lala6920 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Dziewczyny mam problem, zrobilam zamowienie u sprawdonego i ma przyjsc "siodemka" ocwiscie ze sprawdzeniem ale kurier zastrzegl sprawdzenie po zaplacie i co jesli bedzie lipa bo podobno kurier kase musi przyjac a rozliczac sie musze wtedy ze sprzedajacym. Coo Wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabia** 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Lala ja też miałam przesyłkę kurierem siódemką od TN i nie było problemu, choć przyznam że nie otwierałam jej zawartości przy kurierze, no bo jakoś nie mogłam się przełamać, ale na szczęście wyszło dobrze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala6920 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Ja moge spokojnie sprawdzic ale i co z tego ,chodzi mi tylko o taki paradoks' dajmy na to, ze wychodzi lipa a kasa po sprawdzeniu i tak przepada wiec co mi daje jak sprawdze. Procedury sa takie, ze kasy kurier nie odda tylko sporzadzi raport i reklamacje i trzeba sie dogadywac. Bez sensu'to po co to zprawdzanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala6920 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Ja moge spokojnie sprawdzic ale i co z tego ,chodzi mi tylko o taki paradoks' dajmy na to, ze wychodzi lipa a kasa po sprawdzeniu i tak przepada wiec co mi daje jak sprawdze. Procedury sa takie, ze kasy kurier nie odda tylko sporzadzi raport i reklamacje i trzeba sie dogadywac. Bez sensu'to po co to zprawdzanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala6920 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Przepraszam za byki ale chwilowo pisze z tableta ,masakra;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala6920 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Dziewczyny mam problem, zrobilam zamowienie u sprawdonego i ma przyjsc "siodemka" ocwiscie ze sprawdzeniem ale kurier zastrzegl sprawdzenie po zaplacie i co jesli bedzie lipa bo podobno kurier kase musi przyjac a rozliczac sie musze wtedy ze sprzedajacym. Coo Wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala6920 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 I wiadomosci wysyla mi po czasie. Zaraz sie zagotuje bul bul bul;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Lala ja pierwsza przesyłkę mogłam tez sprawdzić przed zapłata a druga dopiero po. Myśle ze wszystko zależy od kuriera jak go zagadasz to może da ci sprawdzić przed zapłata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilemo85 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 hej Adasiulki!!! Wyjezdzam na majowke, wielka proba przede mną - grill, ogniska, alkohol i inne pokusy. Chcę być dzielna i mam nadzieje, ze bede. Proszę was - TRZYMAJCIE KCIUKASKI!!! :p Wracam w niedziele!! Całuję was malinowo!! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniczkadoniczka 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Buahahaha ale dobry tekst to bul bul bul ale się smieje tego jeszcze nie słyszałam to żeś mi humor poprawiła kochana =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala6920 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Ciesze sie ze chociaz Tobie kochana poprawilam chumor. Saba nie da rady sprawdzic przed bo na przesylce jest plaba a przed zerwaniem trzeba zaplacic. Ale chyba zaryzykuje najwyzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweetness86 0 Napisano Maj 1, 2013 Witam a ja już na nogach :) miłej Majóweczki :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna501 0 Napisano Maj 1, 2013 Hej i również udanej majowki życzę ;) u mnie dziś zimno, może jutro lepiej będzie. Agnessima - Azja - super! Tam to byłam tylko w Turcji. Dziewczyny mam nadzieję, że w końcu dostaniecie przesyłki i wszystko będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Maj 1, 2013 Hej dziewczyny :) ja tez już kawę odpilam i zapowiada sie piękny dzionek dzisiaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Maj 1, 2013 Hej wszystkim. Saba , u Ciebie prawie zawsze piękny dzionek, masz farta. U mnie z 8 stopni, leje, a też miała być majówka na rowerach, może jutro będzie lepiej - tak przynajmniej zapowiadali. