Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zfrustrowana żona

gdy mąż nie zaspokaja...

Polecane posty

Gość zfrustrowana żona!
też nie rozumiem tych co od razu określają od dziwek. Nikogo nie zdradziłam, seks ( jak juz się przytrafi) uprawiam od 6 lat z jedną osobą, więc naprawdę wypraszam sobie. A to że już mnie desperacja ogarnia, bo chce czegoś od życia to nie powód aby nazywać dziwką. No tak, ale facetowi przystoi, a kobieta nie ma prawa mówić o swoich potrzebach bo od razu jest dziwką. Najlepiej zamknąć taką w kuchni i usadzić przy 5 dzieci. Gdzież tam seks? po co komu? ech, to mnie zadziwia ileż tu osób o ciasnych rozumkach...

Gość desperatka na full
Ja też nie rozumiem. Nie tylko tych komentarzy ale również i ciebie. Przecież inicjatywa w seksie nie koniecznie musi należeć do faceta. Gdy kobieta ma fantazje to................ No właśnie. Kobieta wtedy przejmuje inicjatywę i dopiero wtedy zaczyna się jada. Można zrobić to na co się ma ochotę i to z mężem. No tak, jest problem. Woreczek u męża jest sflaczały. Wydaje się pusty. Więc po cóż nasza pomysłowość ? Najpierw rączka. Potem delikatne liźnięcie językiem. No cóż nasza szparka robi się wilgotna. Więc mąż musi się nią zainteresować. Powoli okazuje się że woreczek jest pełen. Fallus staje się sztywniejszy i dalej to już noc, ciemno było tylko rano można być tak wspaniale ociężałą i nie wyspaną. Nie jest to instruktaż co i jak. Ale dziwię się że kobieta z taką potencją seksualną ciągle wybrzydza i narzeka. Wstyd mi za ciebie zfrustrowana. A tak nawiasem pisze się sfrustrowana. To brzmi tak bardziej po Polsku i ortograficznie.

Gość większość kobiet jest po
prostu zbyt leniwa. zamiast zająć się mężem woli iść na łatwiznę i poszukać sobie kochanka.

Gość prrowokatorr
No i później obraża się jak ją nazwą dziwka:{P Sama taka myśl już świadczy o kurewskim charakterze. Ale czego wymagać od pustaka po podstawówce.

Gość 345dfg
Gdy zdecydowalam sie wysc za maz myslalam ze trafilam na super faceta ze bedzie mnie szanowal bo otym ze wlozku nie bedzie tak jak normalnie ma byc to wcale nie myslalam bo w tych sprawach przed slubem nie moglam nic na niego powiedziec jestesmy na sile juz 5 lat z soba,w pirwszym polroczu bylo dobrze,jak zmienil prace i poszedl naTIRy to czasami i tydzien go nie bylo a jak przyjechal i mialam chec sie pokochac to wiecznie zmeczony a jak do czegos doszlo to po chwili juz sie spuszczal,zacelam nad tym myslec jak chcialam z nim o tym porozmawiac to mnie zwyzywal i wyjezdzal Po roku czasu pomyslalam sobie ze nie bede sie tak dolowac.Z pracy sluzbowo pojechalam na wyjazd itegracyjny z ronych firm byli tam przedstawiciele i tam poznalam bardzo przystojnego faceta jak pozniej sie dowiedzialamto pracowal w podobnej firmie a dyrekcje mielismy wspolna.Nie chcielismy podpasc to nic nie bylo wymyslane,zakoczenie tego zjazdu bylo w piatek,a on wpadl na pomysl ze prznosimy sie do niedzieli do wieczora do hotelu ja na ten pomysl sie zgodzilam,gdy juz pokoj zajelismy to go zaraz mocno za to usciskalam i ucalowalam on zaczal mnie tez calowac i tak zesmy sie rozkrecili ja mu nic sie nie sprzeciwialam bo juz dawno sexu praglam,jak sie rozebralam i on tez i zaraz go za czlonka zlapalam i poczulam ze mi sie tak w rece nie miesci jak meza ze on ma grubszego przed nim ukleklam i biore do buzi a to nie moge go tak wlozyc jak meza penis ale sobie pradzilam z mojej pipki juz sie soki laly to juz dobrze bylo bo wilgotna juz dobrze byla i nie bede miala zadnych otarc.Mowie mu zeby mnie wreszcie zaral rypac bo juz jestem gotowa nalozku wygodnie sie ulorzylam A on jak go na dziurke nastawil cala sila do konca wemnie wszedl to az zajeczalam i sie zaczelo cudne mnie posuwanie swoimi jadrami mi po pslatkach chlastal ile mial tyle we mnie wpychal jehal mnie super az mi tchu brakowalo bo takie rzniecie mi sie nie snilo,do niedzieli do popoludnia oddalam mu sie cala mogl mnie posuwac w kasdej pozycli w jakiej mu sprawialo przyjemnosc,Dalej z nim kontakt z nim urzymuje mezowi daje ile chce o nic mnie nie podejrzewa,a moj kochanek mnie bardzodowartosciowuje jak tylko jest czas bezpieczny

Gość Eleonora76
wszystkim niezadowolonym Paniom polecam zmianę męża lub partnera na innego, jest mnóstwo fajnych facetów, zaradnych i opiekuńczych którzy wiedzą jak usatysfakcjonować kobietę ja poszukałam i się opłaciło, on z dzieckiem i ja z dzieckiem, jest fajnie razem, a w łóżku cudownie, rzadko kiedy mu stanie 3 razy z rzędu, ale nadrabia to pieszczotami językiem i dotykiem

Gość gość
zfrustrowana żono! co u Ciebie? jak potoczyły sie sprawy dalej? napisz, bo czasem mozna korzystać z czyjegoś doświadczenia :) pozdrawiam!

Gość gość
autorko i jak sie potoczyła Twoja historia?

Gość gość
345dfg 2013.07.09 ciekawa historia

Gość gość
autorko i jak sie potoczyła Twoja historia?

Gość Zona

A moze jest homoseksualny. ????