Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony portfel

Przeginamy z wydawaniem kasy. Pomozcie i napiszcie na czym zaoszczedzic?

Polecane posty

Gość czerwony portfel
ale skad ja moge przewidziec, ze ona sie jutro zepsuje? Czy moze taka ciut zielenia podchodzaca mam mrozic?:D Wiadomo, ze jak sie lupuje to sie mysli, ze zje, a tu cie potem zaskakuje jak np. mnie 4 plastry (duze) sera, ktore no juz sie psuja i co mam je mrozic? A myslalam, ze zjemy

ja za to bede miala mniejsze- a Ty sobie zdajesz sprawę jak wrażliwą wątrobe ma kot? Nie dawaj kotu zieleniejacej wędliny, plis :) U nas lepiej z tym wyrzucaniem żarcia odkad zabroniłam meżowi chodzić na zakupu na głodniaka!!

Gość ja za to bede miala mniejsze
ale ona nie była zielona. Troche pośmierdywała. Myśle, że nic by sie nie stało, jakbysmy zjedli - po prostu pachniała tak nieciekawie. Kot mój jest bardzo wybredny i lekko zepsutego nie zje. Skoro tą chciał, to była ok, zresztą było całe 3 plasterki :D Ogólnie nie daję mu nic słonego, chyba, że taka wyjątkowa sytuacja. Jest zdrowy i nie musisz się mireczko martwić o niego. Jest pod stałą kontrolą weta i wszystko z nim ok.

Gość czerwony portfel
moj kot to w ogole panicz i nie dosc, ze zielonej nawet by nie powachal to pogardzi nie jedna dobra droga szynka:D jedyne co zje to jak rybe kupie na obiad, a tak to tylko kocie zarcie, a to tez tanie nie jest niestety.

Gość dodam
no właśnie i to jest chore w tym kraju. Ktoś ma więcej nie może się odezwać bo jakim prawem ma więcej, jak ktoś chce się postarać mniej wyrzucać to się mu tylko chwali, ja też nie mam kokosów, ale nie uważam że ktoś bogatszy ma mi oddawać swoją kasę lub mi kupować jedzenie. On może ze swoja kasa robić co chce, nawet wszystko wydać na głupie bzdety, albo całą lodówkę jedzenia, które potem wyrzuci. Swoje na państwo przecież oddaje w podatkach. To państwo powinno tak zarządzać podatkami żeby dzieciom z domu dziecka starczyło na jedzenie, a nie że koszt utrzymania jednego dziecka w domu dziecka to 3-4 tysiące i dalej chodzą głodne i bez kurtek...

ja za to będę miała mniejsze- to uff :) Bo znam ludzi, którzy traktują kota dosłownie jak śmietnik, a potem płaczą, bo kot choruje :) a jeśli mowimy o domach dziecka- moim zdaniem chore jest, ze państwo woli dawać kase na domy dziecka niz np. do rodzin zastepczych. Ze tak cieżko jest dziecko zaadaptować. Ale to temat na dłuższą rozmowę i chyba raczej nie w tonacji kafeteri...

Gość mireczkowata znowu
sie pochwalila ze byle czego nie jada i nie pija:D

Gość do tej wstrętnej mirki
mireczkowata jesteś okropna jak możesz nie chcieć dopomagac na dom dziecka? Jak możesz wolec te pieniadze przepić? Jesteś wstrętną egoistką! Obyś na stare lata w przytułku wyladowała i ,żeby tobie nikt wtedy nie chciał pomóc ! Powinnaś poznać smak i zapach biedy to byś wreszcie przestala się chwalić swoim bogactwem!

Koty na śmietnikach jedzą to żarcie co ludzie i nic im nie jest. Bez przesady,żeby cackać się z kotem jak ze śmierdzącym jajkiem!

Gość czerwony portfel
co zescie tak wsiadly na kobiete? Ja tez wole kupic alkohol dobry, buty czy ubranie fajne corce niz dac na dom dziecka. W ogole nie daje pieniedzy nikomu ani zadnym instytucjom, bo nie wiem tak naprawde czy trafia do potrzebujacych. A co kota to sie z nim obchodze tak jak nalezy:D Wedlug zalecen weterynarza. Sa ludzie, ktorzy tez wyjadaja ze smietnikow, moze idz i tez sprobuj w koncu oni jakos zyja:D

Gość O my klatek
Czerwony portfel a jak twoja córeczka ma na imię? Planujecie jeszcze dzieci?