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Maj 1, 2013 No u nas nie zapowiadali opadów :) ja już rosolek gotuje na kurce i rzoladkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabia** 0 Napisano Maj 1, 2013 Witam, u mnie dziś od rana kiepska pogoda, ale właśnie widzę troszkę słonka przebijającego się za chmurek, więc może jeszcze dzień nie będzie stracony.;) Kawka wypita, śniadanko zjedzone jak się rozpogodzi to na spacerki ruszam z moim syneczkiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Maj 1, 2013 Taaaaaa i dostanie kupę odszkodowania za nogę hahaha dziewczyny nie wchodzcie w to bo to może byc wirus... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morena1986 0 Napisano Maj 1, 2013 hejka! do lala....ja wczoraj mialam dostac przesyłke od tn tez siodemka,a wiec akurat wyszlam do piwnicy nie było mnie doslownie 3 min. i wtedy byl kurier zostawil awizo szybko zadzwonilam a pani powiedziala ze juz nie wroci!!!!bo ma duzo paczek i w czwartek bedzie.jak sie wscieklam!zawsze kurier wczesniej dzwoni i sie umawia a w tej siodemce to jakas paranoja,i pytalam tej pani kurier powiedziala ze nie bede mogla sprawdzic co jest w srodku!wiec jak widzicie ja to mam tez pecha:/musze zaryzykowac i wziasc w ciemno,licze na Wasze opinie i to ze tez u niego zamawialyscie,wiec jednak nie zaczyne mojej przygody dzis tylkoodpiatku...jesli bedzie wszystko ok...ojeju:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Maj 1, 2013 Kurcze to jakiś nawiedzony ten kurier zamiast zadzwonić zapytać gdzie jesteś po prostu dupek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morena1986 0 Napisano Maj 1, 2013 pani kurier-jakas stara baba.tak sie zezłosciłam-no nie idzie mi kupno adasia,najpierw sie zastanawialam czy go kupic, potem kto mi wypisze recepte,jak zalatwilam recepte szukalam kogos blisko czech,jak znalazlam czekalam 2 tyg wkoncu zrezygnowalam i zamowilam od TN a teraz ten kurier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gazela1275 0 Napisano Maj 1, 2013 hej dziewczyny:d u mnie pogoda do bani :( zimno nici z wycieczek:( leze w lozku czytam ksiazke ....milego dnia dziewczyny:D A ja tez sprawdzalam po zaplaceniu, co zrobisz ... i wszystko bylo ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gazela1275 0 Napisano Maj 1, 2013 morena1986 takie rozterki jak ty masz teraz kazda z nas maiala zanim sie zdecydowala...i po zamowieniu, na szczescie wszystko sie dobrze konczylo :D uszka do gory i czekajaj cierpliwie szkoda nerwow twoich, wszystko dojdzie do ciebie pewnie :D a ten kurier to nie ladnie zrobil po to ma nr tel zeby zadzwonic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Maj 1, 2013 Ja tez mam trochę luzu mój malutek śpi a ja sie wzięłam za pieczenie bułeczek drozdzowych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniczkadoniczka 0 Napisano Maj 1, 2013 Hej girlssss wlasnie dostałam tabletki jupieeeee! Pachna jak tic tac =) a juz wiem czemu tak długo szły bo mój sprzedawca nie napisał numeru domu i tyle...mój przystojny listonosz mi wyjaśnił że mieli z tym problem a że na mojej ulicy 3 polki mieszkaja to nie wiedzieli buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Maj 1, 2013 No to super :) a jak tam kochane majoweczka mija bo u mnie dzien jak co dzien ;) teraz już sie trochę zachmurzylo i siedzimy w domku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabia** 0 Napisano Maj 1, 2013 U mnie majoweczka też zwyczajnie, dzionek spędzony z synusiem i mężusiem. Ale za to jutro male zakupki. Dziewczyny teraz pytanko siedzę w domku z maluszkiem i zastanawiam się jak tu sobie troszkę dorobić, macie jakiś pomysł, bo patrze w necie ale te dodatkowe prace to jakiś mit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Maj 1, 2013 Witam wieczorkiem, do mnie właśnie idą goście.. Ja pracuję w biurze firmy produkcyjnej, dorabiają tam dziewczyny w domu robiąc półprodukty : koraliki, materiałowe elementy, także musisz fabia poszukać bardziej w firmach produkcyjnych, może akurat coś ci się trafi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Maj 1, 2013 Fabia ja tez sie zastanawiam nad tym samym bo coś by sie zawsze dorobilo i tak myśle ze może pieczeniem bym sie zajęła ;) bo nic innego nie przychodzi mi do głowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Maj 1, 2013 Tak bardzo jestem uzależniona od WAS, że nawet jak mam gości chodzę po cichutku do pokoju i sprawdzam co piszecie. Moja koleżanka na przeciwko z biurka też dorabia pierząc ciasta i torty, także to też jest jest niezły pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach