neone 134 Napisano 27 Marzec Hej, a może to dobrze że ćwiczenia ujawniły u niej takie coś, może była tam partia ciała która nie była do końca zdrowa - teraz ma większą wiedzę i może coś z tym zrobić (leki, odpowiednia dieta, dobór odpowiedniego ubrania itp.) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 27 Marzec Bardzo fajna książka : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec 6 godzin temu, neone napisał: Hej, a może to dobrze że ćwiczenia ujawniły u niej takie coś, może była tam partia ciała która nie była do końca zdrowa - teraz ma większą wiedzę i może coś z tym zrobić (leki, odpowiednia dieta, dobór odpowiedniego ubrania itp.) Hej, piszesz o koleżance? Raczej źle ćwiczyła... : ) ogólnie to ona jest dość gibka i wagowo bliżej jej do niedowagi... drobna i smukła. Chyba doszło do jakiegoś mikro pęknięcia (?) to było dość dawno temu jak jeszcze mieszkała w Kielcach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec 6 godzin temu, neone napisał: Bardzo fajna książka : ) Tak co z grubsza przejrzałam i potwierdzam : ) Chciałam dzisiaj odebrac książki, ale byłam tam po 11 ale paczka dotarła pół godziny później... może ktoś mi ją odbierze dzisiaj lub jutro : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 27 Marzec 3 godziny temu, yeya napisał: Hej, piszesz o koleżance? Raczej źle ćwiczyła... : ) ogólnie to ona jest dość gibka i wagowo bliżej jej do niedowagi... drobna i smukła. Chyba doszło do jakiegoś mikro pęknięcia (?) to było dość dawno temu jak jeszcze mieszkała w Kielcach. Najważniejsze to nie powtarzać już błędów i uważać na siebie aby się nie przeciążyć znowu, bo potem człowiek będzie się obwiniał, że mógł czegoś nie robić albo, że gdyby zrobił coś więcej... Skądś to znamy - życie. : ) Tak ogólnie pisałam, w sumie o jednej i drugiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 27 Marzec 3 godziny temu, yeya napisał: Tak co z grubsza przejrzałam i potwierdzam : ) Chciałam dzisiaj odebrac książki, ale byłam tam po 11 ale paczka dotarła pół godziny później... może ktoś mi ją odbierze dzisiaj lub jutro : ) Właśnie wiem, też sprawdzałam i przyszedł mail o 11:40. ! Kurka wodna trochę szkoda... Czy oni nie mogą do człowieka jakoś wcześniej tego powiadomienia wysłać, tak żeby się przygotował na przebycie kursu specjalnie w tym celu? : ( najlepsze, że obu książek nie czytałam (nie moje do tej pory zainteresowania) ale pytałam mąż i podobno to dość wyjątkowe dzieła, żeby nie powiedzieć arcydzieła - według mnie też ładnie wydane, oprawione i z zakładkami + ta psychologiczna. Powinno Ci się podobać : - ) oczywiście on miał nadmiar i tak by je komuś podarował, oddał. Ciekawa jestem Twoich opinii po zapoznaniu się : D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec 6 minut temu, neone napisał: Najważniejsze to nie powtarzać już błędów i uważać na siebie aby się nie przeciążyć znowu, bo potem człowiek będzie się obwiniał, że mógł czegoś nie robić albo, że gdyby zrobił coś więcej... Skądś to znamy - życie. : ) Tak ogólnie pisałam, w sumie o jednej i drugiej Oki : ) u siostry to trochę inna sytuacja przewlekła choć teraz już tak nie narzeka jak jeszcze kilka lat temu (to może to wszystko plus ćwiczenia coś tam pomogły) jakoś tuż przed pandemia ręka zaczęła ją boleć i później długo chodziła do specjalistów szukając przyczyny... nawet przydarzył jej się atak paniki (pierwszy raz z tym się spotkałam) prawie mdlała, nie mogła oddychać trzeba było wzywać pogotowie... Źle dobrana poduszka też może nieźle zaszkodzić... Ja np będąc sporo młodsza wymyśliłam sobie że będę spala na płaskim bez poduszek bo raczej to nie było dobre dla naturalnych krzywizn kręgosłupa... miałam też dość drogą poduszkę ortopedyczna wyprofilowaną może i taka poduszka się sprawdza jak się kogoś przywiąże do nie do głową podczas snu będzie leżała jak kula w dziurze : ) a ja często budziłam się w różnych pozycjach i różnie ułożona na niej... krzywo... zdecydowanie odradzam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec 7 minut temu, neone napisał: Właśnie wiem, też sprawdzałam i przyszedł mail o 11:40. ! Kurka wodna trochę szkoda... Czy oni nie mogą do człowieka jakoś wcześniej tego powiadomienia wysłać, tak żeby się przygotował na przebycie kursu specjalnie w tym celu? : ( najlepsze, że obu książek nie czytałam (nie moje do tej pory zainteresowania) ale pytałam mąż i podobno to dość wyjątkowe dzieła, żeby nie powiedzieć arcydzieła - według mnie też ładnie wydane, oprawione i z zakładkami + ta psychologiczna. Powinno Ci się podobać : - ) oczywiście on miał nadmiar i tak by je komuś podarował, oddał. Ciekawa jestem Twoich opinii po zapoznaniu się : D Tym bardziej, że została przekazana do doręczenia jakoś po 7 : ) trochę mi zeszło bo z domu wyszłam przed 9 a tam w drodze powrotnej byłam po 11 Właśnie przeczytałam opisy i tak sobie pomyślałam, że mogą być ciekawe... Na 100% będę zadowolona : ) ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec Może później jeszcze zajrzę : ) teraz uciekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec Masakra sorki za te literówki, nie czytałam przed dodaniem : ) nie wiem czy to ja tak pisze czy telefon przekształca... .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 27 Marzec 33 minuty temu, yeya napisał: Oki : ) u siostry to trochę inna sytuacja przewlekła choć teraz już tak nie narzeka jak jeszcze kilka lat temu (to może to wszystko plus ćwiczenia coś tam pomogły) jakoś tuż przed pandemia ręka zaczęła ją boleć i później długo chodziła do specjalistów szukając przyczyny... nawet przydarzył jej się atak paniki (pierwszy raz z tym się spotkałam) prawie mdlała, nie mogła oddychać trzeba było wzywać pogotowie... Źle dobrana poduszka też może nieźle zaszkodzić... Ja np będąc sporo młodsza wymyśliłam sobie że będę spala na płaskim bez poduszek bo raczej to nie było dobre dla naturalnych krzywizn kręgosłupa... miałam też dość drogą poduszkę ortopedyczna wyprofilowaną może i taka poduszka się sprawdza jak się kogoś przywiąże do nie do głową podczas snu będzie leżała jak kula w dziurze : ) a ja często budziłam się w różnych pozycjach i różnie ułożona na niej... krzywo... zdecydowanie odradzam : ) W panice to nawet serce może rozboleć i kołatania, nawet w nocy, na tle nerwowym mogą się pojawić : ( co do tych profilowanych poduszek to też się u mnie nie sprawdziła kiedyś... wstawałam "połamana", z bólem takim, że nie mogłam skręcać szyją, jakieś przeciążenie mięśni karku miałam od tego. masakra : ( 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 27 Marzec (edytowany) Tak, widziałam w powiadomieniach, że po 7.00...no to dłużej poczekasz ale czytanie jakie później miłe. : ) do później w takim razie : ) Edytowano 27 Marzec przez neone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec 2 godziny temu, neone napisał: W panice to nawet serce może rozboleć i kołatania, nawet w nocy, na tle nerwowym mogą się pojawić : ( co do tych profilowanych poduszek to też się u mnie nie sprawdziła kiedyś... wstawałam "połamana", z bólem takim, że nie mogłam skręcać szyją, jakieś przeciążenie mięśni karku miałam od tego. masakra : ( Tak, to raczej na tle nerwowym... Wtedy przydaje się worek tu był akurat foliowy a ponoć papierowa torba lepsza... wdech wydech wdech wydech i powoli powoli panika ustępuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec Tak spiąć na takiej poduszce czujesz się jak po nocy spania na kamieniu : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec 2 godziny temu, neone napisał: Tak, widziałam w powiadomieniach, że po 7.00...no to dłużej poczekasz ale czytanie jakie później miłe. : ) do później w takim razie : ) Może jeszcze się wkręcę : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 27 Marzec A na dzisiaj mam to : ) love wieczory. https://www.filmweb.pl/serial/Gabinet+osobliwości+Guillermo+del+Toro-2022-810784 Dobranoc : ) do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 28 Marzec 15 godzin temu, yeya napisał: Tak, to raczej na tle nerwowym... Wtedy