Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes10

Gdzie ten okres?

Polecane posty

Gość agnes10

Hej, mam problem, kiedy miała dni płodne kochaliśmy się z mężem, oczywiście z prezerwatywą. Więc uważam, że nic stać się nie mogło.. no ale cóż, może się zdarzyć. Wczoraj powinnam była dostać okres.. Miesiączki mam bardzo regularnie, co 28 dni. Problem polega na tym, że od przedwczoraj trafiło mnie jakieś przeziębienie lekkie i jelitówka na dodatek. Brałam jakieś leki, wiadomo. A okres ani widu ani słychu. Jak uważacie, czy to przez te choróbska spóźnia mi się?

moze byc :) staraj sie teraz o tym nie myslec bo im bardziej bedziesz sie stresowala z tego powodu tym dluzej okres sie nie pojawi leki moga opuznic okres wiec nie martw sie

no i oczywiscie jak okres sie nie pojawi przez 2 tyg zrob test :) ale bardzo malo prawdopodobne ze to ciaza

Gość agnes10
Też tak myślę, że bardzo mało prawdopodobne.. A takie osłabienie organizmu to chyba może się spóźnić.. hmm

Gość agnes10
Już gorące kąpiele próbowałam, ciekawe co z tego będzie :)

Gość zxzx
Ja szczerze mówiąc wątpię aby lekkie przeziębienie i jelitówka miały jakikolwiek wpływ na okres. Ot widocznie wcześniej coś się rozregulowało i tyle. Choroba trafiła się że tak powiem przed samym planowanym okresem więc moim zdaniem okres i tak pojawiłby się. Zrób test i wyklucz ciążę a potem zobaczysz co dalej. Może okres sam przyjdzie. Zresztą 1 dzień to żadne opóźnienie tak naprawdę wiec wyluzuj.

Gość agnes10
Ok, będę czekać, dziękuję za odpowiedzi ;)

choroba moze nie ale leki tak nie ma co gdybac :) bo mozesz byc w ciazy i mozesz nie byc :) mam nadzieje ze wszystko pojdzie po Twojej mysli :)