Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auto po prostu

Kto siedzi na kafe 24/7?

Polecane posty

na polsacie leci film o amerykanach ktorzy przeprowadzili sie do chin, chlopak nie umie sie tam odnalezc, tez bym nie chciala tam mieszkac...

tez mi sie marzy USA ale kto by mnie wepchal do samolotu:) alternatywa sa Włochy, co rok obiecuje sobie wyjazd tam i zawsze wypadnie cos co mi pokrzyzuje plany:( moglabym tam zamieszkaac:) w Chinach w ogole w żadnym azjatyckim kraju chyba nie dalabym rady wytrzymac:P

Nie latasz samolotami? No coz, to promem;) Azja dla mnie odpada, dziwni ludzie, dziwny klimat, dziwna kultura. Wlochy do zamieszkania srednio, ale oprocz Polski, to mysle, ze Anglia lub Szkocja:)

Gość Olivol
Dziś gyburstag A.Hitlera ;)

Na Florydzie dla mnie troche za goraco i za wilgotno:) Poza tym ja lubie regiony, w ktorych sa 4 pory roku:)

Mam nawet oryginalna czapke Green Bay Packers, ciocia mi przywiozla z USA, chodze w niej na mecze Lecha i do sklepu;)

Tak, bylem szczesliwy z bardzo wielu powodow, sercowych, naukowych i zawodowych oraz innych;) Tak, zrobilem kolacje, zjadlem ja, jutro postaram sie wkleic zdjecia z dania jakie mi wyszlo, a co do ksiazki, to pojade z marszu Agata, czyli Karaibska tajemnica:) Alienista nie zajac - nie ucieknie🖐️

A zmienilem prace na lepsza, przyspieszylem troche sprawy z dziewczyna, jestem blisko rozpoczecia pisania doktoratu, mozliwe, ze bede zmienial mieszkanie na przelomie roku i takie tam;)

no to gratuluje:) rzeczywiscie same sukcesy, moim najwiekszym sukcesem w tym roku jest rzucenie palenia, nawet boje sie wspominac zeby nie zapeszyc:P bo minelo dopiero 2 i pol tygodnia wiec wszystko moze wrocic:P

Ja nie pale papierosow od 3 lat, choc jak bylem u rodzicow na swieta, to pare razy sprobowalem e-papierosa matki;)

tez go mam ale to nic nie daje, ja sie przerzucilam na mietusy i wiecej ruchu:) ale zmienmy temat bo za duzo mysle o tej "toksycznej milosci":D