Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrr

Dla większości facetów normalna kobieta to ta co nic nie wymaga nic od faceta

Polecane posty

Gość efewfew34
Wybieracie sobie trudnych facetów a później wielkie żale bo bije, zdradza, upokarza, zostawia samą z dzieckiem itp. a porządnemu facetowi szansy nie dacie.

Gość irvinng
jesteście nieźle popieprzone Przecież pisałam wcześniej o utrzymywaniu, partnerstwo to wzajemny szacunek, pomoc i współpraca, wspólne zarządzanie domem oraz finansami. Nie wyobrażam sobie nie iść do pracy nie tylko gdyż chcę być niezależna i posiadać swój własny dochód, ale dlatego, iż mój zawód stanowi jednocześnie moją pasję życiową, w której się realizuję i spełniam. Dla mnie to jakaś abstrakcja siedzieć cały czas w domu w czterech ścianach, prędzej bym zwariowała.

Gość to jest skutek wychowania
Jestem w szczesliwym zwiazku, wlasnie dlatego, ze wymagam i wiem czego chce:p!

Gość jeśli będziecie na tyle
zaradne by facet mógłby was uznać za partnerki to będziecie mogły wymagać jego pracy w domu

Gość malo mnie obchodzi co ktos
uzna, a szacunek to podstawa

Gość malo mnie obchodzi co ktos
KAZDY facet powinien pomagac w domu, chyba, ze jest ferdek KIEPSKI

Partnerstwo na tym polega, że para sobie na wzajem pomaga. Troche dziwne jak problemy ktoś robi bo nie umie sobie uprać czy ugotować, kiedy kobieta z różnych przyczyn nie może. To samo oczywiście w drugą stronę tez działa.

Gość i to Edziu próbowaliśmy tym
kobietom przekazać ale one cały czas swoje

Gość ojjjj tammmmmmmmmmmm
facet ma tyle zarobić, żeby utrzymać rodzinę na DOBRYM POZIOMIE podczas urlopu wychowawczego. Koniec kropka. Ci, którzy wyganiają żonę do roboty , bo sami nie potrafią utrzymać w tym trudnym czasie rodziny są ŻAŁOŚNI. Inna sprawa , jeśli to matka zarabia więcej i wraca do pracy, ale ojciec od początku zajmuje się dzieckiem, karmi w nocy butelką itp...

Ci, którzy wyganiają żonę do roboty , bo sami nie potrafią utrzymać w tym trudnym czasie rodziny są ŻAŁOŚNI x To prawda ;) ale fajnie jak kobieta też pracuje sama z siebie. Ma u mnie w sumie wolną ręke w tym względzie:)

Gość fdsefe
" jeśli to matka zarabia więcej i wraca do pracy, ale ojciec od początku zajmuje się dzieckiem, karmi w nocy butelką " 5 takiej sytuacji nie ma bo kobiety z mniej zarabiającymi od nich facetami się nie zadają zresztą uznają za niemęskie zajmowanie się dzieckiem przez faceta

opiekowanie się dzieckiem przez mężczyzne jest bardzo męskie właśnie ;) ale wmawiaj sobie dalej jaki ten świat zły, a kobiety WSZYSTKIE - zwłaszcza. Daleko tak zajdziesz

Gość wlasnie jest meskie
przeczytaj so ie 2 strone watku

Gość wlasnie jest meskie
i 3