Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagmatwane to...

Mam męża dziecko ii....kochanka.

Polecane posty

skoro je zostawiasz to nie masz świadomosci co czują 😴

modle sie aby sie znalaz v34 co ty pier**** jaki wor na sperme? kazdy zwiazek nas czegos uczy,kazdy nawet ten nieszczesliwy xxx no zapewne sie nauczy ;) jak sie nie dać omamić przez owijanie "wełny na uszy" ;) jak kazda lekcja dobra :)

Gość jasne ze brnąć
a wy dlaczego tu jestescie wszyscy i nikt nie pracuje ?

Gość jasne ze brnąć
nigdy nikogo nie zostawilem jeszcze nie jestem potworem mamy rozne doswiadczenia chyba

Gość modle sie aby sie znalaz
nie zawsze milosc i zwiazek wyglada idealnie,jest pieknie! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaautorko jesli pragniesz sie z nim kochac doprowadz do takiej sytuacji aby to sie stalo i juz i w d*pie miej co ktos mysli

mamy rozne doswiadczenia chyba xxx raczej moja wybiegająca do przodu wyobraźnia ;)

Gość kjgdssbnn
co to za podejscie ze jedna strona druga oszukuje? rozumiem ze niektorzy zostali oszukani. W takich relacjach kazda strona zyskuje...seks to seks dla kazdej ze stron on wykorzysta ja ona wykorzysta jego prosta jasna czysta sytuacja

ja pracuje ;) wydajnie :D

ja tu wykorzystania nie widze zadnego

Gość jasne ze brnąć
wiem, ze w podobnej sytuacji mozliwa rowniez jest opcja, w ktorej ona jest z mezem, bo jest, i ma na boku kochanka przyjaciela, bo ma wszyscy są zadowoleni, sex jest udany, nikt nikomu za zle nic nie ma w zaleznosci od okolicznosci, mogą sie nawet spotykać czesto, bo zrozumialem, ze pary sie przyjaznią

v34 przezyla nieszczesliwa milosc i dlatego tak radzi:)

Gość jasne ze brnąć
Jezeli pewnych spraw sie nie porusza, nie mowi o nich, to nie jest oszustwo, poprostu sie nie mowi, ani klamstaw ani prawd, Madry nie zadaje za duzo pytan na ktore nie zna odpowiedzi

jasne ze brnac zgadzam sie w 100% :) i tko tu kogo wykorzystuje? dorosli sa i wiedza czego chca i tyle, utala sie, gada i juz, nie musza sie rozchodzic

Gość kjgdssbnn
bo to takie wykorzystanie w "" piszac gornolotnie ona odda siebie jemu i vice versa. Dorosli ludzie sa swiadomi tego co robia a takie gadanie,ze facet nawija i probuje cos wskorac to moze...ale jak mielismy nascie lat:-D Teraz jak nie ma zainteresowania to go nie ma i tyle i mozesz sobie lazic i medzic a tak chooja zyskasz:-D

v34 to kobieta bluszcz, owinac sie wkolo faceta,uwiazac go jak psa do budy,bo ma byc wierny do konca zycia, milosc nie polega na zniewoleniu,tak?milosc nie zna granic

modle sie aby sie znalaz v34 to kobieta bluszcz, owinac sie wkolo faceta,uwiazac go jak psa do budy,bo ma byc wierny do konca zycia, milosc nie polega na zniewoleniu,tak?milosc nie zna granic xxx ty to wyczytałes w podreczniku "przygotowanie do zycia w rodzinie"? czy masz tak rozbujałą dedukcje?:classic_cool: Według twojej teorii miłosc to "ruchamy co popadnie jak tylko trafi się okazja"? gratulacje 😴

Gość kjgdssbnn
ciekawe czemu v ocenia sytuacje z pozycji wykorzystanej laski? skrzywdzono cie v?dalas sobie kit wcisnac? nie wyczulas,ze gosc chce tylko cipy? Niemozliwe TY??!!??:-D

Gość jasne ze brnąć
modle sie dobrze mowisz tylko wyzwolenie moze dac nam wyzwolenie czytaj: radosc i szczescie

kjgd no zgadza sie, ona da mu siebie on jej tez:) i jakie tu wykorzystanie jest? pogadac trzeba- sluchaj mam ochote przezyc z toba niezapomniane chwile nawet gdyby to bylo tylko raz albo trzy razy i po sprawie,jak sie zgodzi to w czym problem niech sie kochaja

kjgdssbnn ciekawe czemu v ocenia sytuacje z pozycji wykorzystanej laski? skrzywdzono cie v?dalas sobie kit wcisnac? nie wyczulas,ze gosc chce tylko cipy? Niemozliwe TY??!!?? xxx niestey, choc bardzo bys chciał usłyszec pikantną historyjkę to cie rozczaruje, a moze nie ;) należę do tych co same robią chirurgiczne cięcie ;) i nigdy nie dałam sie złapać jakiemuś "makaroniarzowi"

Gość jasne ze brnąć
kj w drugą strone przeginasz szczescie dla kazdego jest czyms innym problem powstaje w momencie kiedy staramy sie kogos obdarowac szczesciem, bez glebszej refleksji to tak jak chujowy krawat na gwiazdke

facet który wkleja kobiecie słodkie historyjki o nieszczesliwej miłosci staje sie z mety dla mnie podejrzanym typkiem ;) za bystra jestem by sie dac az tak zakrecić:P

v34 ja nie jestem facetem, i nie rucham co popadnie, mam swoje 40 lat i przezylam swoje:) a o milosci nie naczytalam sie tylko mam swoje teorie na ten temat i nie zmienie ich nigdy-

Gość jasne ze brnąć
v ale to juz bylo duza grupa gosci tak czuje co mają powiedziec

Gość kjgdssbnn
wracajac do tematu autorko powiedz mu ze albo cie chce jaka jestes i niech nie bedzie dzieciak bo mezatek bez przeszlosci nie ma tak jak i mezow.Albo niech idzie swoja droga bo tylko bedzie ci wyrzuty robil. Kurcze jeszcze prawika bym zrozumial ale MEZA:O

modle sie aby sie znalaz--> a jakie to teorie?:P

v34 jakie tu widzisz "ruchanie sie co popadnie"? autorka napisala ze znaja sie,zwierzali sie sobie ze swoich problemow malz. ufaja sobie, to dla ciebie jest nic? nieznany sasiad widziany 1 raz to dla mnie "co popadnie":) oj...mylisz pojecia zawiedziona kobieto,zdreperowana samotnoscia

Gość jasne ze brnąć
v faktem jest, ze taki facio nie bedzie prawdopodobnie interesujący dla pewnych kobiet, ale dla inny tak. Czasami rolę gra tez ogolny deficyt ciekawych ludzi, wiec mająć nadmiar uczuć ktore gdzies trzeba ulokować, lokuje sie je byle gdzie stąd potem rózne tragedie ale tym tropem idąc, to wina lezy raczej po stronie kobiet, niz mezszczyzn gdyby nie ich przyzwolenie na bylejakosc i rodzaj lenistwa, mogloby lepiej to wygladac

Gość kjgdssbnn
nie chcialem uslyszec najwyzej przeczytac:-P ale tez nie, dobrze ze masz instynkt samozachowawczy niech ci sluzy i nie zwiedzie:-)

modle sie aby sie znalaz---> i jesli potrafisz spróbuj wstrzymac sie od ocen o mojej osoby bo sa poniekad wyssane z palca😴