Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość michal.drewno

Kocham enter

Polecane posty

6 godzin temu, yeya napisał:

Jeśli tak to spoko, wszystkie rośliny które lubią więcej słońca mogą tam powędrować... 

Tak, a oprócz tego jest to świetne miejsce do przesadzania kwiatów doniczkowych (jakichkolwiek). Pa : ) 

• Like 1

2 godziny temu, neone napisał:

Tak, a oprócz tego jest to świetne miejsce do przesadzania kwiatów doniczkowych (jakichkolwiek). Pa : ) 

Pa : )

Chyba nie ma Białego lotosu na netflixie bo teraz patrzę i jest tylko Biały tygrys i Biały szum... tak z ciekawości sprawdziłam. 

Hej, wzięłam się za sprzątanie i tak wygląda kolekcja roślin z jednego (innego) pomieszczenia : ) wieczorem zacznę myć... tu akurat nie wszystkie trzeba. : )

https://zapodaj.net/plik-bOcuhmzzBY

Daj znać wieczorem czy Twoje przeżyły wysyłkę... 

• Like 1

15 godzin temu, yeya napisał:

Chyba ten... 

kiedyś oglądałam film o kumplach którzy wyruszyli w dzicz  i na drodze spotkali snajperkę... i zaczęło się polowanie na nich. Fajny, ale tytuł mi umknął...

Dobranoc

Hej. Może być ciekawe 🙂 

• Like 1

1 godzinę temu, yeya napisał:

Hej, wzięłam się za sprzątanie i tak wygląda kolekcja roślin z jednego (innego) pomieszczenia : ) wieczorem zacznę myć... tu akurat nie wszystkie trzeba. : )

Daj znać wieczorem czy Twoje przeżyły wysyłkę... 

Dotarło wszystko (na mailu masz relację) a kolekcję masz naprawdę piękną i pokaźną - przypuszczam, że nie jedną osobę zamurowałoby z wrażenia, gdyby weszła do Twojego domu... : ) niektórzy latami dochodzą do takich kolekcji, a fajne jest to, że nie masz też takich nówek sztuk (za nie wiadomo ile milionów kasy) prosto ze sklepu, "żeby to się pochwalić przed światem", tak jak to mają czasem niektórzy nowobogaccy. Sama na to zapracowałaś i hodowałaś : ) (na własnej krwi wyhodowane jak to mówią ; ))) 

• Like 1

1 godzinę temu, neone napisał:

Hej. Może być ciekawe 🙂 

W horrorze też była męska wyprawa, ale zamiast snajperki polował na nich Loki... od momentu jak trafili do opuszczonej chaty z rytualna rogatą kukłą zaczęło się robić ciekawie... 

https://zapodaj.net/plik-Nno2OFUljG

• Sad 1

1 godzinę temu, neone napisał:

Dotarło wszystko (na mailu masz relację) a kolekcję masz naprawdę piękną i pokaźną - przypuszczam, że nie jedną osobę zamurowałoby z wrażenia, gdyby weszła do Twojego domu... : ) niektórzy latami dochodzą do takich kolekcji, a fajne jest to, że nie masz też takich nówek sztuk (za nie wiadomo ile milionów kasy) prosto ze sklepu, "żeby to się pochwalić przed światem", tak jak to mają czasem niektórzy nowobogaccy. Sama na to zapracowałaś i hodowałaś : ) (na własnej krwi wyhodowane jak to mówią ; ))) 

Dziękuję, zależy czy ktoś lubi kwiaty... : ) kilka z nich ma już kilka lat, to te większe np palma Madagaskaru, plumeria wyhodowana z nasion i jeszcze ze dwie... a reszta powoli rośnie... : )

• Like 1

Też możesz sobie zamówić... przyszło mi powiadomienie o dostępności. A jak wpiszesz kod SEBASTIAN15 to naliczy się zniżka jednorazowa... Ostatnio jak oglądałam jeden kanał na YT to z niego się o nim dowiedziałam przy większym zamówieniu przynajmniej wysyłka może się zwrócić... : )

https://zielony-parapet.pl/sukulenty/500-echeveria-afeterglow-eszeveria-4873734871972.html?srsltid=AfmBOooM5TM8bucbP6Vu2ioPupwbetEBrRIulb7SYYrEavEYUdHC-g42

