Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona...:((((

Ból podbrzusza w ciąży. Pomóżcie

Polecane posty

Odstawiłam anty, od 21 lutego ich nie zażywam czyli już ponad miesiąc. pod koniec 7 dniowej przerwy doszło do stosunku który skończył się we mnie więc ryzyko wpadki jest, bo podobno gdy nie zażyje się 8 dnia tabletki to jest tak jakby się już ich od tygodnia nie przyjmowało. Jakiś czas po tym stosunku zaczęło boleć mnie podbrzusze, najpierw takie jakby kłucia potem ból podobny do okresowego ale słabszy. Może dwa dni były takie że bolało zdecydowanie mocniej. Okresu nie dostałam, spóźnia mi się już dwa tygodnie. Dwa dni przed zaczęło boleć mnie podbrzusze, więc byłam pewna że dostane, zamiast tego w terminie zauważyłam trochę jasno różowego śluzu.. Minęły dwa tygodnie podbrzusze od czasu nadal czułam, dzisiaj boli znowu bardziej tak jak bym miała okres którego nadal nie ma ;/ Czuje się tam ''mokro'' wypływa ze mnie dosyć dużo śluzu, dzisiaj nawet myślałam że to okres leci a tu ni. Test zrobiłam ale dwa dni po terminie okresu może za wcześnie ??? sama nie wiem co o tym myśleć, test powtórzę w niedzielę i zobaczę co wyjdzie. chyba powinien być już na 100% wiarygodny ? Jak to jest z tymi bólami podbrzusza w ciąży ? Bo czytałam że takie się pojawiają ?

mam wizytę za dwa tygodnie, dlatego na razie pytam tutaj

Gość hipnotajzing
Mysle ze nie jestes w ciazy tak odrazu po odstawiwniu....?

nie wiem, nie znam się na tym.. podobno po odstawieniu jest sie bardziej plodnym ale ile w tym prawdy to nie wiem

?

Gość zgchyfxjcc
Idz na betę :) zapłacisz ok 25 zł a będziesz wiedziała na 100 %