Gość kjhkj
kjnkj

A może ty zacznij żreć ze śmietnika rozwydrzona babo? Co? Juz z dobrobytu Ci się we łbie poprzewracało!

Gość czerwony portfel
Córka ma na imię Dżesika a drugiego bym nie chciała dziecka bo nie mogłabym tak przepuszczać pieniedzy....

juz tak nie zazdrosc tego dobrobytu:o trzeba bylo sie uczyc i pracowac to bys dzis nie wylewala swojej frustracji na forum. Oczywiscie z ta Dzesika to podszyw:) Dlatego sie zaczernilam. Nie rozumiem po co komus wiedza na temat imienia mojej corki i dalszych moich planow macierzynskich.

Gość czerwony portfel w worku na śm
tak, chwal się dalej na forum,że wyrzucasz pół lodówki jedzenia, że masz pełno butelek alkoholu tak chwal się dalej.....

Gość bhkjhkj
klklk

Przeciez nigdzie sie nie chwalilam:O I nie wiem jakie pol lodowki, ostatnio wyrzucilam 4 plastry sera to dla ciebie pol lodowki? Wspolczuje:( I juz tak nie zazdrosc, bo to brzydka cecha, zajmij sie praca to tez bedziesz zyla w tym swoim dobrobycie.

Gość Brak nicka i loginu
A coś ty taka zdenerwowana, dziewczyna tylko zapytała. Co tu sie dzieje. Agresja, chamstwo.

Gość Mega wkurw....
pomysl pustaku,ze czasem 4 plastry sera sa dla kogos polowa zaw lodowki, my tu umieramy z glodu a ty wypierdalasz jedzenie , oby cię Bóg pokarał za marnotrawstwo

Gość Mireczkowata pomyliolo ci sie
Mireczkowata pisze : jeśli mowimy o domach dziecka- moim zdaniem chore jest, ze państwo woli dawać kase na domy dziecka niz np. do rodzin zastepczych.//// Chyba cos ci sie pomylilo!!Wlasnie ,ze rodziny zastpecze dostają baaardzooo duzo kasy na kazde dziecko, zas domy dziecka sa skrajnie niedofinansowywane

Gość odwalcie się od bogatych
już wam tyle razy było pisane, trzeba było skonczyc dobre studia a nie zydle albo gimnazjum to tez byscie dobrobty poczuly nieudaczniki, albo znaleźć sobie bogatego faceta - to opcja dla leniwych i niedouczonych:D brawo mirka, brawo czerwony portfel Versacze za 1500 euro:D

Gość Mega wkurw....
człowiek zapierdala do roboty w rozpierdolonych butach cała zime wiecznie chory, przeziębiony głodny bo cała pensja idzie na opłaty a ta się szczyci ,że jedzenie wyrzuca Boże gdzie jest sprawiedliwośc!!!

alez ja odpowiedzialam grzecznie, ze nie wiem po co komu taka wiedza. Temat nie dotyczy tego chyba. Jesli zas ktos pyta w konkretnym celu to niech napisze o co chodzi. A to, ze dla kogos polowa lodowki to 4 plastry sera to przykro mi, przeciez ja wyrzucajac ten ser nie mam wplywu na to, ze u kogos w lodowce sa pustki:O

Gość Mega wkurw....
co to są te zydle?

Gość Bidulka z uj
A ja nie mam chleba, a co dopiero ser żółty. Ale wam zazdroszczę. Czytać sie tego nie da. Moze jutro przelew dostanę to chociaż chleb z masłem zjem i parowke na ciepło zjem, albo paprykarz sobie kupię.

a to akurat prawda, rodziny, które stwarzają dzieciom rodziny zastępcze biorą naprwde duże pieniądze,a to wiem, bo kuzynka od lat stwarza rodzine zastępcza, wiec tu Mirka WTOPA:p

Gość mireczkowataaaaa
ble ble ble a ja mam motorek :) a wy nie macie bleee

ZYDLE=ZAWODOWKA