Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdKamila197802333

mam problem,dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość xdKamila197802333

Od jakiegoś czasu czuję coś dziwnego, a mianowicie taki "ciągnący" w pochwie, dziwne uczucie, nie potrafie wam tego inaczej wytłumaczyć. Poza tym piecze też mnie pęcherz i dziś zauważyłam że w moczu jest trochę krwi... Miałyście podobnie? Co tu robić? Iść do ginekologa, urologa, rodzinnego?? Bo już sama nie wiem.

Gość xdKamila197802333
przepraszam za dział, ale nie wiedziałam gdzie dodać. zresztą tu zagląda dużo kobiet to może coś pomożecie, bardzo proszę

Gość A.D.65
Hej idz do lekarza rodzinnego ja miałam to samo . U mnie wystąpił krwiomocz są to krwinki czerwone w moczu . Ale żeby to stwierdzić lekarz musi mieć wyniki badania moczu.

Gość xdKamila197802333
dzięki wielkie, martwią mnie jeszcze te bóle to ciągnięcie pochwy, ale faktycznie może pójdę do rodzinnego, najwyżej przekieruje mnie gdzieś dalej

Gość Yellowberry
Miałam dokładnie tak samo - zapalenie pęcherza. Pomagało trochę jak brałam żurawinę i latałam do toalety co pół godziny, bo wtedy się wypłukuje bakterie z pęcherza. Jeszcze podmywałam się Lacibios Protecta, bo on ma niskie pH a bakterie nie lubią niskiego pH. Powinnaś zrobić ogólne badanie moczu, ale ja stawiam na pecherz.