Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mini Catering

Pomysł na siebie , mini catering - co sądzicie ?

Polecane posty

Gość Mini Catering

Szukam pomysłu na siebie, oboje z mężem pracujemy ale chciałabym stworzyć coś własnego, na początku myslałam o takiej małej domowej produkcji np krokietów itp . Chciałabym się zapytać czy ceny są okey : Pieczarki z cebulką + ser żółty + papryka - cena za szt 3.50 zł Pieczarki z cebulką - 3.00 zł Pieczarki z kapustą - 3.00 zł Z mięsem - 3.00 zł Naleśniki z serem 2.50 zł Zamówienie minimalne to 15 sztuk Wiem ze krokiety w sklepach są tansze ale jak liczyłam to ponizej tych kwot nieopłacalne tym bardziej ze nie chcę oszczędzać na jakości - Ser prawdziwy- zadna imitacja , pieczarki smażone na maśle. Najwyższa jakość bez konserwantów. Co sądzicie ? Kupiłybyście ?

Gość Matzlda799
MMM, jasne, że bym kupiła;) wiesz, myślę, że raczej nikt tych pakowanych krokietów z tesco 7 zł za 10 sztuk nie kupi;) a gdybym znalazła odobę, która zrobiłaby pierogi, krokiety pyszne, kupowałabym bez problemu

Gość Prorok z ...
15 krokieów z pieczarkai za 45z? To wolę sobie sam zdobić za 15 zł.

Gość Karuzela 40
w sumie niezły pomysł tylko wiesz , że życzliwi zaraz doniosą do sanepidu i urzędu skarbowego.Powodzenia Życze :)

Gość Mini Catering
Ja też nie kupuję, a znam ludzi którzy właśnie wolą wdać więcej a mają pewność ze są dobre i z świeżych składników bez konserwantów... liczyłam to , poniżej tych kwot mi się nie opłaca wogole brac za to, a jak mam oszczedzać na farszu to wolę się w to nie bawić bo takie gotowanie to przede wszystkim 0 przyjemności, a ja lubie wkładać serce w to co robię :)

Gość Mini Catering
Jak chodzi o skarbówkę mąż posiada działalność z sanepidem się doinformuję, myslę ze na poczatek po znajomych posprzedawać i się rozpromować