Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Witam Was Dziewczyny:) Taką mam teraz zapiernicz w pracy ze nie mam czasu tu wejsc, a jak juz wejde po pracy to 3 strony do nadrobienia:) Nie wydołam:) Wyrabana jak fix, ręce mi opadają:) Byłam dzisiaj u dermatologa i dała mi cos do smarowania na ten trądzik:) dupa blada w tym wieku ....:P

IZa85 widze ze mamy podobnów facetów:) Mój też w miare wszystko zrobi, nieraz coraz dobrego upikci i ciasto upiecze:) przez to jestem jeszcze bardziej rozleniwiona:P

Eska nie załamuj sie, odliczamy dalej- jestesmy z TObą , kiedy nastepna @? Izulinka a u CIebie? Czuje pomału ze wchodzimy juz na marzec ze staraniami- tak mi sie marzy aby sie nam udało do lata- oby wszystkim....:) Majowa 27********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif AKTUALNE STARACZKI - 2014 paulinka121989 ******* 24 ******* 8cs ****** 1 dz ****** @12.02 MackowaZona ******* 27 ******13cs *******1 dz ******* @12.02 IZA85.......................28..........4cs............1d z...........@ 14.02 Stymulowana *******28 ****** 16cs *******1 dz******@ 15.02.2014 marta86100 ******** 28 ******* 73cs ******2dz******* @18.02.2014 Alaaa66****** 28 ****** 10cs ****** 1dz ********* @18.02.2014 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ 28.02.2014 Goofcia ******* 22 ********* 6cs ******1 dz ******* @1.03.2014 Agniesia 88 ******* 25 ******* 4cs ******* 1dz******* @ 2.03.2014 Paola1801******22***********7cs********1dz**********@5.03 .2014 eska 22 ******** 22 ******* 14cs ****** 1 dz ******* @XX.03.2014 Izulinka7 ****** 23 ****** 12cs ******** 1 dz ******* @XX.03.2014 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @11.03.2014

Jovanka niewątpliwie masz rację z tymi wzorcami, chodź u mnie to nie ma odniesienia w żaden kolwiek sposób, bo oboje rodzice mojego K. nie żyją, tata zmarł w 2001 r,mama w 2003, jego i młodszą siostrę (ta która jest z moim bratem :P ) wychowywała starsza siostra i mieli tam reżim jak w wojsku, wszystko idealnie, na godzinę same obowiązki zero przyjemności, z tego właśnie między innymi powodu razem zamieszkaliśmy, w lipcu będzie 6 lat hehe a ja w maju 24 skończę, więc byłam baaaaardzo młoda i chyba właśnie chciałam mu pokazać jak to jest w normalnym domu, gdzie ludzie się kochaja i robią cos dla siebie bezinteresownie, więc tak go nauczyłam że robię wszystko za niego i teraz głupia baba mam za swoje hehe ale np ciasta też umie piec****** prośbie co prawde ale piecze hehe w sumie to tak najgorzej nie mam, ale lubię sobie czasem na niego ponarzekać no i mam świadomośc że to moja wina i sama go tak nauczyłam hehe

Ewelka u mnie dalej nic hehe jutro znów zakupię test i użyję wszystkich swoich mocy żeby wytrwać do soboty z jego zrobieniem :D dziewczyny a macie jakieś swoje typy dotyczące testów właśnie ?? tzn który według was jest najlepszy ?? bo tak właśnie rozmyślam i chyba nie chcę tego PInk testu, ale w sumie jak jest ciąża to co za różnica jaki test hm żebym tylko 2 kreski zobaczyła ale nie ważne gdzie hehe

