neone 134 Napisano 7 godzin temu Nie, nie, nie uważam żeby były jakoś nie wiadomo ile warte - choćby trzy godziny pakowania Twojej paczki w porównaniu z wrzuceniem u mnie książek do pudełka - to już podbiło wartość zawartości Twojej paczki ; ))) no nie są zniszczone, czas był dla nich łaskaw (on dba o takie rzeczy w przeciwieństwie do mnie ; ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 134 Napisano 7 godzin temu Ważne aby były fajne : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 265 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, neone napisał: Nie, nie, nie uważam żeby były jakoś nie wiadomo ile warte - choćby trzy godziny pakowania Twojej paczki w porównaniu z wrzuceniem u mnie książek do pudełka - to już podbiło wartość zawartości Twojej paczki ; ))) no nie są zniszczone, czas był dla nich łaskaw (on dba o takie rzeczy w przeciwieństwie do mnie ; ) Może jakiś kaktus zmieni Twoje zdanie... do rozważenia! .) Nie spodziewałam się takiego pudła... a raczej jego zawartości : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 265 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, neone napisał: Ważne aby były fajne : ) Nie oceniając książek po okładkach .) myślę, że ich zawartość może być równie dobra : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach