Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minnnikitka.p

podzielcie się drogie mamy ciekawymi odkryciami dla dzieci

Polecane posty

Gość minnnikitka.p

może ja zacznę: magiczny ręcznik sprasowany pod ciśnieniem w mała kosteczkę która po zanurzeniu w wodzie zmienia się w ręcznik.

Gość a po co nam mokry ręcznik?
?

ale po zanurzeniu w wodzie jest mokry...no chyba że gdzieś jest woda sucha

Gość minnnikitka.p
ojej jak wam to trzeba łopatologicznie i bez skrótów myślowych tumaczyć. Dziewczyny co z wami!!!! To ręcznik do rąk np z motywem z disneya i jest sprasowany w kostkę 10x10 cm. po wrzuceniu do wody robi się nomalny ręcznik. Rozumiecie już?

Gość o matko i córko!!!!!!!!!!!!!!
Autorko chciałaś błysnąć jakimś patentem? A wyszło jakbyś rano leków nie zażyła... :). A teraz opisz to jeszcze raz. Na spokojnie.

he he chodziło o ręczniczek :) widziałam takie chusteczki

Gość się się się myję
i co, trzeba go suszyć by użyć? bez sensu....

Gość a ja mam w nosie
normalny recznik ktory nadal jest mokry.Wiec my lopatologicznie pytamy sie po ch... nam mokry recznik ;)

I nie drzyj japy. Bez sensu to wytłumaczyłaś i pretensje, że dziewczyny logiki w tym nie wychwyciły.

Kiedyś widziałam takie chusteczki, sprasowane w malutką kosteczkę i jak się zanurzyło w wodzie to się powiększały i można było użyć do umycia rąk. Choć ze znajomymi doszliśmy do wniosku że skoro ktoś ma wodę do zmoczenia chusteczki to i może nią przecież ręce umyć :D

Gość hgjgyjgt
Ale nie rozumiem co fajnego jest w tym ręczniku? :D kiedyś takie coś dawali przy zakupie jogurtów Jogobelli chyba ale jakoś nie urzekło mnie to tak jak autorkę :P

Nie trzeba go suszyć zapewne. On jest "magiczny" :), po użyciu znów się sprasowuje pod ciśnieniem w małą kosteczkę. I tak w kółko.

Gość a ja mam w nosie
Pszemku chodzi o magiczne odkrycie roku czyli mokry recznik do wycierania mokrych rak :)

Gość gggfdhgd
naprawde wy jestescie tak tępe????

Gość gggfdhgd
uzyjcie czasem rozumu dziewczyny zamiast piepszyc glupoty

uśmiałam się czytając te wszystkie odpowiedzi :D jedni wolą suche ręczniki inni mokre :D:D:D

Gość ja mam pare nowosci:P
dobra to moze zmienmy temat :D Ja uważam za ciekawe odkrycie dla dziecka: -karuzela z projektorem-moje dziecie było zachwycone -smoczek z termometrem -do samochodu zamiast fotelika gondola transporter z serii JANE -WHYCRY mini -odkrywa jakiego rodzaju jest płacz dziecka(to raczej dla nieradzacych sobie rodziców z płaczliwymi maluchami-kolezance sie spradził bo doszukiwali sie kolki a dziecko poprostu bylo rozdrażnione na coś tam -rowerki biegowe dla najmłodszych-super sprawa -malowanki na wode pędzelkiem

Gość ja mam pare nowosci:P
-jeszcze takie klocki gwiazdki(wygladaja jak trojwymiarowe gwiazdki w kulkami na koncach ramion producent QELEMENTS da sie z nich fajne budowle układac-lepsze jeszcze niz standardowe klocki

malowanki na wodę są super sprawą :)

tylko czym się wytrzeć po tym mokrym ręczniku, jestem tEMpa jak nic... z ciekawostek widziałam w jednym programie spioszki dla dziecka, które miały zmieniać kolor, gdyby mu temperatura rosła, ale uważam, że lepiej obserwować dziecko niż śpioszki;)

poczytałam trochę o tym WhyCry i muszę powiedzieć, że fajna sprawa, ale trochę droga jak na moją kieszeń :( mam nadzieję, że nie będę go potrzebowała

ja nie potrzebowałam, poczytałam JĘzyk NIemowląt - tam jest o tym jak rozrózniać różne płacze (m.in) i z tego się nauczyłam

No dobra, niech będzie że tępa jestem. Dalej powałkuję temat ręczniczka. Żeby robić z kostki ręcznik trzeba to wsadzić do wody. Tak? To będzie wtedy mokry ręcznik. Bez sensu.

Gość ja tez nie rozumiem tego reczn
nika. Jak sens jest sprasowac recznik i wsadzic go do wody zeby nastepnie wysyszyc i ewentulanie uzyc???

Gość blebnmn,
nmnb,,n