Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bądź sobą

zbierzmy w jednym miejscu wasze sposoby na kolke, glownie domowe:]

Polecane posty

Gość masowanie brzucha w kierunku
wsk zegara i plackow odwrotniue, Grape Water, kladzenie sobie brzuchem na brzuchu

Gość euglena zielona
już pisałam na innym temacie i tu się powtorze, podgrzewanie brzuszka suszarką i masowanie, działa!!!

u nas najbardziej to pomagał Espumisan....a z domowych kładlam synka na brzuszku na chwilkę, albo jak leżał na pleckach to przykładałam ciepłą pieluszkę (zima, kaloryfery grzały).

Gość mela bez rowera
Espumisam i linex na prace jelit.masaz oliwka ruszanie nozkami i po tym położenie na brzuszku

pytałam głównie o domowe sposoby, bo u nas "chemia" działa zaledwie kilka dni, więc nie chce co chwila kupować nowego preparatu ;)

Gość mela bez rowera
U nas dopiero chemia zadziałała ;)

no właśnie u nas nie działa, jak działa to kilka dni, od dłuższego czasu stosujemy bobotic i np podałam dzisiaj ok. 14 bo zaczynała się kolka, była chwila spokoju i od 16 znowu kolka ale na szczęście zasnął, pomogła poduszka elektryczna-jego szum suszarki nie uspokajał, a działa tak samo :)

Nam dzis pomogla suszarka,podalam tez bobotic,zobaczymy efekty potem. Esputicon nie dzialal nic. Raz podzialal masaz zgodnie z ruchem wskazowek ale wykonany taka poduszeczka-termoforem. Taki wykonany reka nie dziala chyba nic.

A ja dzisiaj wyczaiłam inny sposób, ale nie mam 100% pewności, że zaczęła się kolka :] Mam w domu nosidło, wsadziłam go i puściłam muzykę, tańczyłam z nim po nie długim czasie zasnął :] Ale jak zaczęliśmy tańczyć to po chwili płacz ustał :]