Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleole33

Beta Hcg

Polecane posty

Gość oleole33

Hej gdzieś przeczytałam że beta 1 może świadczyć o tym że doszło do zapłodnienia ale nie koniecznie zarodek się zagnieździ.Wydaje mi się że to głupota ponieważ ja zawsze kiedy podejrzewałam ciąże miałam 1 albo 1.20 więc to chyba mój normalny wynik.Przecież na kartce z wynikiem podane są normy.Zapytałam o to lekarza a on powiedział że czasem tak może być ale to już wyższa szkoła jazdy.Ah te starania pół roku i nic :(

Gość bambarryla147
beta powyzej 5 swiadczy o ciazy.....

Gość oleole33
wiem widziałam widziałam

Gość oleole33
Tylko że tabletki okresu u mnie nie wywołały i już nic nie rozumiem.Lekarz powiedział że moja szyjka macicy może świadczyć o początkowej ciąży zrobiłam bete i taki ch...:( nie wiem czy warto powtórzyć zwłaszcza że była robiona 8 dni poi stosunku

Gość mam pytanie 28
warto powtorzyć po kilku dniach np po 14 dniach od stosunku :) ja robiłam betę 9 dni po stosunku to była 2 i w lab kazali mi powtórzyć badanie za min 48h i zrobiłam 11dni po i już była ponad 23

Gość oleole33
Dziekuje za podpowiedz :) Spokoju mi nie daje też wyższa temperatura w pochwie cały czas powyżej 37.2 Dziś jestem 18 dzień po stosunku więc beta będzie 100% wiarygodna

Gość bez ZAGNIEŻDŻENIA ZARODKA
nie ma mowy o ciąży

Gość oleole33
No co ty nie wiedzialam haha szok :P chyba nie zrozumiałaś wątku bo to wcale nie o to chodziło