Gugunia 0 Napisano Kwiecień 3, 2013 Witam, 23 marca kochałam się z chłopakiem, bez zabezpieczenia. Doszedł poza mną ale później włożył swojego penisa (na którym była jeszcze sperma) do pochwy. Początkiem kwietnia miałam dostać okres. I w nocy z niedzieli na poniedziałek dostałam brązowego śluzu. W ciągu dnia miałam obfite i bardzo bolesne krwawienie. A we wtorek wieczorem już sie zakończyło. Czytałam, że brązowy śluz może być oznaką wczesnej ciąży. Oraz, że takie bóle z obfitym krwawieniem mogą być poronieniem. Normalnie miesiączka trwa u mnie 7-8 dni, a tym razem dwa. Co się dzieje? Mogę być w ciązy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ho ho hoo Napisano Kwiecień 3, 2013 Nawet po stosunku czysty penis penetrując ponownie może mieć przecieki... Oj naiwna ty;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gugunia 0 Napisano Kwiecień 3, 2013 ho ho hoo- ok 2 godziny po dojściu z penisa jeszcze lekko cieknie wiec wiem, ze była na nim sperma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ho ho hoo Napisano Kwiecień 3, 2013 Rispect baby:-) Spróbuj na "ogólnym" Aby się Tobie powiodło jak zaplanujesz;-) Baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach