Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vive...le

Francja zalegalizowała 10minut temu homomałżeństwa

Polecane posty

Gość vive...le

oraz adopcje. Pierwszy ślub w czerwcu

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zadna przesada, geje i lesbijki to nie pedofile, wychowuja dzieci jak normalne pary

Gość jestem homo ...
no i brawo odnosnie slubu ... jednak jako gej, uwazam ze adopcja to troche za duzo. w moim srodowisku rzadko sie zdarza by jakas para wytrzymala ze soba dluzej niz pare lat :(

A co nas obchodzi jakas Francja?;) W PL poki co nie ma szans nawet na zwiazki partnerskie;) Wiec szczym do ludzi hehe;) Moze za 20 lat;)

Gość vive...le
Ciebie to nie dotyczy przeciez. Tylko informuje. Postępu nie zatrzymasz.

owszem, co do tego nie mam wątpliwości, ale co te ich dzieci będą słyszeć w szkole od innych ? bo dzieci potrafią być okrutne , nie chciałabym być na ich miejscu

Gość to tylko
23.04.2013] 19:14 [zgłoś do usunięcia] Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zadna przesada, geje i lesbijki to nie pedofile, wychowuja dzieci jak normalne pary x x to teraz pokaż gdzie są te dzieci wychowywane przez te "normalne pary" gejów i lesbijek czy może są jakieś wyniki badań takich dzieci?

teraz czas na pedofilów. seksuolog starowicz mówi że masturbująca się 5 letnia dziewczynka "to coś normalnego" i nie należy jej tego zabraniać. za 5 lat powie że trzeba jej w tym "pomóc". zboczeńcy opanowują świat.

Gość fgfgfggfgghhh
"no i brawo odnosnie slubu ... jednak jako gej, uwazam ze adopcja to troche za duzo. w moim srodowisku rzadko sie zdarza by jakas para wytrzymala ze soba dluzej niz pare lat" - no wiec sam widzisz, homo to dewiacja, dwoch dewiantow walących sie w tylki, albo dwie idiotki bawiące sie sztucznymi penisami, i to ma byc rodzina? to mają byc zdrowi ludzie na umysle? to są zboczency i oni nigdy nie stworzą związku tak jak hetero, związku do konca zycia, na dobre i zle.

gratuluję ci głupoty jeżeli dla ciebie facet propagujący masturbację dzieci "ma rację".

Gość Tutpa
Weszłam na dział "życie uczuciowe" a tu temat o homopatologiach! Fuj! Jak juz ktoś zakłada temat to moze w odpowiednim dziale "zdrowie i uroda", tam sa tematy o różnych chorobach a nie w życiu uczuciowym :-(

on nie propaguje zadnej maturbacji:-O dziecko nie kojarzy sobie tego z seksem jak dorosli, a masturbujsesie wiekszosc dzieci, nawet te mozesz nie wierzyc w okresie prenatalnym i to normalnby etap rozwoju, ktory rzadko kiedy wymaga jakies interwencji povczytaj troche na ten temat, dowiedz sie a nie oceniasz bo o ile moze faktycznie znasz sie na polityce i ekonomii to na temat spraw seksualnych za duzo raczej nie wiesz:) a wydaje Ci sie w swoim wysokim mniemaniu, ze zjadles wszytskie rozumy ja tam wole wierzyc komus kto mnie uczyl i jest profesorem z danej tematyki niz Tobie, ktory nie ma zielonego pojecia:)

Wszyscy są mądrzy i każdy ma coś do powiedzania szkoda tylko że brak w tym empatii. Zarówno geje jak i lesbijki to wciąż ludzie, a wsród tzw. normalnych rodzin nie brak patologii i nie zależy to od orientacji seksualnej rodziców. A wiele par heteroseksualnych uprawia seks analny i używa teraz różnych zabawek ze sztucznymi penisami włącznie więc ten argument jako dowód dewiacji tyczy większości społeczeństwa. To nie homoseksualizm trzeba leczyć a homofobię.

Gość a tak
za dużo masturbacji powoduje, że potem są problemy z normalnym seksem. O tym też trzeba pamiętać.

no pewnie że "na temat spraw seksualnych" to ja pojęcia nie mam. "pojęcie" o tym największe to mają rozmaici zboczeńcy którzy najchętniej by kopulowali i masturbowali się publicznie i twierdzili przy tym "że to normalne". teraz im się już dzieci zachciewa. nie opowiadaj mi tu bzdur że to "rzadko kiedy wymaga interwencji". jak jedno dziecko wali drugie po głowie łopatką albo ciągnie za włosy to interweniujesz, ciekawe dlaczego nie miała byś interweniować jak się masturbuje? oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że istnieje "masturbacja dziecięca" ale w odróżnieniu od zboczeńców nie uważam żeby w tym zakresie należało dziecko pozostawić same sobie i "niech się bawi". dziecko które "podłapało" gdzieś od dorosłych "kurwa" i powtarza też sobie nie zdaje sprawy co to takiego. ale tutaj też odpowiedzialny rodzic interweniuje, mówi że to złe i stara się wykluczyć sytuacje w których dziecko mogło by się tego uczyć. ciekawe dlaczego przy masturbacji ma nie interweniować i nie mówić że to złe?

Gość a tak
każdy ma prawo do własnych przekonań i nie ma tu nic do leczenia. ktoś tym ludziom czegoś zabrania? żyją miedzy nami i jakoś to jest. no i rzecz jasna, nierzadko, jak tu kolega wyżej wspomniał, a raczej w większości -mają średnio koło setki partnerów. i jak tu stworzyć coś podobnego do rodziny dla dziecka?

"a wsród tzw. normalnych rodzin nie brak patologii" x to jest najbardziej idiotyczny argument jaki sobie można wyobrazić. to że wśród par hetero są rozmaite bydlaki ma być niby argumentem za hołubieniem zboczeńców?

Gość Iikaaa
I jeszcze im dzieci zezwolili adoptować! To dopiero tragedia, jak jeden gej z drugim zaczną molestować "własne" dzieci. W końcu większość pedofilii to zboczone geje.

No i dobrze, że Francja tak zrobiła, teraz kolej na Polskę, a później na transów, by po ulicy mogli chodzić po swojemu :-)

nie ma nic obrzydliwego ani odpychającego w dziecięcej nieświadomej masturbacji ale obrzydliwe jest to wmawianie rodzicom wspolczesnie, ze takie zachowania nalezy lekcewazyc, a wrecz popierac - tego jeszcze brakuje, zeby zachecac. bo skoro to takie dobre I naturalne, to czemu nie zachecac prawda? o tempora, o mores

Gość Iikaaa
Co nie znaczy że nie mam racji.

Zboczeńcem może być każdy bez względu na orientację. Ludzie mają prawo do takiego życia jakie im odpowiada i do własnych poglądów. Za wiele generalizacji w niektórych wypowiedziach ale nawet mnie to nie dziwi. Najlepiej wrzucić wszystkich do jednego wora i oceniać nie znając. Nikt nie mówi o hołubieniu zboczeńców ale czego bym nie napisała i tak zrozumiesz to po swojemu.

Gość Mam nadzieje, że dzięki temu
samotni mężczyźni będą mieli ułatwiony proces adopcyjny. Kobiety się puszczą z kimś albo invitro i są matkami a facetom zostaje tylko adopcja gdy chcą być ojcami.

śmieszy mnie jak marne polaczki nie potrafią odróżnić pedofilii od homoseksualizmu. Dla tej ciemnej masy to jedno i to samo. Polactwo pospolite hihi :) :) :)

20:45 [zgłoś do usunięcia] z_Koneksjami_ śmieszy mnie jak marne polaczki nie potrafią odróżnić pedofilii od homoseksualizmu. Dla tej ciemnej masy to jedno i to samo. Polactwo pospolite hihi xxxx nie dosc ze kretynka, to z kompleksem polskosci