Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdfvgbhnmj,.,m

Uroczysty obiad zamiast wesela. Kto urządzał?

Polecane posty

Gość gość
u mnie też było kameralne przyjęcie weselne a urządzaliśmy je w hotelu Villa Estera pod Warszawą http://www.villaestera.pl/. obsługa ma duze doświadczenie w organizowaniu rożnego rodzaju imprez okolicznościowych, a mają kilka sal i na takie skromniejsze i bardziej huczne wesela. Poza tym mają tez fajne patio ogrodowe.

Gość gość
Po ślubie cywilnym również zdecydowaliśmy się na uroczysty obiad, a nie na wesele. Całość przygotowań do tego obiadu opisałam na swoim blogu: weselemi.blogspot.com/2016/08/slub-cywilny-restauracja.html

Gość gośćmisia
Czesc my tez mielismy uroczysty obiad po slubie

Gość gość
Też mieliśmy uroczysty obiad po ślubie, zamówiliśmy catering od www.lasuch.waw.pl. Wszystko wyszło dobrze, gościom się podobało

Gość ElwiraWrona99
Też nie robiliśmy wesela tylko po ślubie zaprosiliśmy gości na przyjęcie do Domu Kresowego i nie żałujemy!Było na prawdę super!Fajny lokal,miła obsługa i super smaczne jedzonko!!Gdybym mogła cofnąć czas to postąpilibyśmy tak samo ;)

Gość Ellena0258
Ja z mężem zorganizowaliśmy właśnie taki skromny obiad weselny w restauracji Akademia w Warszawie. Zaprosiliśmy niecałe 30 osób, tylko bliska rodzina i przyjaciele. Po ślubie zjedliśmy przepyszny obiad i spędziliśmy idealne po południe z dobrym jedzeniem, winem i co najważniejsze z bliskimi nam ludźmi. Było cudownie i w ogóle nie żałuję!

Gość jowitak30

jest to bardzo fajna alternatywa, na której również się z mężem zdecydowaliśmy i zorganizowaliśmy taki obiad w restauracji Literatka na Krakowskim Przedmieściu - bardzo eleganckie miejsce w iście królewskim stylu z widokiem na Zamek Królewski oraz pysznym, polskim jedzeniem 

Gość Prawie ślub xD

Ja bym urządzał jakby mi nie odj.... numeru dwa miesiące przed ślubem xD Ale w sumie o kosztach itp. wszystko wiem bo i tak już wszystko opłaciłem xD Nic Ci natomiast nie powiem o przebiegu takiego obiadu xD