Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auto po prostu

Kto siedzi na kafe 24/7?

Polecane posty

Zadna oponka, jest tluszczyk to wiadome, ale co dziennie poltorej godziny treningu i bedzie gittt... Nozki mi juz ladniemporobilo

chodzilo mi o Macieja ;) aj i chce Ci sie tyle? ja mam tylko 30 min 5 razy w tyg i wiecej bym nie dala chyba rady;(

@mania: ja robie codziennie 50 pompek i 60 brzuszkow, wiec na spokojnie jade;)🖐️ Chce tez zapisac sie do klubu na ogolne cwiczenia: wiosla, biezna itp.

Specjalna folia na brzuch, pas uciskajacy, zeby sie pocic. 1000 skokow na skakance, kolo 150 brzuskow, 30 pompek, 30 przysiadow no i na koniec cwiczenia silowe, cieezarki.

Ale pilke juz Jakubowi mozecie kupic, niech sie uczy od mlodego co jest w zyciu wazne, czyli sportowa rywalizacja:)🖐️

aaaaa to sie spiesz ! ja zawsze chcialam byc mloda mama zeby maly sie przed kumplami i podstawowce nie wsydzil ze stara nie wie jak kompa uruchomic he oczywiscie nic nie mam do starszych kobiet w ciazy ! tylko ja tak chcialam 22 latka i 16 m synus ;D niektorzy na poczatku maja inne priorytety a ja mialam taki i nie jestem jakas kura domowa bo jak maly bd mial 3 latka to mamuska sunie do pracy;p nie lubie w domu siedziec;D

@wspolczuje rodzicom: dziekuje w imieniu rodzicow za wspolczucie i rowniez Tobie wspolczuje:)🖐️

@mania: pozniej jak juz jestes wycwiczona, to taka dawka juz latwiej przychodzi, nie meczysz sie tak, bo forma wyrobiona;)

Maciek to Ty zawodnik jestes! dajcie spokoj ! ale checi masz to korzystaj;)ale to chyba tylko faceci tak potrafia dac czadu , no i sa babki ktore tez to lubia ;p A Jakub ma juz 3 pilki;D a czemu wspolczujesz rodzicom? i mi? Lejdixx czy Ty chcesz sie zakatowac??? ja nie dalabym rady tyle na skakance ,podziwiam !

@mania: bez przesady, 50 pompek i 60 brzuszkow, to przeciez nie jest jakis wyczyn, moi niektorzy koledzy biora na silowni takie ciezary, ze szok;) Tamto o wspolczuciu napisalem do wpisu osoby z 15:06 o nicku "wspolczuje rodzicom" o tresci skierowanej zapewne do mnie: "jakbym mial takiego zj**a pewnie oddalbym do adopcji". Wrocilem juz z Almy mam wszystkie produkty na kolacje, a teraz pije herbate z cytryna z mojego kubka z Audrey Hepburn;) No jak ma juz 3 pilki, to brawo, dobrze go wychowujecie;) Jak zacznie kojarzyc, to oczywiscie wpajac milosc do Kolejorza;)

pewnie dla cwiczacego faceta nie ,ale dla amatorki cwiczen to duzo;) moj Ukochany podnosi 100 kg nie wiem czy to duzo ale on twierdzi ze tak;D aaaaaa...no ok;) a ja jestem po obiedzie ktory zrobila tesciowa;p +mieszkania z tesciami zawsze sa;p ale - wiecej! a kubeczek z bialo czarnym zdj czy kolorowym?;p a szaliczek Kolejarza juz w przedszkolu mu sie kupi;D

Jak zyjesz dobrze z tesciowa to dobrze;) A co dzis ugotowala dobrego? Szalik oczywiscie tez mam i nawet mam w ramce na scianie bilet z meczu Lech - Juventus z grudnia 2010 r., na ktorym bylem;) 170 zl kosztowal;) Kubek czarnobialy, w Empiku kupilem, bardzo solidne wykonanie, chyba 40 zl dalem. Za kubek Lecha 35 zl, tez solidne wykonanie.

Nie, nic sie nie wydarzylo w sumie, spokojne sobotnie popoludnie. Zakupy juz zrobilem, zaraz zaczyna sie mecz, ale bede ogladal i jednoczesnie siedzial na kafe i jednoczesnie gotowal kolacje. Moze nawet wezme laptopa do kuchni. Kuchnie mam polaczona z duzym pokojem i moge zerkac na mecz, wiec spoko maroko.

checi narobiłeś na ten twarog ze szczypiorkiem, chyba pojde do sklepu i na kolacje zrobie, w ogole rano tylko jadlam, nie mialam czasu, a to juz ta godzina:p

Ze szczypiorkiem i rzodkiewka. To idz i kup, bedziemy to samo jesc;) Dobrze sie odzywiaj, bo w chorobe popadniesz.