Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiooona

sex nie sprawia mi żadnej przyjemności, dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość zmartwiooona

tak jak w temacie... współżyję z moim partnerem od miesiąca i nie miałam jeszcze orgazmu. wiem, że tego trzeba się nauczyć, ale oprócz tego, że nie miewam orgazmów, nie czerpię też z sexu żadnej przyjemności. czuję tylko "mechaniczne ruchy" zwykłę wkładanie i wykładanie. nie mam pojęcia dlaczego tak jest. czy to moja wina, czy to ze mną jest coś nie tak? kochamy się w różnych pozycjach, na prawdę kocham swojego partnera, ale nie mogę z nim dojść. dodam jeszcze, że jest to mój pierwszy partner i chciałabym, aby widział że jest mi z nim dobrze. co mam zrobić? jak sprawić, abym wreszcie coś poczuła? proszę was o pomoc.

Gość KuKasia
Też tak miałam... Na początku w ogóle mnie to nie podniecalo,nie czułam żadnej przyjemności. Po jakimś czasie zaczęło się to zmieniać. Spróbuj porozmawiać ze swoim partnerem i zaproponowac żebyście spędzili ze sobą wyjątkowy dzień, zadbajcie o jeszcze lepszy kontakt między wami,idźcie na spacer,zróbcie coś szalonego,a wieczorem może zacznijcie się zbliżać,ale bez takiego przymusu,że musicie współżyć. Może jak będziesz bardzo rozpalona i po prostu nie będziesz mogła oprzeć się swojemu mężczyźnie to wtedy zobaczysz jaką można z tego czerpać przyjemność?:) na mnie podziałało. I przede wszystkim spontan:) jedzcie za miasto,idźcie na spacer do lasu-może odrobina adrenaliny i dreszczyku,że ktoś was nakryje coś pomoże? Życzę powodzenia:)

Właśnie założyłam taki sam temat, możemy sobie podać rękę ;) Martwię się, że tak już zostanie i nigdy nic nie poczuję

Gość zmartwiooona
też się o to martwię i mam nadzieje, że to niedługo minie. nie chcę, aby zawsze tak już było. mój partner zawsze dochodzi, czerpie z tego maximum przyjemności, a ja? a ja nie czuję nic. nie czuję nawet, żeby on był we mnie, w środku. czuję tak jak już wcześniej pisałam... zwykłe, mechaniczne ruchy. samo wkładanie i wyjmowanie. rozmawialiśmy już o tym, nie było to dla mnie łatwe, ale nie wiem czy to co coś da.

Ja tak samo, raz nawet padła nawet ta epicka wymiana zdań: "No wsadź go już" "Już to zrobiłem..." Dramat :(

Gość zmartwiooona
eleanelor, ile masz lat? od jak dawna jesteście ze sobą, od jak dawna uprawiacie sex? w jakich pozycjach, gra wstępna?

Mam 19 lat, on 25. Nasza relacja jest osobliwa, bo chociaż nie jesteśmy razem, to spędzamy ze sobą dużo czasu, i już dawno ustaliliśmy, że nie widujemy innych ludzi. Spotykamy się kilka miesięcy, seks zaczęliśmy uprawiać miesiąc temu, a rozdziewiczenie było bardzo bolesne. Odhaczyliśmy pozycję misjonarską (plus kombinację w nogami na jego ramionach), na pieska, jeźdźca i w powietrzu. Zawsze dba o grę wstępną i o mój orgazm łechtaczkowy, ale chciałabym, żeby stosunek sam w sobie był ciekawszym przeżyciem. A Ty?

Gość zmartwiooona
Między nami jest podobna różnica wieku, ale jestem od Ciebie o rok młodsza. również współżyje od miesiąca i odhaczyliśmy te same pozycje :) w większości z nich nie czuję nic nadzwyczajnego. dopiero na boku i w pozycji na pieska jest ciut lepiej, ale to i tak nic.... moje rozdziewczenie też było dziwne. trochę bolesne, ale nie aż taak bardzo jak opisują niektóre kobiety. bolało, fakt. ale nie aż tak bardzo. dało sie przeżyć. no i... nie krwawiłam, nie ogarniam -,-

Gość zmartwiooona
na prawdę nikt mi nie pomoże? :(

Pozostaje nam czekać, i mieć nadzieję, że nasze waginy zdecydują się coś poczuć, nie widzę innej możliwości :<

Łechtaczkowo dochodzę zawsze, ale kiedy przychodzi do właściwego stosunku, to niewiele czuję, poza lekkim "wypełnieniem"

Gość zmartwiooona
jeżeli chodzi o mnie, nie uprawiamy stosunku oralnego. znaczy się ja nie zaspokajam mojego partnera oralnie. jedynie rączką. a on mnie tak. i nie powiem, że to nie działa, bo działa na mnie, ale też nie tak rewelacyjnie :) orgazm łechtaczkowy osiągam bez problemów.

Gość zmartwiooona
Hallo, jest tu ktoś?

Gość koraloooowaaa
witam kobitki, ja też miałam taki okres i to dłuuuugi okres, że seks nie przynosił mi żadnych przyjemności jestem ze swoim chlopakiem ponad 3 lata i dopiero ostatnio , stwierdziłam że nie mogę tak ciągle mówić, że głow aboli , że zmeczona jestem.. wiec zaczełam podczas zbliżenia wyobrażac sobie jakbym to robiła z inna osoba jakas wymyslona, na poczatku działało. Pomyślałam sobie że to jest nienormalne wyobrażać sobie innego parnera seksualnego niż mój Miś. Więc zaproponowałam , że ja dominuje w łóżku i teraz wszystko robie tak żeby mi było dobrze i oczywiście jemu :) a bardzo często mam orgazm łechtaczkowy :)

A ja jak kocham się z mężem zawsze wyobrażam sobie że robię to z druga kobieta wtedy dochodzę szybko i intensywnie

Gość gość
Doskonale rozumiem ,tez tak mam jak i ty

Gość gość
To czego wam brakuje???

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Ania, najgorętsza laseczka na http://sextel.ovh/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)