Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanaaaaaaa

37 lat i przegrane zycie

Polecane posty

Gość zaplakanaaaaaaa
tylko ja mam 37 lat i na horyzoncie nie widac kandydata na meza

Gość kiiila
U niej tez przez dluuugi czas nie bylo widac,ona sama w to nie wierzyla, ze wyjdzie za maż.Nie przypuszczala ze akurat za tego faceta ,ktory podobal jej sie od chyba 10 lat:)Tylko jakos zawsze cos im stawalo na drodze w dogadnaiu sie ,zczajali sie dosc dlugo do siebie az w koncu sie udalo.

Gość zaplakanaaaaaaa
takie historie zdarzaja sie ale naprawde rzadko. owszem znam paree kobiet ktore wyszly za maz jedna w wieku 40 lat, a dwie mialy 41 lat. ale coz jako matki juz sie nie spelnily.

Gość kiiila
Ok rzadko ,ale dlaczego Tobie miałaby nie przydarzyć sie taka sytuacja?Nie wiesz co bedzie za miesiąc.Postaraj sie ,chociaz to trudne myslec pozytywnie.

Gość ofkngogpg
Co wy z tymi mezami? Kompleks jakis? O co ci chodzi? O milosc zycia czy posiadanie meza? 2 in 1?

Gość asasasasasasasa
40 latka co nie ma meza to jak 20 latka co nie ma powodzenia podaj reke

Gość w332
meza to olac, moze nigdy nie bedziesz go miala. ale taka zalosna praca?

Gość zaplakanaaaaaaa
chodzi i o męza o milosc i o dziecko.

Gość zaplakanaaaaaaa
kolejna samotna sobota:-(

Gość zaplakanaaaaaaa
:-(

Gość zaplakanaaaaaaa
niedługo wakacje czas urlopow a ja znowu nie mam z kim wyjechac chocby na pare dni:-(

Gość 35 latek ;-))
Ja wyjeżdżam zawsze sam i fotografuję :) Polecam :)

Gość zaplakanaaaaaaa
ale co innego amotny facet a co innego kobieta. poza tym mam disc samotnych wyjazdow,wyjsc,spacerow

Gość glupia jestes tyle powiem
dla ciebie facet to jedyna wartosc w zyciu.ciesz sie ze masz prace i zdrowie.ja nie mam faceta ani dzieci, prace mam , ale zdrowie nawala i martwię się o starszych rodziców, mieszkam b. daleko od nich.jestem w twoim wieku, nieatrakcyjna, stara ale nie czuję zebym przegrała życie ani ze nie ma ono sensu.zdrowia pragnę dla siebie i rodziców, przyjaciół, a faceci i związki mogą dla mnie nie istnieć.szczerze mówię

Gość zaplakanaaaaaaa
widocznie jestes typem samotnika. nie kazdy nim jest. i tak masz lepiej bo stac sie na samodzielne utzymanie. ja mieszkam w domu rodzcow ale sama nie bylabym go wstanie utrzymac. a zdrowie to wiadomo dzis jest jutro nie ma.i nie ma ludzi w 100 procentach zdrowych. kazdemu cos dolega. mniej lub bardziej.

człowiek który nie potrafi żyć z zgodzie z samotnoscią nie będzie też szczęśliwy z związku, czytalam kiedys taki artykul na opoka.pl, raczej bardziej psychologiczny, moze w tym problem skoro uwazasz zycie z pojedynke za bez sensu i wolisz umrzec twoja postawa wyraznie wskazuje na to ze jestes takim bluszczem co uczepilby sie faceta i nie odstepowal na krok.nie jestem profesjonalnym psychologiem ale troche znam sie na tym

Gość zaplakanaaaaaaa
nie siegala byma az tak daleko i nie wydawala tak pochopnych opinni. ja zyje juz 37 lat w samotnosci. do jakiegos czasu bylo mi dobrze.ale nastal taki czas, ze czesto mysle ze jednak samotnosc to nie moje powolanie i ze czegos mi w zyciu brakuje,ze chcialabym sie spelnic w roli matki i zony. czy to takie dziwne i nienormalne? ile mezatek robi wszystko by zajsc w ciaze i spelnic sie jako matka?robia bardzo wiele lecza sie latami, inseminacje,in vitro,rozne inne srednio przyjemne badania i jakos malo kto je krytykuje.

Gość chodzi ci o samotnosc
czy o faceta?ta druga potrzeba jest dyktowana bardziej hormonami i zmienia sie w trakcie cyklu, zaobserwuj, teraz pewnie jesteś w fazie kiedy chce ci się wyć bo nie masz faceta, za tydzień będzie ci to wisieć i powiewać.co innego samotność.ale przeciez rodziców masz, nie jesteś sama

Gość zaplakanaaaaaaa
chodzi mi o spelnienie sie w roli matki i zony. i to nie kwestia hormonow.a rodzice wiadomo wieczni nie sa. znam juz kilka kobiet kotre po smierci rodzicow zostaly same jak ten palec. reszta rodzny tzn rodzenstwo maja swoje zycie a one sa same .

Gość KarolinnaX
Zapłakana, fajna z Ciebie dziewczyna, z jakiego województwa jesteś?

Ja cię rozumie bo sam jestem samotny i podobnie jak tobie Zapłakana brakuje kogoś bliskiego. Każdy chce być szczęśliwy i komuś potrzebny no i coś po sobie zostawić.

Gość Iryska1
A nie masz jakiegoś zwierzaczka, nie wiem, kota czy psa. Z psem mogłabyś częściej wychodzić z domu.

Gość Jesteś zdrowa,masz pracę więc
nie narzekaj!!!! Mąż i dzieci są przereklamowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zaplakanaaaaaaa
mam taka prace z e jestem caly dzien poza domem .nie chcialabym rodzicow obciazac psem czy innym zwierzakiem.

Gość zaplakanaaaaaaa
co to za praca jesli nie stac mnie na samodzielne utrzymanie sie?

Gość sbbetb
autorko skad jestes ?

Gość nie płacz
przecież facet to nie wszystko! mieszkasz z kimś czy sama? masz dom czy mieszkanie? pracę na stałą umowę czy jakąś dorywczą na śmieciowej? Do czego zmierzam, masz 37 lat. najwyższy czas na dziecko... może powinnaś o tym pomyśleć. a jako samotna matka możesz liczyć na wsparcie od opieki społecznej. i dasz sobie radę. a dziecko wypełni Ci każdą wolną chwilę i pustkę w sercu. :) odwagi:)

Gość uppppppppppppp
wlkp. jasne licz na opieke w polsce.nie chce takiego zycia dla siebie ani dziecka tym bardziej.mieszkam w domu z rodzicami. pracuje na umowie ale co z tego jak marne grosze a i na czas okreslony wiec niepewna

Gość sbbetb
przeciez pisze ze ledwo wiaze koniec z koncem to gdzie mowa o dziecku ?