Majowa 27********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif AKTUALNE STARACZKI - 2014 paulinka121989 ******* 24 ******* 8cs ****** 1 dz ****** @12.02 MackowaZona ******* 27 ******13cs *******1 dz ******* @12.02 IZA85.......................28..........4cs............1d z...........@ 14.02 Stymulowana *******28 ****** 16cs *******1 dz******@ 15.02.2014 marta86100 ******** 28 ******* 73cs ******2dz******* @18.02.2014 Alaaa66****** 28 ****** 10cs ****** 1dz ********* @18.02.2014 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ 28.02.2014 Goofcia ******* 22 ********* 6cs ******1 dz ******* @1.03.2014 Agniesia 88 ******* 25 ******* 4cs ******* 1dz******* @ 2.03.2014 Paola1801******22***********7cs********1dz**********@5.03 .2014 eska 22 ******** 22 ******* 14cs ****** 1 dz ******* @XX.03.2014 Izulinka7 ****** 23 ****** 12cs ******** 1 dz ******* @09.02.2014 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @11.03.2014

też wcześniej sie pytałam który test jest najlepszy... ale nie otrzymałam niestaty odpowiedzi.. jest ich sporo i nie wiadomo który kupic:/

widzisz Izulinka po przeczytaniu wszystkiego wstecz z całego dnia i ledwo juz na oczy widze:) a pewnie to dobry znak i wcale @ nie bedzie u CIebie:) w koncu juz prawie tydz po terminie u Ciebie:) robiłas juz test?

nie dziwię Ci się Ewelka, w ogóle tu chyba same pracoholiczki :* wypoczywaj jak najwięcej, bo sie nam wykończysz :) ja mam @ tak koło 9 mieć, bo ja zawsze nieregularne, tak około 30 dni cykle miewam, test we wtorek robiłam, ale negatywny, chodź być może u mnie było za wcześnie heh tak sie pocieszam no ale termin @ mam na 9 więc jeszcze 3 dni :D

no tak bo dzisiaj 6.02 dopiero:) ehhh wstaje o 5 do pracy wracam ok 17 i mi sie juz cyferki mieszają:P hehe dobrze ze weekend juz tuż tuz:) tez odliczam to mojego okresu do 11.02 bo po nim zaczynamy starania... ehhh dopiero...:)

zatem jeszcze jedna poprawka:) Majowa 27********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif AKTUALNE STARACZKI - 2014 Izulinka7 ****** 23 ****** 12cs ******** 1 dz ******* @09.02.2014 paulinka121989 ******* 24 ******* 8cs ****** 1 dz ****** @12.02 MackowaZona ******* 27 ******13cs *******1 dz ******* @12.02 IZA85.......................28..........4cs............2dz...........@ 14.02 Stymulowana *******28 ****** 16cs *******1 dz******@ 15.02.2014 marta86100 ******** 28 ******* 73cs ******2dz******* @18.02.2014 Alaaa66****** 28 ****** 10cs ****** 1dz ********* @18.02.2014 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ 28.02.2014 Goofcia ******* 22 ********* 6cs ******1 dz ******* @1.03.2014 Agniesia 88 ******* 25 ******* 4cs ******* 1dz******* @ 2.03.2014 Paola1801******22***********7cs********1dz**********@5.03 .2014 eska 22 ******** 22 ******* 14cs ****** 1 dz ******* @XX.03.2014 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @11.03.2014

Gość MaćkowaŻona
ello lasencje po raz kolejny w dzisiejszym dniu. Wróciłam już do domu i od czego by tu zacząć żalenie się?! Może od d**y strony... no więc tak, pojechał mój brat na ferie do super cioci która mieszka w okolicach Koszalina. Jak tylko mój brat wsadził dupsko do pociągu molestowałam (tak, dokładnie, molestowałam, a co nie moge? 18 lat skończone) ;) go smsami "przywieź mi łososia!!" i tak codziennie. No więc w końcu wyobraźcie sobie brat jeszcze nie wrócił a ja łososia już mam :D wiem że to nie on kupił a super ciocia i troche mi z tego powodu głupio, ale gdyby nie ten łosoś (i głośna muzyka) to teraz bym chyba siedziała i płakała. Czemu? Bo... mamy takiego klienta, pana F. Monitorujemy jego domek lotniskowy nad jeziorem. Miałam kiedyś przyjemność rozmawiać z panem F. jak zadzwonił na monitoring poinformować że już wraz z żoną jadą do siebie do domku i potwierdzić czy system złączony... od słowa do słowa rozmowa zeszła na temat zdrowia i pan F. mówi że jedzie do domku bo czeka go wizyta w szpitalu i chemia. Poczułam się jakby mnie ktoś cegłą w twarz zdzielił i se myśle "po kiego groma ciągniesz tą rozmowe, trzeba było powiedzieć że system załączony i dowidzenia" no ale wyszło jak wyszło. Życzyłam panu F. zdrowia i sił w walce z chorobą. I rozmowa się zakończyła. Dość często po tej rozmowie sprawdzałam sygnały z ich domku, patrzyłam czy jakieś wyłączenie systemu było które świadczyłoby o tym ze przyjeżdżali. Kilka tygodni później włączył się alarm w tym domku, więc po sprawdzeniu przez załogantów obiektu mamy procedury powiadamiania klientów o alarmie. Dzwonie do pana F. z informacją i przy okazji pytam o zdrowie... kolejne chemie, kolejne naświetlanie, kolejne wizyty w szpitalu, szpital to jak drugi dom, nie narzeka, walczy, nie poddaje sie póki ma siły. Podziękował za słowa otuchy, pamięć. Po zakończonej rozmowie tak mi było źle i smutno że szok. Łzy mi w oczach stanęły i sie zastanawiałam czemu takich miłych, sympatycznych ciepłych ludzi spotyka taki los?! Później nie miałam już okazji rozmawiać z panem F. Przed Bożym Narodzeniem, sytuacja się powtarza, alarm, załoga i telefon po sprawdzeniu. Pan F. nie odebrał. Nawet nie wiecie co wtedy poczułam. Zadzwoniłam do żony pana F. pani C. powiedziałam o co chodzi i na koniec pytam jak pan F. Ona na początku tak ogólnie, że dziękuje że dobrze (i kamień z serca mi z leciał z takim hukiem że w warszawie to pewnie było słychać) więc pytam czy stan się poprawia (wiem że to może i wścibstwem zajeżdża ale po prostu musiałam się dowiedzieć!) i wogóle bo wiem że pan F jest chory, miałam kiedyś przyjemność z nim rozmawiać i wtedy pani C. powiedziała że operacje miał na oko bo zaćme ma, czeka go kolejna operacja, na drugie. I że póki co trzyma się. Podziękowała za zainteresowanie, a ja se myśle "szkoda że nic więcej nie moge zaoferować" :( Dziś znów włączył się u nich alarm, nawet sobie nie wyobrażacie jak rzucałam się za każdym razem na telefon jak widziałam że dzwoni z nadzieją że to załoga z relacją, a dziś o dziwo rzucali się wszyscy. Na szczęście mi się udało. Znów dzwonie do pana F. telefonu nie odebrał, zrobiło mi się smutno, dzwonie do pani C. na szczęście odebrała, poinformowała o alarmie i pytam jak pan F. bo dzwoniłam ale tel nie odebrał. Więc mówi że jest w domu, pytam jak zdrowie a pani C. ogólnie. Więc powiedziałam że to ja "ta wścibska" poznała mnie od razu, zaczęła mówić że trzeba pogodzić się z tym co jest, cieszyć z tego co mają. Tak jej się głos zaczął łamać :( mi już wtedy też fontanna z oczu i pytam jak po chemii a pani C że są przerzuty, że stara się zapewnić dla męża wszystko co mu potrzeba, umilić mu życie, rozmawiają czasem o chorobie... Tak mi się jej szkoda zrobiło. miałam ochote mocno ją przytulić. No ale co mi pozostało. Życzyłam duzo zdrowia dla pana F a dla niej dużo siły i wytrwałości... :( A po co mi do tego wszystkiego łosoś? Bo okazało się że bardzo go lubie, wróciłam do domu i zaczęłam się nim objadać na poprawe humoru, włączyłam muzyke na fulla żeby zagłuszyć wszystkie myśli i co z tego? Piosenka się skończyła, nakrojonego łososia zjadłam i teraz siedze i płacze bo czuje się taka bezradna jeśli chodzi o pana F. :(:(:( Sorki że Wam o tym pisze ale musze z siebie wyrzucić :( nie chce męża tym zadręczać, chociaż sam się pyta czasem czy miałam jakiś kontakt z panem F. Jakbym mu zaczęła opowiadać to pewnie znów polałyby się łzy. A ja nie lubie płakać przy nim, bo on mnie zaczyna pocieszać i tulić i mi sie wtedy kranik odkreca i zamiast płaczu jest wycie :(

dziewczyny ja wymiękam.......chyba bedzie trzeba wam limit słów ustalić bo normalnie czytać nie daję rady.fiona no faktycznie w twoim wypadku nie ma na co czekać.... maćkowa żona a gdzie pracujesz ze mialybyślmy rozmawiac. ja w gdańsku smerfetka ja od góry do dołu tylko wosk ewentualnie depilator(wszędzie) ja sie dzisiaj cały dzień lenie nic nie robie a co wolno mi no nie.tylko biegam z malym z ścierą i podłogi wycieram dzisiaj 3 dzień jak pampersa nie zakładamy no ale już jest efekt zmoczona tylko jedna para majtek a tak woła mama sisiu hehe dumna jestem z niego:-) najadłam się na kolację pomidorów w śmietanie i tio nie był dobry pomysł mój żołądek się skarży. wiecie jak jjuż o kotah mowa ja ich nie cierpię małe i u kogoś owszem ale nie u siebie w domu dużo nasłuchałam się o niebezpieczeństwie jak ma się małe dziecko no i ta toxoplazma i wogóle brrrr, poza tym moje dwie maltanki by już nikogo do łóżka nie wpóściły i tak dziw że się mieścimy (narazie) ja mąż mały i dwa psy:-) na szczęście w nocy mały śpi u siebie.... dobranoc.:-).

Maćkowa :-( :-( :-( jakie to smutne, aż mnie w sercu ścisnęło. Chyba mi się dzisiejszy kryzys pogłębił... Dziś desperacko myślałam o dzidzi. Chcę mieć już dziś, teraz ,zaraz!!!!! Cały dzień się wściekam, bo nie jestem w ciąży. To podpada już pod jakąś psychozę! Jak widzę w TV reklamę z dzieckiem to nie mogę wytrzymać. Tak bardzo chcę:-( i bardzo bardzo bardzo mocno wierzę, że mi też się to należy! Będę mamą i tyle! Dobrej nocki dziewczyny. Nie dajcie się zwariować tak jak ja:-P

Witajcie! Dzisiaj byłam na monitoringu są jajeczka jedno 11mm, a drugie 15mm mój gin kazał czekać do soboty aż urośnie do 18mm i mam dostać zastrzyk pregnyl i jak dobrze pójdzie w niedzielę zrobimy inseminację. Jadąc dzisiaj do kliniki nie miałam w ogóle ochoty tam być z wielką niechęcią pokonałam drogę. A tu takie wiadomość może na razie nie ma z czego się cieszyć ale dla mnie to jakaś nadzieja. Boję się czy zabieg się uda i zobaczę upragnione dwie kreseczki :). Na razie nie umiem przestać o tym myśleć. Trzymajcie kciuki POZDRAWIAM

Gość gość
Sylwia nonto trzymamy kciuki już dawno się nie pojawiły 2 kreski u nas... Ja pozumbowalam dziś mam troszkę zakwasy w ogóle musze wam powiedzieć że od września mam już albo dopiero - 13kg..:-) mały sukcesik ale jeszcze pasowałoby z 10:) Dzisiaj miałam mega dziwne samopoczucie rano dziwne mdłości na zumbie brzuszek mnie rwal jak na okres a to przecież nie jego czas jeszcze a głowę mi rozwalalao ale po południu przeszła bez żadnej tabletki.

