wiem czy one takie wszystkie sa czy ja jakis inny kupilam;p myslalam ze bardziej bedzie smakowalo jak twarozek ze smietana bo to lubie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 13, 2013 Hej! Ja postanowilam, ze bede wazyla sie raz w tygodniu. Dzisiejsze menu: sniadanie- 2 kanapki z pumpernikiela z chuda wedlina i ogorkiem przekaska- jablko obiad- kurczak z ryzem brazowym i warzywami na kolacje planuje jogurt. czerwonawisienka---> mialam kiedys podobnie. Niestety, ale zajadalam stres i wazylam kiedys 65 kg!! Jak patrze na zdjecia sprzed paru lat to nie moge uwierzyc, ze tak wygladalam. Teraz na szczesie panuje nad jedzeniem i przestalam jesc co popadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Canabista_ 0 Napisano Marzec 13, 2013 Serek wiejski lekki z Piątnicy... Ten granulowany taki właśnie...mi tam smakuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kimczi 0 Napisano Marzec 13, 2013 czerwona wisienka---> mi tez sam serek wiejski nie smakuje, ale dodaje do niego warzywa (cebula, ogorek, rzodkiewka, pomidor) i starcza mi na 2 dni. Moze sprobuj tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Marzec 13, 2013 a ja na śniadanie jajecznica kromką chleba z masłem,kawa,jabłko,warzywa na patelnię trochę majonezu i keczupu herbata i resztki obiadu po małej ale naprawdę malutko było i wszystko byłoby super gdyby nie naleśnik z dżemem o 18 i chyba dobiłam do 1500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Marzec 13, 2013 ja jem serek wiejski z biedronki, tr3ochę p3osolę i zj3em 3albo s3am albo z chlebem-przepraszam za pisownie a-le córka mi pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelcia7821 0 Napisano Marzec 13, 2013 Ja dziś na śniadanie 2 kanapki z twarożkiem grani z herbata czerwoną, na obiad 2 jajka i surówka z kapusty. na kolację jogurt, zjadłam dziś jeszcze 2 jabłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonawisienka Napisano Marzec 13, 2013 ja to nie moge sie doczekac kiedy sie rano zwaze. Mam nadzieje ze bedzie chociaz odrogine mniej waga wskazywala niz dzis rano. Nawet te 100 czy 200dag by mnie zadowolilo byle bym codziennie widziala ten spadek zeby w tydzien tak z kilo schudnac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonawisienka Napisano Marzec 14, 2013 witam w ten piekny dzien ;) to teraz sie pochwale ze waga spadla tym razem o 300gad wiec jakis postep jest. Z 58.6 do 58.3 wazona jak dzien wczesniej w pelnym ubraniu. Moze to jest duzy spadek ale ja sie ciesze powolutku malymi kroczkami a osiagne sukces. Poza tym moja dieta nie opiera sie na samych niskokalorycznych daniach jem wszystko tylko mniej chleb zwykly ziemniaki jogurty owocowe itp. Poprostu zmniejszam troche posilki i przekasek juz nie jem. I tak tez mozna chudnac nie katujac sie ciezka dieta. A jak zrobi sie cieplo to zaczynam biegac. Warunki mam idealne wies i mnustwo bocznych drog na ktorych spokojnie bez widzow mozna biegac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonawisienka Napisano Marzec 14, 2013 mialo byc nie jest duzy spadek... I dag nie gad.. ;p pisze w telu w pospiechu wiec przepraszam was za ewentualne bledy . I milego dnia zycze i czekam na wasze wyniki rannego wazenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Marzec 14, 2013 hej tu macie fajne stronki http://przelicznik.ilewazy.pl/#przelicz /maka-pszenna-typ-500/z/szklanka/ile/1/na/gram-lyzka tabele-kalorii.pl/ ja mam śniadanie za sobą 340 kcal 2 kanapki z chlebem pszennym, ser żółty,serek topiony i margaryna. a zaraz też kawa. i się nie zważyłam ,bo zapomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicol2206 0 Napisano Marzec 14, 2013 Zapraszam tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5530233 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Canabista_ 0 Napisano Marzec 14, 2013 hejka ;) U