Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobiłam z siebie idiotkę.

wyszłam na infantylną idiotkę, zawsze tak jest...jak mam o sobie opowiadać :(

Polecane posty

Gość tesyytsyt
ja miałam kiedyś świnkę morską ale ona to dopiero uwielbiała długie ciepłe kąpiele 😭 niczym nie trzeba było jej zachęcać - sama stawała na tylne łapki, opierała przednie o brzeg miski i czekała na polanie kuperka wodą z garnuszka :classic_cool:

Gość jedną nogą w rowie
:D No to faktycznie jest to uzasadnione imię :D

Gość Zrobiłam z siebie idiotkę.
Uznał mamę za stado :D dobre :DDDDD taka duża mysz...a ja w ogole też jakiś czas temu zwariowałam i zaczęłam sobie wmawiać i co więcej oopowiadać to moim myszoskoczkom - samiczkom,że jestem taka jak one tylko większa :D fajnie z tym szczurkiem pod poduszką, budzisz się a tu taka miła przytulanka:) a myszoskoczki czemu upodobały sobie ucho do gryzienia tego nie wiem :D może jest mało ukrwione i one nie wiedzą,że to jest kawałek człowieka i że boli :P

Gość ale kochane te szczury:-) :-)
Ja mam bzika na punkcie mojego krolika :p mam go od 8 lat. On to troche jak pies sie zachowuje ;) spi w legowisku ( nie chcialam wiezic go w klatce) przez dzien biega po domu a gdy przyjdzie ktos obcy to warczy na niego ;) jak jest zly to gryzie :p czasem w nocy wyskoczy ku mnie na lozko,rozlozy sie i spi ze mna ;)

Gość fajnie piszecie, szczególnie
przyszłam ponarzekać :D 🖐️

króliki zawsze mi się podobały, ale są chyba dość płochliwe a ja mam zbyt mało cierpliwości... dlatego myślę że królik byłby ze mną nieszczęśliwy bo wątpię że umiałabym z nim nawiązać fajną relację :)) Ale uważam że uszate są słodkie :D

Gość jedną nogą w rowie
Zawsze doceniam, gdy się ktoś naprawdę potrafi zająć swoimi zwierzakami. Myszoskoczki są bardzo ładne. Takie maluchy. Aż bałbym się, że je niechcący skrzywdzę. Trzeba z takimi maluchami uważać. Ja miałem dużego psa, to zupełnie inne nawyki. Pies mnie w zabawie gryzł, to ja go szarpałem. On mnie łapą po twarzy, to ja go cap za ogon :D Ale on lubił takie dzikie zabawy. Jeśli warczy, to daj na drzwi napis: uwaga zły królik ;)

do Zrobiłam z siebie idiotkę. o, ja też gadam do swoich zwierzów, w domu się śmieją ze mnie jak wyciągam swojego ulubionego kluska i mu opowiadam: "ale pańcia miała dzisiaj dzień..." :D