Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auto po prostu

Kto siedzi na kafe 24/7?

Polecane posty

a ja mam sedana? jakos tak nigdy nie moge rozroznic sedana od hatchbeka czy jak to sie tam pisze:P ale lubie takie duze auta najchetniej jezdzilabym jakims duzym volvo:) male kobiece autka jakos mnie nie rajcuja:)

Jak Bozia da, to planuje w przyszlosci Volvo s80, albo Land Rovera Discovery:) Co do malych, to moglbym zrobic wyjatek dla Mini Morrisa:)

no tak mini cooper jest ok ale jakbym miala wydac kase to wolalabym jednak dolozyc i miec cos wiekszego:) a opcja mini bylaby wtedy jakbym pieniedzmi nosa wycierala bo tyle bym jej miala:D

No Mini sa bardzo drogie jak na takie gabaryty;) Co do wiekszych to trzeba tez brac pod uwage, ze wiecej pala. Moj ojciec ma BMW X5 i jak na takie duze auto to z tego co mi mowil pali w normie, ale nie pamietam ile. Na rope jest. Kiedys mialem takiego znajomego, ktory sprowadzil sobie z USA jakiegos Lincolna, to mu tyle palil, ze nie bylo go stac na benzyne;)

Ja jak bylem na utrzymaniu rodzicow jeszcze i jezdzilem do dziewczyny na wies, to tankowalem po 10-15 zl;)

Powaznie? To smutne. Ja uwielbiam wode: jeziora, morze, rzeki, sporty wodne itp. Chodze na basen:) Ogolnie lubie sie popluskac;) Chce zaczac nurkowac;)