Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

rok na kafeterii

Polecane posty

haha no tak, przepraszam, wybacz mój księciunio, za tą karygodną omyłkę. Posypuję głowę popiłem i pędzę zgodnie z Twym zarządzeniem :P Tylko dziś juz tak głośno nie śpiewaj tych serenad, bo sąsiadka doniczki naszykowała :D

A to na głowe se ja wkłada czy jak?:P Deadman...Ja też 3 lata z przerwami na odchamienie;)

Woman, prześledziłam pobieżnie, jakby z brunetem nei wypaliło, to odwiedzę cię na tej bezludnej wyspie

swoją drogą Maciuś będziesz miał przerąbana jak Twoja Nat się dowie że romansujesz na kafe z Żabą. Pewnie się wkurzy i założy swój topik.

Dead man...Biorąc pod uwagę, że pisujesz z zaświatów to i tak należą Ci się gratulacje;) WITF..A fajna ta sąsiadka?:)

A Wy znowu tu u Maćka w gościach :) Chm 3 lata na kafie,to strasznie długo.Lekka masakra jakby? Nawet rok to długo.

@fresa: z nikim nie romansuje, a po drugie moja dziewczyna nie korzysta z kafe. Od czasu do czasu do czasu popisze na innym forum dla kobiet.

Jestem tu "krótko" w stosunku ;) a ile już ciekawych egzemplarzy ludzkich poznałam, w realu nigdy bym czegoś takiego nie zaznała :)

cześć Winnypeg :) Maćko co Ty tam możesz wiedzieć, nawet jeśli teraz nie pisuje na kafe to może niedługo trafić tak jak Ty przypadkiem :D A może Żaba to właśnie Nat :D

a niech to nie pamiętam :P Może Nat umie tylko udaje w mieszkaniu żebyś Ty jej gotował po co ma się dziewczyna męczyć jak Ty tak lubisz gotować :D