Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanaaaaaaa

37 lat i przegrane zycie

Polecane posty

Gość zaplakanaaaaaaa
potrzebuje kogos realnego u swego boku.brak mi zwyklego przytulenia,pojscia z kims na spacer itp

Gość gra o tronnn
No ja tez.Na ostatniej tzw randce kompletnie nie szlo.cieszylam sie tylko,ze to nie moj facet,albo mąż (o zgrozo).Ale zawsze to jakies doswiadczenie.Trzeba miec wiecej luzu.

Gość masz przyjaciol??????
mnie tez faceci olewaja, mimo iz kolezanki twierdza ze jestem ladna , mila i inteligentna, dalam sobie spokoj juz po 31 urodzinach i zyje na luzie nie goniac za czyms co ucieka, pojawia sie i znika, nawet wiec mam wyjebane jak sie pojawia, wiem ze to kpina

może być obcokrajowiec?byłabyś w stanie wyjechać z PL?znasz angielski, choćby podstawy?chcesz ślubu i potem dzieci czy może być lużny związek?

mam na mysli wolny, ale niektorzy to rozumieja jako kazdy z kazdym, mi chodzi o tzw kocia lape

Gość gra o tronnn
Ja bym sie w luxne zwiazki nie pakowala.

Gość dla mnie tez za pozno.........
A Ci zazdroszczę. Że nikogo nie kochasz. Ja się zakochałam w żonatym i mysl, że NIGDY nie będziemy razem sprawia, że czuję się jak goowno nic nie warte. A sama już mam 27 lat i chociaż nie marzę o małżeństwie chciałabym mieć kogoś bliskiego. A wiem, że bardzo dlugo nie będę potrafila spojrzec na innego faceta, wiec pewnie jak sie obudze ok 35 roku zycia tez juz bedzie za pozno...

Gość zaplakanaaaaaaa
raczej nie chcialabym tak cale zycie na kocia lape

Mówie Ci ciesz się, że to nie jakaś nieszczęśliwa miłość. Ja tak mam i wiem, że jeszcze wiele przecierpię, wiele nocy przepłaczę i i tak goowno z tego będzie.

moze w twoim miejscu zamieszkania nie ma akurat nikogo dla ciebie

Gość gtkmht
tez przegralam l;/

Gość masz fejsbuka?
wiele moich znajomych facetow tez placze tak jak ty, wlasnie pisze tutaj i gadam z jednym z nich, jakbys zalozyla sobie konto chocby bez podania nazwiska i zdjecia, moze by sie cos znalazlo ciekawego

Gość masz fejsbuka?
mogłabym ci kogos podrzucic, czesto w ten sposob sie ludzie poznaja

Gość gra o tronnn
Skoro nas tyle, to co z tym zrobimy?Do zakochanej w żonatym-faktycznie niewesolp.Jedynym wyjsciem wydaje sie byc calkowite zerwanie znajomosci.Bo sie wykonczysz.

Ja w sumie nie twierdzę, że przegrałam. Poprostu brakuje mi kogoś bliskiego. Teraz tego tak mocno jeszcze nie odczuwam, bo niestety miekszam z rodzicami, ale jak będę codziennie po pracy wracać do pustego mieszkania pewnie wpadnę w deprechę. Przecież nie można tak żyć! Jestem ładna, zgrabna, szczupła, może trochę za niska, mam dobry zawód, pasje i zainteresowania a adoratorów brak. Co jeszcze trzeba mieć bo ja już wymiękam....

Gość gra o tronnn
To mi tez podrzuc.A co.

Gość zaplakanaaaaaaa
nie mam facebooka.dzis juz nie zaloze bo ide zaraz spac. wiem ze sa wolni faceci ale niestety wiekszosc z nich po przejsciach w postaci byla zona ,dziecko itp a ja raczej balabym sie w taki zwiazek wchodzic

do gra o tron - bardzo chciałabym zerwać kontakt całkowicie, ale pracujemy razem, a póki co nie mam perspektyw do znalezienia jakiejkolwiek innej pracy. Jest to więc niemożliwe. Najlepsze jest to, że on nie mieszka z żoną od paru lat. Ściemniał, że mu sie podobam, że od zawsze mu się podobałam, a po tygodniu napisał, że jestem za fajna i on musi wyprostować swoje życie. ZA FAJNA! No już gorszej ściemy jak żyję nie słyszałam. I świetnie wiem, że będę wyć przez niego jeszcze długo, a jak się ocknę będzie za późno. W wieku 27 lat conajwyżej mogę liczyć na starego kawalera po 40tce albo kolesia z odzysku w tym samym wieku. Bo w moim wszyscy fajni są zajęci.

Gość zaplakanaaaaaaa
no ja niestety ja tez bylam zakochana platonicznie nie raz i nie dwa. ale co zrobic jak facet wybral inna???

Gość zaplakanaaaaaaa
dla mnie tez----dziewcyno wieksozsc moic znajomych wlasnie w wieku 27 lat poznalo kogos zalozylo rodziny ok.30 albo troche pozniej maja dzieci i sa szczesliwi. ja mam 10 wiecej niz ty .

Gość masz fejsbuka?
wyobraż sobie ze bez przejsc, po prostu nie bylo czasu, jeden z nich opiekuje sie chora matka i duzo podrozuje sluzbowo, chcialby kogos miec ale nic nie wyszlo.moze byc troche od ciebie starszy?w jaki wieku chcesz?

Gość gtkmht
twoi znajomi faceci pewnie wola mlode dziewczyny a nie panie kolo 40

Gość zaplakanaaaaaaa
i skoro ty uwazasz sie za przegrana to ja juz dawo powinnam zalozyc sobie sznur na szyje:-( naprawde ide juz spac ale chyba nie zasne bo bede plakac do poduszki:-(

Gość 545567667ghgh
jak podruzuje sluzbowo to pewnie chodzi na dziwki, ja tez bym sie bala...

Gość zaplakanaaaaaaa
moze byc starszy ale w granicach rozsadku.

Gość gtkmht
s

Gość gra o tronnn
Jesli razem pracujecie,to bedzie ciezko,ale musisz dac rade.Swoja droga jak tak go opisujesz,to jakis niepowazny facet i lekkoduch. A o braku wolnych w Twoim wieku mnie nie rozsmieszaj.Ja mam 36lat,i powinnam sie zastrzelic,bo w moim wieku to juz zadnych wolnych nie ma?:-) Dziewczyny,polecam film "Lekarstwo na milosc"z K.Jedrusik.To tez o nieszczesliwie zakochanej.Zawsze mi poprawia nastroj.

Gość zaplakanaaaaaaa
545567667ghgh--tez sie tego troche obawiam bo niestety poznalam kiedys takiego jednego nawet cos zaiskrzylo a po blzszej znajomosci okazalo sie ze on taki swiety nie jest i mial troche za duzo tych partnerek niz moglaby zzaakceptowac. cierpialam po tym rozstaniu ale coz:-(

Gość 545567667ghgh
no w tym wieku trzeba sie z tym liczyc, bo ci wartosciowi to przed 30tką juz mają żonę... a cala reszta to wlasnie tacy ruchacze, co to chodzili na dziwki, jakies przygody jednonocne z panią poznaną w klubie czy gdzieś tam, jakies ruchanka po koleżeńsku ze znajomą z pracy... to ja wole byc sama.