Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offerma łódź

Czy całowaliście się kiedyś z osobą tej samej płci ?

Polecane posty

Gość offerma łódź

Przyznajcie się anonimowo

Gość offerma
ja z Loooserem

Gość offerma łódź
Tak to się nie liczy

Gość heydinka***
kiedyś nowopoznana koleżanka po spotkaniu urodzinowym postanowiła odprowadzić do domu bo było juz późno, całą drogę gadałyśmy o babskich sprawach a na koniec gdy już miałam wchodzić do swojej bramy ona zaczęła mnie mocno całować w usta, pchała się z języczkiem, obejmowała mnie i zachowywała się jak facet , silno mnie trzymała. Byłam zdziwiona, zczęła tłumaczyć, ze jej się podobam i czy chcę byc jej dziewczyną :D...nie chciałam, musiałam obiecać, ze nikomu ze znajomych o tym nie powiem...tak więc całowałam się a raczej byłam całowana :D

Gość gość
Nie, nie całowałem. Ale takie zachowania mnie interesują, także od strony naukowej. Dlaczego ludzie to robią, nawet jeśli nie są homoseksualni? Jak coś takiego się zaczyna? -> tutaj jest ankietka na ten temat, prosiłbym o wypełnienie, nie zajmuje dużo czasu; można też samemu zobaczyć wyniki, jeśli kogoś to ciekawi

Gość gość
http:// moje-ankiety .pl/respond-56787 .html -> adres ankiety, trza ręcznie usunąć spacje

Gość gość
u kobiet takie zachowania to norma. Kobiety bez problemu całują sięz drugą kobietą.