Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeżo_zaręczona

co sadzicie o moim pierscionku zareczynowym????

Polecane posty

Gość 2tgqT
nie podoba mi się - wygląda tadetnie ale to Tobie ma się podobać

Gość to tylko moja opinia
Można taki pierścionek ewentualnie założyć latem do zwiewnej sukienki ale nie jest to pierścionek który chciałabym dostać na zaręczyny. Mnie się nie podoba ale jak wcześniej wspomniano najważniejsze żeby tobie się podobało

Ten niebieski kamyk nie wygląda, jak szafir. Złoto też jakieś mało złote. Ogólne wrażenie? Podróbka.

Gość cos ala ksiezna diana
a potem kate m. Mi sie nie podoba ,ale to tylko moje zdanie

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
styl z lat 80-tych, komunijno-babciny, nie wiem, jak mozna komus dac taki pierscionek na zareczyny :/ jest naprawde brzydki

Gość Beata......
Ja mam bardzo podobny, z ta roznica ze mam rubin, i 12 diamentow.... Na slub maz "zaprojektoawal" obraczke ktora pasuje ksztaltem do pierscionka i dodal do tego 3 diamenty i 2 rubiny.... W sumie musze powiedziec ze pierwszy raz bylam bardzo zazkoczona pierscionkiem. Sadze jednak ze est o wiele ladniejszy niz jeden maky diamencik na cienkiej obraczce, gdzie 90% populacji nosi... :)

Gość qweta dla kota
obrzydliwy :o

Gość hffghk
bazarowy

Gość Eeerrr
Taki odpustowy bardzo...no ale kazdy ma inny gust. Mi osobiscie sie nie podoba!

Gość wreeeedota
juz się zleciały księżniczki co to dostaja co roku diament wielki jak góra he he

ja mam taki z 18 stki tylko czerwony- robiony ze złota babci, kamyk kupowany- bo u nas każda babka na 18 od pokoleń nosi taki fason- tylko kolory oczek inne...... tradycja idzie juz od prababci mojej babci- więc wzór mega stary/tandetny/oklepany--- mnie sie szalenie nie podoba ale szanuję tradycje rodziny i noszę- w życiu na zaręczyny bym takiego nie chciała- bo ma go u mnie z 16 kobiet hahaha ale tobie ma się podobać Ja zaręczynowy mam płaski jak obrączkę z oczkami w środku jak będziemy po ślubie obrączkę na stałę z nim połącze- będzie wtedy pokrywać powierzchnie do zgięcia- nie mogę się doczekać GRATULUJĘ!!

Gość z rel 6 mialam
a mnie tam się podoba :P

Gość a mi sie podoba...
jedynie, nie lubie niebieskiego koloru

Gość jhkfddtr
ładny, mi sie ten styl bardzo podoba, ale faktycznie kamień wygląda jak farbowane szkło.

Gość wreeeedota
dostają zazwyczaj opiłek diamentu syntetycznego, osadzony ciul wie gdzie(bo i tak go nie widac gołym okiem) na cienkim druciku i to sie nazywa diment. I oczywiście lepszy od szafiru... haha A gdzie jedna z druga tak duzo szafirów widzałyście, że z foty jesteście w stanie orzec że to nieszafir. Tego to nawet rasowy jubiler nie potrafi.

Gość a Tobie autorko
podoba sie ?

Gość gigaset30
Nie w moim guscie, przede wszystkim nie lubie kolorowych oczek

przede wszystkim Tobie autorko ma się podobać :) Osobiście- strasznie lubię takie pierścionki, ale fakt, kamień nie ma "głębi" szafiru, choć pewnie to tylko kwestia oświetlenia na zdjęciu.

Gość świeżo_zaręczona
Dziekuje za wszystkie komentarze. Dla wszystkich znawczyn, pierscionek jest z zoltego zlota, z szafirem i diamentami dookola. W realu ma on barwe niemal granatowa, nie wiem czemu na zdjeciu wyszedl tak blekitnie. A jak dla mnie moglby on byc plastikowy i tak bym sie cieszyla :) Osobiscie nie jestem fanka ani diamentow (wybaczcie, uwazam ze sa przereklamowane), ani obraczek z bialego zlota (choc na codzien nosze srebrna bizuterie to do obraczek mam sentyment i uwazam ze powinny sie jednak wyrozniac od reszty bizuterii-mozecie mnie nazwac staroswiecka). Moj narzeczony sam wybieral pierscionek, i kamien jaki wybral uwazam za strzal w dziesiatke pod wzgledem jego symboliki. Jedyne co mnie zmartwilo jak go dostalam to fakt ze jest on strasznie duzy. Baaaardzooooo rzadko (prawie w ogole) nosilam pierscionki, wiec troche bylam zszokowana wielkoscia ale powoli sie przyzwyczajam :) Przypuszczalam ze w czasach gdy kroluje moda na biale zloto z diamentami nie mam co liczyc na jakiekolwiek zachwyty ale i tak dzieki i pozdrawiam wszystkie fanki szafirow :)

Jak dla mnie za gruba obrączka, a kamień środkowy za duży. Lepiej by wyglądał bez diamentów albo okrągły mniejszy. Ale to może być szafir, przecież one mają multum odcieni :D ja mam czarne szafiry, błękitne i granatowe

Gość pytanie do autorki
Droga autorko a powiedz mi ile twój narzeczony zapłacił za pierścionek ? Pytam z ciekawości bo jeśli to jest szafir i tyle dużych diamentów gdzie średnio każdy z nich kosztuje kilkaset złotych to pierścionek kosztowałby powiedzmy w przedziale 6 do 10 tys

Gość walk the line
Obraczka jest straszna, nie wiem jak mozna zaplacic kupe kasy za kamienie (o ile sa prawdziwe, na co nie wyglada szczerze mowiac), a pozniej zepsuc caly efekt obraczka...

Gość pytanie do autorki
???