Hielol laski :) Smerfetka i jak kurczak - wyszedl?? Napewno byl pyszny :) Eweelka to my szczesciary jestesmy ze takich facetow mamy :) Ale zapewne kazda ze swojego jest dumna :) Eweelka smaruj sie to moze szybko C**przejdzie - mam nadzieje i trzymam kciuki :) Kochana a Ty @ masz 11 lutego czy marca? Bo nizej napisalas ze 11.02 a w tabelce jest ze 11.03. Miejmy nadzieje ze chociaz jedna z nas przekaze nam dobrego newsa :) 2 kreski w lutym by sie przydaly :) Izulinka to moze jutro nie kupuj bo Cie bedzie korcilo :) Kup w sobote :) Chociaz twarda jestes i wytrzymasz jeden dzien :) Kasiaaa i Izulinka co do testow to ja sie nie moge wypowiedziec :) Ja u siebie kupuje CLEARBLUE albo czasami zwykly w drogerii. Choc w sumie od listopada do tej pory narazie 2 uzylam :) Mackowa nie smutaj sie :( Z***biscie przygnebiajaca sprawa ale glowa do gory :( Niestety zycie jest z***biscie dziwne :( Mojego lubego tata zmarl na raka :( Niestety moj jest objety ryzykiem zachorowania :( Martwie sie z***biscie :( Za tydzien w czwartek idzie do lekarza po skierowanie na wyniki i bedziemy sprawdzac :( Mam ogromna nadzieje ze nic nie wyjdzie ale tyle mysli po glowie fruwa ze masakra :( Takze lalka glowa do gory :) Taka oto ja my tez jestesmy dumne z malego :) Swietnie sobie radzi :) A powiem ze nawet bylabym za ustaleniem limitu slow :) Bo czsami nie idzie zdazyc :) To co ustawiamy dzienny limicik dla kazdej z nas : po milion slow dziennie :P :D hihihih :) Agniesia na bank bedziesz mama :) A my trzymamy za to kciuki kazdego dnia :) Kochana proponujemy basenik, silownie albo jakies cwiczenia dla rozluznienia i zajecia mozgownicy :) Sylwunka swietne wiadomosci :) Teraz odpoczywaj i nie stresuj sie zeby jajeczko pieknie uroslo a pozniej zolnierzyki Twojego meza/partnera wkrocza do akcji :) A my trzymamy kciuki :) Informuj na biezaco :) Leze ja kuzwa spac :) Jutro ostatni dzien do pracy i weekendzik :) Do jutro dziewcoki :)

Gosciu teraz poprosze o dokladne informacje co robisz ze tak pieknie waga Ci spada :) Ja tez nad tym pracuje ale mi licho idzie :( A Tobie gratuluje takiego wyniku :)

A tak wogole gosciu to trzeba sie logowac :)

Gość Alaaa66
Oczywiście to byłam jaaaaaa :-) Dobranoc laski

Gość paulinka121989
Mackowa ty to bys sie nadawala z moja mamuska;) on tez non stop ryby i ryby;) ostatnio marzy jej sie pstrag, ble fuj:p iza wiec czas szukac kochankow;) az zapytam mojego lubego czy nie chcialby wybrac ogra dla mnie;) ala to cos ty zrobila ze tyle schudlas??? Dla mnie 2 kg do zrzucenia to mega wyzwanie a przydalabo by sie az 10;) eska:* sloneczko! Glowa w gore! Nie smutaj bo uda siei napewno! Nie dolowac sie lasencje! Cyce do przodu poki jeszcze podlogi nie siegaja;) co do depilacji dejta se spokoj, zima jeszcze jest trzeba zapuszczac wloski zeby cieplej bylo hihi nogi to jeszcze pikus najgorzej jak sie piczke ogoli to swedzi ze lohohoho:) nocny marek ze mnie;) aa i mam pytanko od trzech dni nie mam apetyty, wczoraj mialam chwilowego smaka na ta paste z makreli (leeee), przez caly dzien zylam o 2 kromkach! Co dla mnie jest szokiem! Dzis dopiero o 17 zjadlam znow 2 kromki z pasta. I tyle, nigdy tak nie mialam bo UWAGA! Lubie jesc;) a w szczegolnosc**przed @ zajadam sie ogorkami kiszonymi z batonem pawelkiem albo smakuje mi jogurt owocowy z wedlina, a teraz nic! I nie wiem co jest grane:( to chyba nie objaw ciazy ( ktora jest nierealna w tym mc) brzuch juz boli tez od 3 dni, cyce nie bola ale zrobily sie jak grejfruty;) dobra ide spac nie marudze juz;) bajobajo sory za byczki!