przydaje się worek tu był akurat foliowy a ponoć papierowa torba lepsza... wdech wydech wdech wydech i powoli powoli panika ustępuje. Hej, a o takiej metodzie to nie słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 28 Marzec 15 godzin temu, yeya napisał: Może jeszcze się wkręcę : ) Ale to jest mega dziwne... Po 7.00 miała status "wydana do doręczenia". Czytałam na necie, że to jeszcze nie jest "do odbioru" tylko dopiero przekazana kurierowi... A o 11.40 przyszedł status "gotowa do odbioru". Jak się na coś specjalnie czeka i nie może się doczekać, to można nie rozróżnić... Oby ktoś od Ciebie jechał w tą stronę i odebrał : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 28 Marzec 3 minuty temu, neone napisał: Hej, a o takiej metodzie to nie słyszałam. Hej, oddech ogólnie reguluje rozemocjonowanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 28 Marzec 15 godzin temu, yeya napisał: A na dzisiaj mam to : ) love wieczory. Dobranoc : ) do jutra Jak skończę Biały lotos to obejrzę jako następny. Miałam nie spolerować (w sumie mówiłaś, że go nie masz na platformie), ale podobno w trzecim sezonie matka Stiflera ginie/umiera.. : ( trochę szkoda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 28 Marzec 3 minuty temu, neone napisał: Ale to jest mega dziwne... Po 7.00 miała status "wydana do doręczenia". Czytałam na necie, że to jeszcze nie jest "do odbioru" tylko dopiero przekazana kurierowi... A o 11.40 przyszedł status "gotowa do odbioru". Jak się na coś specjalnie czeka i nie może się doczekać, to można nie rozróżnić... Oby ktoś od Ciebie jechał w tą stronę i odebrał : ) Jeszcze nie... może wieczorem. Tak, ale nie miałam czasu żeby dłużej czekać tym bardziej, że nie było wiadomo kiedy na miejsce dotrze. Jakby nikt nie jechał to sama jutro rano tam się wybiorę tak na ostatni dzwonek : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 28 Marzec 6 minut temu, neone napisał: Jak skończę Biały lotos to obejrzę jako następny. Miałam nie spolerować (w sumie mówiłaś, że go nie masz na platformie), ale podobno w trzecim sezonie matka Stiflera ginie/umiera.. : ( trochę szkoda... Piszą, że to komediodramat... nie ma go : ) A Gabinet osobliwości to coś takiego jak Opowieści z krypty : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 28 Marzec Dzisiaj to zakupy, obiad, mycie lodówki... później kontynuacja mycia roślin, spacer z psem i dzień zleci : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 28 Marzec 8 minut temu, yeya napisał: A Gabinet osobliwości to coś takiego jak Opowieści z krypty : ) Albo Black Mirror (ten zryty), tak gdzieś przeczytałam, chociaż wg porównanie do Opowieści z Krypty bardziej pasuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 28 Marzec 6 minut temu, yeya napisał: Dzisiaj to zakupy, obiad, mycie lodówki... później kontynuacja mycia roślin, spacer z psem i dzień zleci : ) Zamówiłam już sobie jakąś doniczkę na te od Ciebie : ) jeszcze ze cztery mam też na oku... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 28 Marzec Mycie okien mam już za sobą. Zostaje mi sterta innych rzeczy. Miłego dnia : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 28 Marzec 12 minut temu, neone napisał: Zamówiłam już sobie jakąś doniczkę na te od Ciebie : ) jeszcze ze cztery mam też na oku... Jak dotrze możesz pokazać całość : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 28 Marzec (edytowany) 13 minut temu, neone napisał: Mycie okien mam już za sobą. Zostaje mi sterta innych rzeczy. Miłego dnia : ) Miłego dnia : ) odezwę się jak będę miała paczkę : ) Edytowano 28 Marzec przez yeya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 28 Marzec Dzisiaj będę miała taki news: ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 270 Napisano 28 Marzec : ) dziękuję Nie sądziłam, że to tak opasłe lektury : ) ładna oprawa wyglądają jak nowe prosto z księgarni. Chyba Ci muszę jeszcze coś dosłać w zamian bo jednak przesadziłaś : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach