Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grudniowa mam nadzieje ;)

Grudniówki 2013- ktoś się stara jak ja ?:)

Polecane posty

Śliwka ja wczoraj i dzisiaj robiłam test i wyszedł pozytywny tak wiec wystarałam sobie grudniowego dzidziusia :) Moja tempka wczoraj 37,0 a dzisiaj 37,09 wiec wzrosła sutki mega bolą i podbrzusze kłuje ale jestem dobrej myśli, trzymam kciuki

Gość sliwkawkompocie
Anielicaaaaaaa ja od co najmniej 6 cykli mam typowe objawy ciążowe a za każdym razem @ przychodziła. Gratuluję 2 kresek. Długo się starałaś?

Czesc dziewczyny:) my z mezem nadal sie staramy, zaczal sie 12 cykl. W Niedziele Wielkanocna dostalam @-jutro mam 12dc i jade na kontrolne usg. U mnie w sumie tyle.

Gość sliwkawkompocie
U mnie @ jednak wczoraj. Teraz to już zupełnie zgłupiałam, dopóki nie brałam żadnych leków cykle miałam w miarę regularne od 28-32 dniach. Teraz z bromocornem, clo i luteiną 2 cykle miałam po 42 i 40 dni a wczoraj niespodzianka cykl skrócił się do 27 dni, ale chyba tak ma być bo z moich obserwacji wynika że @ była dokładnie 14 dni po owulacji. W każdym razie od jutra przez 5 dni biorę clo i zaczynam znowu starania. Gdyby w tym cyklu się udało, to mąż miałby fajny prezent na urodziny, które obchodzi 16/01

tilli-tilli czy my sie nie znamy czasem z lutówek 2008 ? :P