Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanaaaaaaa

37 lat i przegrane zycie

Polecane posty

Gość kiedys mi powiedziala
pani 85-letnia, dlaczego teraz ludzie maja depresje???oni po wojnie czy w czasie powstania marzyli tygodniami o chlebie, nikt nie mial zadnej depresji, i zeby kobieta 37 letnia nie wiedziala co zrobic ze soba???to jest wstyd....uprawiaj sporty, biegaj biblioteki tez sa darmowe, sa roznego rodzaju instytucje charytatywne gdzie mozna sie udzielac, skoro czlowiek nie wie co ma ze soba zrobic to jak wychowa dzieci, ciezko jest pokierowac dziecko na wlasciwe tory jak samemu nie wie sie po co zyje....

Gość zaplakanaaaaaaa
a czy ja napisalam gdzies ze nie mam co ze soba robic??? moj problem jest innej natury. chodzeic do biblioteki,uprawiac sporty itp mozna to wszystko robic majac rodzine.

Gość zaplakanaaaaaaa
kolejny samotny weekend. a od srody dlugi weekend ,ktory spedze na sprzataniu domu zeby zapomniec o samotnosci:-(

Gość Charles M.
Mnie to zastanawia co ty robiłaś 10 lat temu

Gość do kiszka z makiem i kropka
nie no niekoniecznie można to wszystko robić, bo dziecko jednak wymaga opieki i bez dziecka się nie ruszysz, jak nie masz go z kim zostawić

Gość zaplakanaaaaaaa
no ale ile mozna wychodzic samemu???? i patrzec na te pary wkolo????

Ja mam 28 czyli 9 lat mniej i nie wiem, co mam robic sama i gdzie sama chodzic. Poza tym Charles M., jak komus sie nie udalo we wczesnej mlodosci kogos poznac, to potem jest taka wegetacja.

Gość zaplakanaaaaaaa
co robilam 10 lat temu??widocznie nie mialam tyle szczescia co inni:-(

Gość Charles M.
Niezupełnie prawda że jest wegetacja jak sie nie udało kogoś poznać we wczesnej młodości. Jest trudniej znaleźć kogoś sensownego to akurat sie zgodze zupełnie bo mi to własne doświadczenie potwierdza, ale i tak mam co jakiś czas związki lepsze lub gorsze (raczej gorsze). Mimo wszystko coś sie dzieje. Wystarczy w nocy wyjść na miasto, jak dla mnie wychodze z którymś z kolegów, zawsze kogoś poznaje. Siedzicie w domu i dlatego ten problem. Do tego sie to sprowadza

Gość zaplakanaaaaaaa
wiesz nie kazdy mieszka w duzym miescie i moze sobie pozwolic na wieczorne wyjscia. poza tym w moimk wieku nie zalezy mi na jakis lzunych zwiazkach itp a niestety tylko do tego mozna znalesc faceta

Gość Autorko myślę że Ty faktycznie
nie masz już co liczyć na jakiekolwiek szczęście w życiu. To widać po Twoim podejściu. Współczuję Ci serdecznie, że jesteś takiego typu człowiekiem, że nigdy już nie będziesz miała dobrego związku i zawsze będziesz drętwym, nieszczęśliwym zgredem :( trafiającym na palantów :( :o Co za szczęście, że ja taka nie jestem :)

Gość zaplakanaaaaaaa
bylam na przejazdzce rowerowej. wkolo same pary, malzenstwa z dziecmi. wrocilam bardziej zdolowana niz bylam przed wyjazdem:-(

Gość gra o tronnn
Wielkie rzeczy ,ja mam 36 i dzis caly dzien w domu,bo czuje sie fatalnie.Tez bez chlopa,ale spokojnie,kiedys sie znajdzie.

Gość zaplakanaaaaaaa
no raczej sie juz nie znajdzie.male szanse .nie ma co sie ludzic. zostali sami nieudacznicy albo z odzysku alimenciarze. taka smutna prawda. kobiet jest wiecej niz mezczyzn i to wlasnie one najczesciej sa samotne nie z wyboru tylko z przymusu.

Gość gra o tronnn
Jeśli chcesz tak myślec to Twoja sprawa.Ja tam wiem że kiedyśtam sie spotkamy.Jest tyle mln ludzi na świecie,że nastąpi to prędzej czy póxniej.Takie zamartwianie się nic nie da.

Gość zaplakanaaaaaaa
takie myslenie mialam jeszcze 2-3 lata temu. dzis juz nie mam tego optymizmu co kiedys bo widze ze jest coraz mniej wolnych normalnych facetow. i tez wiem ze za 2-3 lata na pewne rzeczy bedzie za pozno. chocby na dziecko. wiem ze sa kobiety ktore nie maja silnego instynktu macierzynskiego i jakos sobie radza z samotnoscia i wszystko im jedno czy poznaja kogos w wieku 30 czy 45 lat.

Gość gra o tronnn
A długo jesteś sama?

Gość zaplakanaaaaaaa
tak bardzo dlugo. na studiach krotko bylam z kims i potem wlasciwie tylko od czsu do czasu jakies spotkania z ktorych nic nie wynikalo

Gość gra o tronnn
Bo w życiu to różnie,jedni trafiają szybciej inni poxniej.Albo wcale,ale to chyba jak zupelnie juz nigdzie nie pracuja,nigdzie nie wychodzą ,slowem cały czas siedza w domu,a tak się nie da. Ale zobacz,takim mysleniem nie pomożesz sobie tylko jeszcze się zdołujesz.Ja wiem ze to cięzko,ale nic innego nie mozna wymyslic.A skad jesteś?

Gość zaplakanaaaaaaa
nie chce tu ujawniac na forum sdad jestem. caly czas pracuje jestem wsrod ludzi i nic z tego. ciezko jest byc samemu gdy wkolo wszyscy sparowani.ja juz mam dosc tej samotnosci samotnych wyjsc do kina,na spacwr,na rower

Gość zaplakanaaaaaaa
mam po prostu wscieklosc macicy i dosc zabaw z wibratorem :(

Gość gra o tronnn
To moze portali randkowych skorzystaj?Dziwni ludzie tam siedza w wiekszosci,ale moze jakis jeden fajny sie trafi?Bede pozniej, bo pies mnie terroryzuje do wyjscia.

Gość gra o tronnn
Wrocilam.

Gość zaplakanaaaaaaa
17:49 to podszyw jestem na kilku portalach i zero efektow

Gość biie
znam jednego w twoim wieku ,ale go pewnie kopniesz w d. Bo ma rente i zeza i wogole lichy coś

Gość gra o tronnn
Zero efektow,ale to znaczy,ze ogranicz sie to do czatowania,czy widzieliscie sie na żywo i nie wyszło?

Gość masz przyjaciol??????
jakbys miala znajomych tak samo jak ty singli bez dzieci i z nimi spedzala czas, przestalabyc gadac takie bzdury ze chcesz ze soba skonczyc?moze chcesz pogadac na skajpie czy czyms takim?

Gość zaplakanaaaaaaa
pare razy sie spotkalam i nic nie wyszlo, a w innych przypadkach po wymianie kliku mejli okazywalo sie ze to nie to czego szukam

Gość masz przyjaciol??????
jakbys miala znajomych tak samo jak ty singli bez dzieci i z nimi spedzala czas, przestalabyc gadac takie bzdury ze chcesz ze soba skonczyc?moze chcesz pogadac na skajpie czy czyms takim?