Gość Iptusia
Witam wszystkie Panie :) bral ktos Dupasthon?

Gość Paola1801
Witajcie dziewczyny. Ja juz od pol godziny jestem w pracy;) MaćkowaŻona czytałam,czytałam a łezka sama spływała mi po policzku:( Agniesia88 ja tez chce juz miec dzidzie, w tej chwili;d co @ czlowiek sie zalamuje bo widzi jedna kreske. I pozniej znowu miesiac czekania i to samo.. Tak narzekam czasami na mojego, ale jak ma cos ugotowac to ugotuje. Dosc czesto posprzata. Z psem wychodzi, krolikom zmieniam, teraz krolikowi jednemu bo tylko jednego juz mamy. To ja chyba robie sie leniwa. Wszystko mnie zaczyna denerwowc i nic mi sie nie chce. Caly czas czekam na dwie kreseczki i az nabiore sily pozytywnej. Czuje ze marzec odmieni wszystko.. jak pisalam zostalam pobita z moim rok temu i mam sprawe cywilna 19lutego. Od kilku mies robie kurs ksiegowosci 1go stopnia w stowarzyszeniu ksiegowych. Do tego pracuje ciagle. A egzamin mam juz 28go lutego wiec wszystkie zmartwienia odejda. Dzis musze do gdynii jechac po pracy w pewnej spr bo jestem mamy pelnomocnikiem i troszke jestem zla bo mam plany na wieczor.. Tak sobie pomyslalam ze owu bede miala jakos w dniach gdzie mam rozprawe. I moze po udanej sprawie bedzie przytulanko. 5go @ nie przyjdzie, a w dzien kobiet bede miala mila niespodzianke w formie dwoch kreseczek;))

Gość Paola1801
Izulinka7 "naprawde dak sie robi" wyobrazilam sobie to jak to mowi i jaka ma mine hahaha. Wczoraj to czytalam akurat jak mialam mala przerwe na kursie i lałam ze smiechu. Kazdy pytal co mi jest ;d ja czyste rzeczy mu chowam wiec jak widze ze cos lezy to wiem ze nosi jeszcze ale jak cos lezy dluzej i wyciaga nastepne rzeczy to wiem ze to juz jest do prania. My mamy dwie lazienki. W jednej prycznic,bidet i wc a w drugiej po schodkach wanna (mala to na jakies pranie reczne czy poki co na wykapanie psa poki maly) i pralke i kosz na brudne ciuchy. I rozumiesz ze mu ciezko jest wejsc po paru schodkach aby ciuchy do kosza wrzucic. To rzuca na schodki..jedyny plus tego ze nie zostawia tego w pokoju;d

Gość Alaaa66
A ja mam znów uczucie jakbym miała już okres dostać a jeszcze prawie dwa tygodnie

Witam was moje drogie :* ja juz na nogach ogarniam mieszkanko a na 14 do pracy :) okres płodnosci sie u mnie zakonczył i nie licze na cos bo mało było przytulanka :( musze was nadrobic ale to w pracy jak bede sie nudziła :) teraz czekam do 18 na @ a 11 mam gina to znim pogadam troche :/ zycze wam miłego dzionka :****

Gość Alaaa66
Marta u mnie też ten cykl stracony bo mój boski armando się rozchorowal... Więc byłabym w mega szoku jakby od jednego przytulanka cos wyszło...

Czesc Dziewczyny:) Nareszcie piatek:) byle do 16 i weekend:) Iza785 ja juz odliczam do orkesu na marzec bo ten na luty 11.02 to czekam bo byc musi, a ze w tym miesiecu odpuscilismy starania to nie mam do czego odliczać:(

Gość Alaaa66
Marta masz duże szanse nie opowiadaj