Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona stopa

KILKULETNIE ODCISKI

Polecane posty

Gość zraniona stopa

Jakis dobry plyn/specyfik/preparat/masc cokolwiek na odciski. Na podbiciu stopy mam taki porzadny odcisk. Liczy sobie juz okolo 3-4 lat i moje pytanie brzmi czym go usunac :/ juz nie raz probowalam ale nigdy z korzeniem nie udalo mi sie go usunac.Skora na nim jest twarda jak guma, lekko zoltawa i peka czasami gdy duzo chodze

Gość zraniona stopa
podnoszę

Gość cumin
polecam ACERIN jest rewelacyjny pomogl mezowi, mamie i tesciowej :)

Gość zraniona stopa
stosowalam go kiedy i w sumie byl dobry, taki niby lakier do paznokci dzieki wielkie bo zapomnialam nazwy jak to cudo sie zwalo a odcisk z malego palca usunal z calym kilkumilimetrowym korzeniem :) a w ciazy mozna go stosowac?

Gość cumin
tak to jakby rodzaj lakieru i jest naprawde rewelacyjny ale trzeba go cierpliwie aplikowac przy duzych i "leciwych" :) odciskach co do stosowania u kobiet w ciazy cyt. "przed stosowaniem leku nalezy poradzic sie lekarza.nie przeprowadzono badan dotyczacych stosowania w okresie ciazy" ja osobiscie wstrzymalabym sie (jesli odcisk nie jest naprawde uciazliwy) gdyz preparat ten zawiera kwas salicylowy wchlaniajacy sie przez skore. inne metody to moczenie i wycinanie lub specjalne plastry z jakas mascia(nie pamietam nazwy ani tego czy kobiety w ciazy moga stosowac) ale z mojego i rodziny doswiadczenia marne efekty. z tymi plastrami sobie przypomnialam sa chyba firmy Scholl prosze bardzo :) na zdrowie :)

Gość dodam do tego tyle
to nie sa odciski tylko modzele(chyba tak sie to nazywa) jesli mowa o takim duzym twardym zgrudbieniu na srodku stopy za palcami...to sie zazwyczaj chirurgicznie usuwa niestety, sama to mam, dlugo stosowalam plastry compeed, troche sie zmiekczylo ale szalu nie ma.... a narazie mniej boli wiec chirurga odkladam,

Gość kobitka357
czosnek przyloz .. zgnieciony jeden zabek owin plastrem na 2 lub 3 noce pomoze ..naturalny sposob ..tani!!!! bez nabijania kasy apteką!! wyprubowany i sprawdzony....

Gość kobitka357
po jednej nocy odcisk przestał bolec ..po 2 razach przyłozenia wydłubałam i cały korzen wyszedł ale dziura szybko zarosła sladu nie ma .