Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanaaaaaaa

37 lat i przegrane zycie

Polecane posty

Gość zaplakanaaaaaaa
545567667ghgh--nie zalamuj mnie jeszcze bardziej:-( ale ci zonaci wszyscy to tez nie tacy znowu swieci bo ilu zdradza swoje zony

Gość a mi szkoda
ej, no z takim podejściem, że "tylko rozwodnicy i alimenciarze" to za daleko nie zajedziesz;) można spojrzeć też w ten sposób, że koło 40-tki to jest czas na takie "drugie rozdanie";) mnóóóóóóóstwo osób się rozwodzi, z tych, co to weszli w związki tak zaraz po 20-tce i w trakcie dojrzewania, osiągając prawdziwą dorosłość przekonali się, że razem im nie po drodze; możliwe, że wiele się na błędach nauczyli... Ty też już jesteś duża i trochę bagażu masz - choćby Twoim bagażem miało być niewielkie doświadczenie w związkach; rozwiedzionemu facetowi trudno żyć samemu, a taka kobieta jak Ty - trochę głodna miłości, bliskości - może okazać się prawdziwym skarbem;) z kolei mężczyzna "po przejściach" - po związku z żoną, co to odkryła, że wcale takim księciem nie był i stale nie dawała mu o tym zapomnieć;) - przy kobiecie, dla której bliskość, bycie z kimś będzie czymś nowym, świeżym - może wspaniale rozkwitnąć :)

Gość 545567667ghgh
samotny facet ma popęd i musi go jakos zaspokajac, brutalne ale prawdziwe, ech :( oczywiscie nie kazdy taki ale ciezko w czasach roksa.pl, showup, zbiornika, znaleźć kogos wartosciowego...

Gość zaplakana, jestes?
zaloz sobie tego fejsa, ja nie zartuje, przy okazji jeszcze jedna osobe sie uszczesliwi, bede zagladac w ten watek od czasu do czasu, juz raz skojarzylam jedna pare i sa szczesliwi

Gość Zapłakana ależ Ty młoda jesteś
ja 40+ ale z wyglądu po 30-ce ;) ( nie wiem komu dziękowac za tak cudne geny ;) ) bez sowojego dziecka/męża/mieszkania mam pracę (niedawno zmieniłam :P) gdzie praktycznie sama jestem szefem ;) i samochód i od ponad roku spotykam się z Nim- młodszy ode mnie :):):) ale po przejściach-chyba mnie lubi ale jak to ja...właśnie planuję po weekendzie majowym powiedzieć Mu aby dał sobie spokój-wiem że chce mieć dziecko i rodzinę ja niestety dziecka Mu nie dam a więc po co marnuje czas ze mną :( też Go lubię-dlatego chcę aby znalazł sobie kogoś

Gość chyba ze masz jakies gg czy
yahoo, zaloz sobie chocby drugie konto ktore bys mogla w razie potrzeby wykasowac

Gość dla mnie tez za pozno.........
Ale tu się nie ma co dołować trzeba to zaakceptować. Ja się tylko modlę o to, żeby moi rodzicie żyli jak najdłużej bo nie chcę się zostać sama jak palec. Moje siostry są dużo starsze ode mnie i już daaawno temu założyły rodziny. Pogodziłam się z tym, że nie czeka na mnie żaden książe z bajki, ani nawet ropuch. Nawet jak się do mnie jakiś facet uśmiecha to nie odwzajemniam, bo to wszystko chuja warte. Co mam być jego kolejnym krzyżykiem na karteczce "zaliczone"? Nie dziękuję...

Gość gghtyujhjh
dla mnie tez za pozno......... -> mam tak samo, nie chcę być dla jakiegoś ruchacza kolejną zdobyczą, którą wyrucha i zostawi, tez najbardziej na swiecie kocham rodzicow i oni są dla mnie najwazniejsi. facet cie zostawi, ale rodzice zawsze będą. tylko rodzice naprawde cie kochają, bo facet jak mu nie dasz dupy po max miesiący randek, to cie po prostu oleje, zwlaszcza taki okolo 35-40lat, tacy i tak juz nie potrafią kochać, tylko liczą na dobry seks i opiekunke na stare lata.

Gość zaplakanaaaaaaa
dla mnie tez-----daj sobie szanse.naprawde jestes mloda i w tym wieku masz szanse trafic na normalnego wolnego faceta z wartosciami a nie jakiegos "ruchacza" Moja znajoma w wieku 27 lat poznala fajnego faceta.po roku byli juz malzenstwem:-) fajny facet z zasadami.takich przykladow moglabym podac ci kilkanascie. niestety w moim wieku to ttylko mam szanse na faceta po przejsciach albo takiego co nie wiadomo ile kobiet zaliczyl. 10 lat starszy----hmm to zalezy .znam facetow w wieku 47 alt mlodych duchem i cialem. ale znam tez juz takich dziadziusiow. ja wygladam dosc mlodo.nikt nie wierzy jak powiem ze mam 37 lat.

Gość gra o tronnn
Hej,jak u Was,samotnych i już nie samotnych,bo u mnie leje i leje.Właśnie wróciłam do domu i się suszę.

Gość ty masz 37 lat nie masz męża
ty masz 37 lat nie masz męża dzieci ja mam 22 lata nie miałam chłopaka ba żaden mnie nie chce jest tak źle ze nie mam z kim na wesele iść znowu w rodzinie się trafi będą mnie silą wyciągać sama :d jak dziewczyna w wieku 20 lat nie ma powodzenia to nie jest przegrana? za kilka lat będę pisać to co ty, nie ja już to pisze w wieku 22 lat jestem w gorszej sytulacjii

Gość gość
Mam 39 lat,jestem od kilku miesięcy bezrobotna,mieszkam kątem u rodziców,facet zostawił mnie po 4 latach związku bo zaszłam w ciąże,on ma już dziecko z poprzedniego związku i nagle oznajmił że więcej dzieci nie chce i albo usunę albo nas nie ma.I zniknął pewnego dnia z mieszkania,zostałam z rachunkami nie zapłaconymi bez 5 zł przy dupie bo wyczyścił wspólne konto i gówno mu zrobię.Telefon nie odpowiada,jego rodziny nie znam więc nie wiem gdzie go szukać bo pochodzi z drugiego końca Polski.Musiałam matkę prosić żeby mnie do domu przyjęła,nie wie o ciąży,gdy się dowie dostane kopa z domu.Już szukam domu dla samotnych matek.Więc nie pierdolcie że macie źle.

Gość gość
Ake będziesz miała dziecko .rodzice na pewno jak usłyszą o wnuku to im sercem zmieknie. Znam takie przypadki samotnych matek. A ja jestem autorka tego wątku i co minęło 5 lat a u mnie bez zmian. Z tym ze teraz jest już naprawdę za późno :-(

Gość Żenada kobieca
Dnia 18.04.2013 o 23:45, Gość makowe ciasto napisał:

Glupia jestes. 37 to nie tak duzo i jeszcze wszystko przed toba. Zadbaj o siebie, wyjdz do ludzi a nie siedz sama w czterech scianach bo naprawde tak zostaniesz

Jakie wy żałosne jesteście straciłaś  szansę na normalnego faceta trzeba było się nie uganiać za badboyami teraz koty zostały tylko ha ha