Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagmatwane to...

Mam męża dziecko ii....kochanka.

Polecane posty

jasne ze brnąć--> problem w tym że ona łapiac sie na tekst o jej wyjątkowosci większej niż zony 😴 chce własnie jego:P

Gość jasne ze brnąć
v tez tak to widze i uwazam ze to piekne jest, wiec dlaczego nie, ale z glową, bo sie sprawa pogmatwa

Gość modle sie aby sie znalaz
to ja podziekuje za mile klikanie:) zawsze to jakies przezycia;) i ide popracowac,bo....wydajnosc zmalala :D:D:D

Gość jasne ze brnąć
v ona tez nie ma jeszcze doswiadczenia, ale licze na to , ze to przeczyta, i jej troche pomozemy

mam wrazenie ze ona już tą "głowe" dawno straciła 😴

Gość modle sie aby sie znalaz
:) jasne ze brnac nie tylko z glowa,ale tez z... glowka :D:Dtylko bez podtekstow prosze;)

Gość jasne ze brnąć
v ona chce sie dac zlapac, tak czy tak problem jest taki, ze lapie byle co

porządny facet :P ma dylemat czy zdradzić żonę a nie byle co:P:D

Gość jasne ze brnąć
modle tez juz spadam v dziekuje

Gość kjgdssbnn
kjgd jest cos takiego jak nadmiar milosci,fajne uczucie mozna go porownac do stanu "zakochaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sie" ale to silniejszy i bardziej przyjemny stan wtedy jestes lekki jak motylek- mialam takie odczucia- wszystko ci sie chce i otwierasz sie na....swiat i to co piekne xxx to ja tak mam ale przez konkretna osobe albo raczej dzieki niej;-) tez znikam nrx

Jeżeli pierdniesz przy zakochanej kobiecie, uzna to za objaw nieskrępowania i swobody w jej towarzystwie, mistycznej więzi, która ciebie z nią łączy, a nie chamstwa czy braku wychowania.

Gość jasne ze brnąć
i nie na temat, ale pierdnąć kazdemu sie zdarza

Gość jasne ze brnąć
są faceci co nawet jak nie wciskają to wciskają, moze on taki jest nijaki, dlatego uwazam, ze owszem ale nie z nim

Gość jasne ze brnąć
To chyba zasada jest nawet

Gość jasne ze brnąć
mi sie wlasnie zmienil czekam teraz az ta laska z dzieckiem sie obudzi przeczyta wszystko i spyta: No tak, jezeli nie z nim, to z kim wtedy ja: ze mną na przyklad Wiem z doswiadczenia, ze w podobnych sytuacjach, kto pierwszy ten lepszy. Nalezy sie poprostu znalezc we wlasciwym miejscu, o wlasciwym czasie. mam jeszcze 30 min, wiec sprobuje

Gość jasne ze brnąć
v to troche bardziej skąplikowane, ale zasadniczo prawie wszyscy

Gość jasne ze brnąć
starzeje sie, coraz trudniej jest mi imponowac wygladem, wiec musze wykazywac sie sprytem, zeby wyjsc na swoje

Zmień sobie nick na „kochliwy zatroskany" albo „wiem co masz na myśli", zaczernij i daj mejla w stopce.

Gość jasne ze brnąć
tak, ale wtedy trzeba duzo pisac, czesto zaglądac na forum, generalnie nie bardzo mi sie chce w taki malo efektywny sposob, teraz juz jestem tutaj, to poprostu tak przy okazji

jasne ze brnąć starzeje sie, coraz trudniej jest mi imponowac wygladem, wiec musze wykazywac sie sprytem, zeby wyjsc na swoje xxx skoro tylko na wyglądzie opierasz swoje jestestwo?:classic_cool:

Gość Zagmatwane to...
Przeczytałam wszystko... dziś rano dostałam sms-a od niego, że boli go że tylu facetów mnie miało, dotykało. Tłumaczę mu że nie zawsze w życiu jest tak że się od razu trafi na tą odpowiednią osobę. Opowiedziałam mu trochę o tych związkach. Mówicie, że te śpiewki o jego nieudanym małżeństwie to bujda, NIE, to prawda. znam jego żonę jak już mówiłam, dobrze się znamy. To z nim trwa zaledwie od dwóch miesiecy. Oni są małżeństwem od 4 lat razem w sumie od 9. ja z moim mężem znam się 3 lata... Nie potrafię sobie tego wytłumaczyć, dlaczego tak boli go moja przeszłość. Nie jestem w nim zakochana, kocham męża tylko męża i nasze dziecko. Ale taki układ z kochankiem mi pasuje, no odskocznia taka. Nie wiem. On w nosi w moje życie coś szczególnego, trochę słońca... W życiu nie pomyślałabym że spotka mnie cos takiego, że będe stanie przyrobić rogi mężowi. nigdy nie zdradzałam nikogo...

„tak, ale wtedy trzeba duzo pisac, czesto zaglądac na forum, generalnie nie bardzo mi sie chce w taki malo efektywny sposob, teraz juz jestem tutaj, to poprostu tak przy okazji" Dlatego daj mejla w stopce. Niepewne i niezdecydowane kobiety nie podejmą inicjatywy, żeby ganiać, akurat Ciebie po forum, kiedy masz pomarańczowy nick i nie podajesz żadnych danych.