Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inteligentny_brzydal

Kobiety z portali randkowych twierdzą że ideały nie istnieją...

Polecane posty

ale jakoś wiele kobiet wybiera Włochów,Hiszpanów czy Portugalczyków a polscy mężczyźni stają się singlami z przymusu taka prawda. Nie dziwię się zatem że polscy mężczyźni szukają partnerek za wschodnią granicą.

Gość gromosław czempiński
znalazłem laske na antarktydzie... samica niedźwiedzia nigdy nie przezyłem takiego orgazmu :classic_cool:

Gość rtyyrttttttttt
dokladnie wszedzie jest pelno fajnych facetow. problem w polakach jest tylko to, ze sa zaniedbani, smiesznie ubrani i czesta sa wiesniakami dlatego troche trudniej znalezc fajnego niz np. w innych europejskich krajach :)

Ja jestem fajnym facetem (przynajmniej tak uważają moi koledzy) uśmiechniętym,nie zadufanym w sobie,od czasu do czasu umawiam się z kobietami z portali randkowych a jednak nie mogę znaleźć partnerki do poważnego związku. One chcą żeby być ich kolegą,przyjacielem.

Gość dzieci proszące o seks
na portalach randkowych same głupie ciposze siedzą

jakoś większość Polek wybiera Polaków i są zadowolone ze swojego wyboru :) ale one wybierają FAJNYCH Polaków :)

ja tez sie nie dziwie ze polacy jezdza po zony na ukraine np. - tam jest jeszcze wiekszy patriarchat iwec super opcja dla leniwych i tych ktorzy nie potrafia uwodzic;-)

Gość prawda

Fajnego Polaka bardzo łatwo znaleźć, tylko jest on odrzucany, bo nie jest przystojny.

Gość nie rzozumie

A co Hiszpan ma do bycia ideałem? Oni sa po prostu przystojni ale nie sa idealami. Brakuje im czegos jak np inteligencji czy pieniedzy. Jeśli masz do wyboru nieidealnego, brzydkiego, inteligentnego polaka i nieidealnego przystoojnego, nieinteligentnego Hiszpana to bierze sie tego ktory przystojniejszy

Gość prawda
37 minut temu, Gość nie rzozumie napisał:

A co Hiszpan ma do bycia ideałem? Oni sa po prostu przystojni ale nie sa idealami. Brakuje im czegos jak np inteligencji czy pieniedzy. Jeśli masz do wyboru nieidealnego, brzydkiego, inteligentnego polaka i nieidealnego przystoojnego, nieinteligentnego Hiszpana to bierze sie tego ktory przystojniejszy

No tak, wygląd najważniejszy 😄 hipokrytki.