Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinx

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość polinx

Na moje to jakos nie, ale juz sama nie wiem, okres mi sie spoznia drugi dzien i jakos ch*j zaczal mnie strzelac. Przez jakis czas uzywalam plastrow antykoncepcyjnych i ostatnio jak sie kochalismy z chlopakiem to mialam naklejony trzeci. Pozniej tygodniowa przerwa na okres i po okresie przestalam je stosowac. Nie kochalismy sie oczywiscie przez ten ostatni miesiac jak sie nie zabezpieczam, wiec to raczej nie realne, nigdy we mnie konczyl, po palcu tez raczej nie przeszlo. Czy to mozliwe, ze jestem w ciazy, czy juz mi odpie**ala?

Gość olka998
Im wiecej stresu tym okres bedzie sie jeszcze bardziej spoznial. Moim zdaniem nie mialo jak dojsc do zaplodnienia wiec ciaza jest wykluczona :)

Gość polinx
no właśnie niby to wiem, ale jakoś panikować zaczęłam. Czytałam, że po odstawieniu antykoncepcji cykl trochę szwankuje. Poza tym mam problemy z tarczycą i zanim zaczęłam się zabezpieczać to wgl masakra z tymi miesiączkami była.

Gość polinx
i to wszystko? napisz ktoś coś, niby wiem, że nie powinnam być, ale paranoi już dostaje ;

Gość tuska19
witajcie. mam problem... ostatnio kochalam sie ze swoim chlopakiem i on doszedl ale nie we mnie, dotknelam tego a po chwili wsadzilam reke do pochwy ;( czy moge w ten sposob byc w ciazy? ;( blagam o szybkom odpowiedz