mnie spadek 400 g :D Wiem że to narazie woda spada ale mimo wszystko się cieszę :) czerwonawisienka gratulacje :) No ja też mam zamiar biegać jak się cieplej zrobi... gosh1989 nie ma co się tym naleśniczkiem przejmować-kilogram ci na pewno nie przybędzie...A jak będziesz chciała zgrzeszyć to wypij szklankę wody ... Dziewczyny może napiszemy z jakiego miasta jesteśmy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelcia7821 0 Napisano Marzec 14, 2013 Ja postanowiłam, że nie będę się ważyć codziennie, chyba, że nie wytrzymam;) Ja również nie mam żadnej rygorystycznej diety poprostu uważam na to co jem i w jakich ilościach. Dziś na śniadanko zjadłam 2 kanapki z twarożkiem i pomidorem+kawa. Ja także mieszkam na wsi, latem będę chodzić z córka na plac zabaw to sie troszeczkę pomęczę;) Mieszkam nie daleko jeziorka więc dodatkowe ćwiczenia gwarantowane. Mieszkam nie daleko Bydgoszczy w woj Kujawsko-Pomorskim a wy dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelcia7821 0 Napisano Marzec 14, 2013 gosh1989-> Moja córeczka też ma na imię Ola;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musze chudnac 4kg Napisano Marzec 14, 2013 ja musze schudnac 4kg...u mnie juz drugi dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Canabista_ 0 Napisano Marzec 14, 2013 Ja Łodź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Marzec 14, 2013 ja okolice Wrocławia,małe miasto-w sumie większa wieś hehe ale będziemy się przeprowadzać na wieś do teściów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonawisienka Napisano Marzec 14, 2013 hej dziewczyny za mna ciezki dzien. Rano zjadlam jajecznice z dwoch jajek i do tego zielona herbatka i w szkole 1 kanapeczke i pol butelki wody niegazowanej malej. I za jakas godzine obiad ale jeszcze wiem wiem co okaze sie jak bede w domu ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonawisienka Napisano Marzec 14, 2013 dodam ze 45 minut cwiczen za mna wf w szkole wiadomo ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonawisienka Napisano Marzec 14, 2013 dziewczyny ile moze miec kalori talerz zupy pomidorowej z odrobina klusek swiderkow zupa z smietana zaprawiana. Tak mniej wiecej bo jestem ciekawa? Gdybym mogla skorzystac z komputera sama bym sprawdzila ale z telefonu pisze. I drugie pytanie dla liczacych kalorie ile kalori moze miec kanapka zwykly bialy chleb odrobina masla i plasterek chudej wedlinki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Marzec 14, 2013 ja na 2 śniadanie wypiłam jogurt z biedronki JustFit ze śliwką 170 kcal, a na obiad zjadłam moje ukochane warzywa na patelnię z sosem majonezowo ketchupowym,liczę to wszystko jako 350kcal. i wczoraj kupiłam tzn udało mi się wylicytować używany stepper za 101zł z wysyłką kurierem. Nie lubię ćwiczeń typu fitness,aeroby-nie lubię skakać i się wyginać.jak ćwiczyłam na orbitreku to było super,ale niestety uległ "wypadkowi" i trzeba było go wywalić. taka kanapka to ok 150 kcal,ale jeżeli tego masła dasz naprawdę odrobinę,ja smaruję delmą, bo w 10g jest 18kcal, a w 5 g masła ok 40. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czerwonawisienka Napisano Marzec 14, 2013 a ta zupka pomidorowa z makaronem wie ktos ile kalori? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Marzec 14, 2013 widzę po godzinie,że ktoś napisał ale nie widać postów. u Was też tak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosh1989 0 Napisano Marzec 14, 2013 jeżeli zabielana, z makaronem i zagęszczana mąką to ok 200-250kcal na porcję będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Canabista_ 0 Napisano Marzec 14, 2013 czerwonawisienka zupa będzie miała jakieś 250-300 kcal (dokładnie nie wiem) gosh1989 to bardzo tanio udało ci się upolować... :) u mnie widać posty normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach