Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiołek ;)

Problem podczas robienia loda :(

Polecane posty

Gość Fiołek ;)

Cześć. Mam problem z moim mężem... Małżeństwem jesteśmy od niespełna roku a dziś poczułam się niekomfortowo... Rano postanowiłam go obudzić miło więc zaczęłam mu robić loda i co...? jak zwykle zakrył mnie kołdrą :( Zawsze to robi :( Za każdym razem leży na łóżku, ja jestem między jego nogami i robię mu dobrze a on zakrywa mnie kołdrą i nie daje mi się odkryć... czy rozmyśla wtedy o innej? nie jestem brzydka, raczej przeciętna ale często mówi i ze jestem seksowna i śliczna... to czemu nie chce na mnie patrzeć gdy robię mu loda?

Gość jshs
Mój facet mnie nie zakrywa jak robie mu loda, ale za to ja go zakrywam jak mnie całuje :P wtedy lepiej mi się skupić na fantazjowaniu o innych...

Gość Fiołek ;)
Nie no sraki nie myję, bo siadam mu na ustach

Jezu jak patrze na te niektóre odpowiedzi, to zastanawiam się - czy wam nie szkoda czasu na pisanie takich głupot? Fiołek, a może najlepiej będzie zapytać o to męża, bo przecież nikt nie powie Ci prawdy prócz niego, my tylko możemy wszyscy snuć domysły. A myślę, że skoro jesteście małżeństwem, to nie powinno być dla was żadnego tabu! :)

Gość bardzo dziwne
zachowanie:O mojego podnieca jeszcze bardziej,gdy patrzy...dziwne

Gość Fiołek ;)
Czyli jednak wtedy myśli o innej? ;(

Gość Może jesteś lewa w te klocki i
jak patrzy to chce mu się puścić pawia???

Gość mizabellaa
TO GEJ -WYOBRAŻA SOBIE, ŻE JESTEŚ WIELKIM, NAPALONYM, ŚMIERDZĄCYM PEDAŁEM - TO OCZYWISTE...

Gość Fiołek ;)
No właśnie czekam aż wróci z pracy i chcę go spytać... Jest mi z ty tak źle że już nie wytrzymuje psychicznie... Tylko wtulam w siebie naszą 3mies. córunię i myślę o tym aby nie okazało się że zakrywa mnie po to by myśleć o innej ;(

Gość Fiołek ;)
Ludzie możecie darować sobie te denne komentarze?! nie umiecie się normalnie wypowiedzieć to się nie wypowiadajcie ;/ po co się odzywać jak niema się nic interesującego do powiedzenia...;/

Gość Fiołek ;)
przestanę jednak już mu srać na klatę

Zakrywając ciebie dłużej wytrzymuje bo myśli np o oraniu pola,albo rąbaniu drzewa

Fiołek - z idiotami trzeba krótko - po prostu ignorować. Nie koniecznie od razu fantazjuje o innej, sama pomyśl, czy jak Twój mąż robi ci dobrze oralnie to zawsze masz otwarte oczy i się na niego patrzysz, ja na przykład lubię czasem się odchylić do tyłu i rozkoszować przyjemnością, nie koniecznie bacznie obserwując jego pracę. :) Jak wiesz - każdy ma swoje fetysze, może Twojego faceta fetysz to nie patrzenie gdy robisz mu dobrze oralnie - kto wie, każdy ma swojego fioła.

Gość mlodyzonkos
Ja, jak robię minetkę, zakrywam mojęj twarz, ale po to by mogłą fantazjowac o czym chce, na maxa. Nie przeszkadza mi, że to są fantazje odjazdowe, Takie u niej lubię. Zresztą fantazji sam jej uczyłem, bo one i mnie podniecają. Lubię jak głośno fantazjuje. Wtedy staję na głowie, aby jej dac co tylko mogę

Gość Marta,23
nie mysl juz od razu o najggorszym:) moj maz tez tak robi ...mi to nie przeszkadza:) zaslania sobie inne doznania (wzrokwoe) zeby spotegegowac doznanie fizczne.To wcale nie swiadczy o tym ze jestes brzydka!!!Jak jesz pyszną czekladkę to tez pewnie zamykasz oczy???:) zeby sie nei delektowac. poporstu niektorzy tak mają ,ze wolą seks pod kolderką...jak moj mi robi minete tez sie rozplywam i nie chce widziec niczego co jest wokol :) tylko czysta przyjemnnosc fizyczna...zeby spotegowac doznania. moze tez go to troche krepuje zawstydza to...i nie chce zebys ty widziala jego minę..

Gość Heniu
Może po prostu nie może się powstrzymać od wytrysku dlatego nie chce patrzeć? A to żadna przyjemność jak strzelasz po minucie :) Może pogadaj z nim najpierw a później tutaj? :)

Gość hsnsmsma
Moj z kolei chce zawsze patrzec jak mu robie dobrze i mowi, ze to go jeszcze bardziej nakreca i podnieca. Ale moze kazdy ma inne preferncje. Moze Twojego zreszta to tez bardzo podnieca, moze zbyt? i dlatego jak jestes ukryta moze dluzej cieszyc sie tym stanem przed. BO to oczekiwanie na orgazm jest rownie fajne jak on sam.