Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yffgh

znalesc faceta za granica-do pan

Polecane posty

Gość jasna6
yyfgh mieszkasz w Londynie? :)

Gość jasna6
Agent sory ale mysle ze randki przez internet mam juz za soba, za duzo rozczarowan i raczej wole trafic na kogos w realu ;)

hej dziewczyny :) Każdy sposób na zapoznanie się jest dobry :) Najwazniejsze jest dla mnie ,żeby Ona była pozytywnie nastawiona do życia ,lubiła się uśmiechać-tak jak ja . Nie ma znaczenia czy blondynka czy brunetka -byle miała to "coś ". Nie chcę pisać tu dużo o sobie ,ponieważ i tak zostanie to odebrane jako przechwalanie się :)

yffgh hee hee mrugnie i ma :)-raczej w moim przypadku to usmiechnie się :)tylko czasu mało, żeby po ulicach biegać, zarabianie pieniędzy pochłania :)trzeba utrzymywać "standard " do którego się przywyklo :)

Gość hddjkdjk
taka jesteś wykształcona, obeznana, światowa itd...a piszesz "znaleŚć"??? chyba znaleźć jak już? :P

jasna6 rozumiem :) przyjąłem do wiadomości :) nie zgadzam się ale akceptuję rzeczy ode mnie niezależne . szkoda ;)

Gość dziewczyny po co wam facet
w dzisiejszysch czasach mozna robic tysiace innych rzeczy, faceci w wiekszosci to egoisci, ktorzy szukaja w ktora dziure wlozyc, a jak juz cie zdobedzie to ma mocno sprecyzowane wymagania, sam len siedzi przed tv albo kompem i mysli, ze tylko fiut jest potrzebny do seksu, a jak masz dziecko, to sama masz ten problem na glowie, bo on udaje jak on to ciezko pracuje...

Gość jasna6
zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia, ja dzieci nie planuje na obecna chwile ;) a i malzenstwa jakos nie widze , czy to takie szczescie? watpliwe..

Gość Agent uchyl rabka tajmnicy
w jakim wieku? rozumie,ze szuaksz potencjalnej ''zony'' czy nie wierzysz w ''malzenstwo''?

dziewczyny też mi .... haa, haaa też mi szczęście żyć samemu /ej . ja wiem, że nigdy nie będę chciał żyć bez kobiety :), pewnie, że seks jest cudowny, nie wiem jak u Ciebie,ale ja uwielbiam robić to z kobietą która kocham! większość facetów to, większość tamto ?:)mogę tylko mówić o sobie ) jest tyle szczęśliwych par i w tym kierunku spoglądam:)

Gość jasna6
wiadomo ze fajnie miec partnera na stale nie mowie ze nie, tylko ze ja stracilam nadzieje juz, za duzo naokolo roboli, za malo normalnych facetow traktujacych dziewczyne powaznie

chyba nie ma większego szczęścia jak mieć tą drugą połowę -której spogladasz w oczy i czujesz, czujesz, że chcesz ją zawsze mieć przy sobie ,na dobre i na złe .-banały a każdy ich szuka, nawet jeśli mówi co innego .

jasna6 zgadzam się, że kobietom jest trudniej, bo są bardziej odpowiedzialne i mają poważną misję -dzieci, ale nadzieja umiera zawsze ostatnia :)

Gość jasna6
Agent ile masz lat? wiesz moze i znajdziesz ale pytanie kiedy ;)

Gość jasna6
8 lat, raczej nie wracam a Ty?

jestem tu od 11 lat, przez najbliższe kilka lat będę działał w Londynie, później nie wiem w zależności od sytuacji osobistej i ekonomicznej w UK . jestem przygotowany na kilka scenariuszy :)

Gość jasna6
ja siebie w Polsce obecnie nie widze, kraj , miasto moglabym zmienic :) chociaz Londyn daje mi mozliwosci ktorych gdzie indziej moge nie miec. Mieszkam w zach Londynie

Gość jasna6
A gdzie Ty mieszkasz? i dlaczego masz chec mnie poznac... nic o mnie niewiesz

ja mieszkam w north west london, nic o Tobie nie wiem? - wiem to -29 lat, kobieta, miła, atrakcyjna, poważnie myśląca o partnerze ewentualnym, ciepła (tak czuję ),czasami się uśmiecha -choć to mało, to chciałbym się dowiedzieć więcej .

Gość dziewczyny po co wam facet
ja mam tyle zainteresowan, ze facet by mi przeszkadzal. Mialam paru, ale wszyscy ciagle mi zawracali dupe, bo wczesniej czy pozniej chcieli, zeby im matkowala, tj gotowac obiad, sprzatac po nich, nastawic im pranie, spedzanie wraz z nimi czasu, tj, siedzienie przed tv albo kompem i patrzenie jak graja... Dodam ze oplaty byly po polowie, a po ok pol roku okazywalo sie, ze ja mam w domu wiecej robic, bo to niby babska robota, albo ich mamuski zaczely mieszac, ze kiedy slub, czy sprztam, czy gotuje itd itp. A moj zainteresowania mialy zejsc na dalszy plan... Do niczego mi niepotrzebny facet, a seks? Pierwsze 3 miesiace jest gra wstepna, a potem tylko poslinia i sie wpychaja i maja w dupie czy jestem rozbudzona czy jestem zaspokojona, to nie wazna, wazne zebym dupy dala nastepnym razem, bo jak nie to obraza, albo impotencja. Faceci to miernoty, ktorzy szukaja prostytutek w polaczeniu z mamuskami...

Gość jasna6
wszystko pieknie ladnie ale jednak nie mam ochoty na randke w ciemno

jasna6 to powiedz na jakiej ulicy mieszkasz, wtedy Cię spotkam w realu i zaproszę na kawę i już nie będzie w ciemno :) czy obawiasz się, że nie będę w Twoim typie?

Gość Internetowy poeta
Jasna6- moze najpierw powiedz jak Ci na imie ? Poza tym ja doskonale rozumiem twoje obawy, bo debili nie brakuje a zwlaszcza w internecie. Btw ja mam 29 lat.