Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auto po prostu

Kto siedzi na kafe 24/7?

Polecane posty

Gość tak jak zawsze
ja :classic_cool:

a ja tu jestem od paru miesiecy i mi sie podoba;) poznalam pare fajnych osob i pare nie fajnych;p ale na szczęście nie musze tego ukrywac tak jak w realu;p

Gość tak jak zawsze
i ten prawdziwy tez :classic_cool:

@tak jak zawsze: Witaj. Zaraz uslyszysz od hejterow, ze jestes nolifem bez znajomych i zainteresowan;) Trzeba na to spuscic kurtyne milosierdzia;)🖐️

Gość dziefczyna przemka22.
moj przekek tu siedzi 25/24 :( babcia go gani zeby sie chociaz umył...to on nie...siedzi i siedzi... ostatnio mu przyniesła miednicę z wodą do pokoju i zaczeła go myc.... ten nawet nic nie poczuł....tak go to kafe wciąga... A babci tlumaczy ze on pracuje w necie :O

Gość tak jak zawsze
ament :classic_cool: a co dzis jadłeś Masiusiu na obiadek

@tak jak zawsze: nie jadam tak wczesnie obiadow. Bardziej obiadokolacje. Na pierwsze sniadanie jadlem jajecznice z 3 jaj z szynka, szczypiorkiem i pomidorem, kawa Dallmayr🖐️, 2 kubki herbaty i szklanke soku pomidorowego (kawe i herbate pije z kubkow, sok pomidorowy i napoje gazowane ze szklanek, a piwo z pokalu). Na drugie sniadanie zjadlem 2 bulki z twarogiem, szczypiorkiem i rzodkiewka. Na obiadokolacje planuje ugotowac gotowana lopatke z ziemniakami, brokulem i brukselka. Na wieczor czteropak zimnego Tyskiego🖐️

@chybaciepogielo: ja wczoraj posprzatalem, wiec mam dzis wylacznie relaks. Przed poludniem bylem na shoppingu w Starym Browarze. Kupilem koszule, polo i ramke do zdjecia. 50 twarzy greya nie czytalem, ale wczoraj tu ktos polecal ta ksiazke. Ty czytalas? Jaka to jest tematyka?

Gość tak jak zawsze
relaks zawsze na czasie Maciusiu jeste cool chlopak plus czteropak to idełał :classic_cool:

a ja bym Mastertona przeczytala...tylko ze synek nie pozwala;) zaraz by mi ksiazke zawinol;p kiedys to weekend ksiazka byla przeczytana;)

@mania: no jestem z Poznania, Ty tez?;) Jaka dzielnica? Ok, czestuje warzywami: prosze🖐️ A czemu miesa nie mozesz? Btw. nie przepadam za Lechem - piwem;)

Aaaa dieta;) No to dietuj dietuj, zebys sie mogla na plazy pokazac;) Tylko nie glodz sie, zebys w chorobe nie popadla jakas;)

@tak jak zawsze: jestem nie tylko cool, ale takze jazzy i kaczi;) A do wakacji chce miec kaloryfer;)🖐️

a nie ,nie z Poznania troszke dalej bo z GW ,ale na zakupy do Ciebie jezdze ;-) a jak chodzilam do szkoly to kochalam Libera i Donia heh;D i rodzinka na osiedlu Lecha mieszka bliska bo ciocia i kuzyni;p a bez mieska tylko dzis bo jutro chce sobie pozwolic na kurczaka . Odchudzam sie z glowa be zglodzenia ale za to duzo cwicze ;D a na ten kaloryfer ile pompek wycisniesz ? bo ja 30 robie;D

he ok ale jak wstanie ;D Kubuś ma 16 miesiecy i tata juz go uczy kopac;D ale on woli piaskiem sie bawic narazie;p

no ciezko oponke z brzuszka zrzucic;) ale jak ktos jest szczuply i tylko kaloryfer robi to moze zdarzy do lata;)

Gość wspolczuje rodzicom
jakbym mial takiego zjeba pewnie oddalbym do adopcji