20 godzin temu, yeya napisał:

Też możesz sobie zamówić... przyszło mi powiadomienie o dostępności. A jak wpiszesz kod SEBASTIAN15 to naliczy się zniżka jednorazowa... Ostatnio jak oglądałam jeden kanał na YT to z niego się o nim dowiedziałam przy większym zamówieniu przynajmniej wysyłka może się zwrócić... : ) 

Jasne, ostatnio na wszystko brakuje mi czasu... Więcej szczegółów podam na @ haha. : ) ; ) może więcej tych odżywek białkowych muszę pić albo chociaż jakieś witaminy, niby energia na wszystko jest ale przydałby się jeszcze wehikuł czasu do jego wstrzymywania i przewijania wstecz

; ))) 

• Like 1

2 godziny temu, neone napisał:

Jasne, ostatnio na wszystko brakuje mi czasu... Więcej szczegółów podam na @ haha. : ) ; ) może więcej tych odżywek białkowych muszę pić albo chociaż jakieś witaminy, niby energia na wszystko jest ale przydałby się jeszcze wehikuł czasu do jego wstrzymywania i przewijania wstecz

; ))) 

Jak dochodzą nowe zajęcia to czas szybciej ucieka... miałam teraz kilka dni przerwy od tego białka : ) ale trzeba wrócić... kolana mnie ostatnio bolą i myślę, że to wina ciąży... spożywczej : )

Ale tak serio muszę zrzucić te kilogramy które przebrałam bo to tak jakbym kupiła butle wody odwiedzając się nimi nic dziwnego, że kolana mówią pas : ) 

Zamówiłam ziemię ta dla kaktusów i trafiłam na słodziaka który przypomina mojego misia z wczesnego dzieciństwa...

Fajne są kudłate, puszyste kaktusy. Jak coś to mają jeszcze jeden egzemplarz...

https://zapodaj.net/plik-w91vhmMypA

: )

• Like 1

35 minut temu, yeya napisał:

Jak dochodzą nowe zajęcia to czas szybciej ucieka... miałam teraz kilka dni przerwy od tego białka : ) ale trzeba wrócić... kolana mnie ostatnio bolą i myślę, że to wina ciąży... spożywczej : )

Ale tak serio muszę zrzucić te kilogramy które przebrałam bo to tak jakbym kupiła butle wody odwiedzając się nimi nic dziwnego, że kolana mówią pas : ) 

Chyba większy kontakt z naturą by Ci się przydał i wychodzenie na zewnątrz - ja tak ostatnio popracowałam w ogrodzie to potem świetnie się czułam wieczorem i dobrze mi się spało ; ) 

• Like 1

6 minut temu, neone napisał:

Chyba większy kontakt z naturą by Ci się przydał i wychodzenie na zewnątrz - ja tak ostatnio popracowałam w ogrodzie to potem świetnie się czułam wieczorem i dobrze mi się spało ; ) 

.) wystarczy, że kucam 15 minut robiąc coś i muszę wstać a później chodzę jak połamaniec... 

"Przeciążenie mechaniczne: Każdy dodatkowy kilogram masy ciała zwiększa nacisk na kolana czterokrotnie podczas chodzenia czy wchodzenia po schodach. Przytycie 10 kg może oznaczać dodatkowe 40 kg obciążenia dla stawów, co prowadzi do bólu, przeciążeń, a z czasem może uszkodzić chrząstkę stawową.

Substancje zapalne: Tkanka tłuszczowa nie jest tylko magazynem energii, ale wydziela również substancje prozapalne, które mogą niszczyć chrząstkę stawową i nasilać dolegliwości bólowe.

Zwiększone ryzyko zwyrodnień: Nadwaga jest jedną z głównych przyczyn chorób zwyrodnieniowych stawów kolanowych. 

Warto dodać, że utrata już niewielkiej części wagi (np. 4,5 kg) może znacznie zmniejszyć ból i nacisk na kolana."

Tyle przytyłam i chodząc właśnie tak się czuję jakby mi przybyło 40 a nie 10 : ) 

• Sad 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować