Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagmatwane to...

Mam męża dziecko ii....kochanka.

Polecane posty

„Mówicie, że te śpiewki o jego nieudanym małżeństwie to bujda, NIE, to prawda. znam jego żonę jak już mówiłam, dobrze się znamy." W odpowiednim świetle każde małżeństwo takie jest. I jego. I Twoje. I pewnie każdego innego.

Ueee... czyli Vii znowu ma rację :P Motylkow się dziewczątku zachciało. A reszta to tylko dorabianie ideologii do swedzacej cipy :P I Autorko, jest tylko jeden problem - kochanek też ci ppewnego dnia spowszednieje. Co wtedy? Pocieszysz się następnym kochankiem? Robisz ze swojego życia brazylijski serial :O

Gość Zagmatwane to...
On ma w sobie wiele czego nie ma mój mąż i odwrotnie...nie chce rezygnować an iz tego ani z tego...to jakiś czeski film :|

Zagmatwane to... - dziwny ten twój potencjalny kochanek....sądził, że nadal będziesz dziewicą nieskalaną? Jakby życia nie znał...

Gość jasne ze brnąć
v xxx skoro tylko na wyglądzie opierasz swoje jestestwo? xxx z uplywem czasu ludzie stają sie mniej atrakcyjni, pomimo tego, ze niektorzy twierdzą inaczej numero duo xxxx Dlatego daj mejla w stopce. Niepewne i niezdecydowane kobiety nie podejmą inicjatywy, żeby ganiać, akurat Ciebie po forum, kiedy masz pomarańczowy nick i nie podajesz żadnych danych. xxx o tym nie pomyslalem dzieki zagmatwane to... czy twoje pytanie brzmi: Co mam zrobić, zeby on mnie zechciał bzyknąć ?

Zagmatwane to... Przeczytałam wszystko... dziś rano dostałam sms-a od niego, że boli go że tylu facetów mnie miało, dotykało. xxx widzisz kobieto nie przewidziałaś że cie dopadnie taaaka wieeelka miłosc!!!😭 Musisz mu powiedzieć ze ma racje i sie kolejnemu juz napewno nie dasz dotknąć😴

nikogo nie umoralniam:classic_cool: wszechwiedzacy materacu:D