Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tahira

Dlaczego jest mi dobrze w związku z muzułmaninem ? Wyjaśniam.

Polecane posty

Gość grom z jasnego niebaaa
Roznica miedzy nami polega na tym, ze ty swoja swiedze czerpiesz z "czytania" lub ogladania program tv. Ja podrozuje i pisze to co widzialam i wiem o danym kraju. Na Filipinach bylam. Podejrzewam, ze ty nie. Kto zatem posiada bardziej rzeczowa wiedze? Dziekuje, nie musisz odpowiadac. To bylo pytanie retoryczne. filipiny sa krajem stricte katolickim. Muzulmanow tam jak na lekarstwo. wiec ten kraj do listy twoich "kraikow islamskich" z lekka nie pasuje chlopie...

Gość tak mi jest dobrze
do 123 cos tam - czlowieku jaki ty denerwujacy jestes. Produkujesz sie i produkujesz, nikt cie nie slucha, ale dlaje sie produkujesz. Nie wspominajac o okropnej ortografii i zenujacej wrecz niewiedzy o swiecie :o po pierwsze: Filipiny, przyjemna wyspa na Pacyfiku. Katolicka jak najbardziej. Samych muzulmanow jest wiecej w takiej Francji czy Anglii niz na Filipinach. Przestan sie osmieszac. Sa kraje w Azji typowo islamskie, ale Filipiny sie do nich NIE ZALICZAJA. Kapujesz? Po drugie: wieprzowina. W czym problem, ze ktos jej nie je? W Polsce tez mamy wegetarian i okazuja sie byc duzo zdrowsi niz ci wpieprzajacy smierdzace mieso. Wieprzowina jest niezdrowa. Defacto dieta bogata w warzywa lub ewentualnie ryby, jest najzdrowsza (spojrz na Japonczykow np. ). P.S: Byles kiedys w Japonii? Byles w ogole kiedykolwiek poza Europa? Reasumujac : nie rozumiem twojego poruszenia miesem wieprzowym ani tym, ze dziewczyna, autorka topiku jest szczesliwa. Co cie to obchodzi? bo produkujesz sie na jej temat juz kilka stron. Zal ci dupsko sciska, bo ciebie nikt nie chce czy co? domniemmam, ze szczesliwy, znajacy swoja wartosc, a przede wszystkim inteligentny facet takich bzdur by nie wypisywal. Idz na spacer, wez gleboki oddech, napij sie kakao. Daj sobie spokoj z islamem i Arabami. Brniesz w topiki, o ktorych nie masz pojecia a przy tym ublizasz innym. Daj sobie na luz. zegnam. 🖐️

Gość 123kdk
Cos mi sie wydaje ze nie bylas....W odroznieniu do Ciebie oprocz tego ze bylem to jeszcze mam znajomych co kupili domy I tam mieszkaja.Otoz na filipinach jest czesc gdzie mieszaja muzulmanie.Oprocz tego tworza partyzantke na terenach zamieszkalych przez chrzescijan.Porywaja ludzi,podkladaja bomby. Filipinczycy mowia ze jest to ich straszna porazka.Muzulmanie czerpia z tego zyski.Firmy przewozowe .musz placic haracze jesli chca przejechac dana droga w innym wypadku autobusik z ludzmi leci w powierze...Nie bylas na filipinach...nie gadaj glupot. W islamie najgorsze jest to ze ze nie masz prawa wyboru....jestes maloda kobieta ,pelna energi ,ciekaw swiata,chcesz uprawiac sporty,fotografie,sztuke .Nie masz szans...aranzuja ci malrzenstwo I koniec.....na milosc nie ma miejsca.....zakrywaja kocem I po tobie.Nie masz prawa wyboru !!!!chcesz uciec ,cos zmienic ...brat cie poczestuje siekiera.....masz jedynie prawo umrzec.

Gość 123kdk
masz racje ide na spacer...zegnam

Gość wlasnie przeczytala
Moj pan i wladca oraz Ksiezniczka --> polecam Autorce topiku (ksiazki napisane przez muzulmanki!)

A ja polecam ksiazke " status kobiety w islamie" autorstwa HAITHEM ABU-RUBA I BEATY ZABŻY

Ja mieszkam na Filipinach i tak, twierdze, ze klamiesz kolego. Byles, moze palcem po mapie ;) "W odroznieniu do Ciebie oprocz tego ze bylem to jeszcze mam znajomych co kupili domy I tam mieszkaja" x No tak, wierze ci na slowo. Tym bardziej, ze na Filipinach cudzoziemcy nie moga kupic domu. Upss, koles, napij sie meliski. Bredzisz :) I powtorze za reszta : Filipiny maja z islamem tyle wspolnego co ty z wiedza ;) I mala rada plisss.... Pocwicz troszke ortografie. Twoja polszczyzna poraza mnie jak prad!

Gość czy ta para mieszka w PL
z "statusu..."?

Gość 123kdk
Jesli ktos czuje sie obrazony to przepraszam.Tak robi kultularny czlowiek.Troche mnie ponioslo.Zly dzien. Przepraszam tez za ortografie.Pisze z telefonu bez polkiej czcionki (a sa tak male ze wpada literowka) Tak jak juz powiedzialem sa dobrzy ludzie tu i tam.Niech kazdy zyje jak chce czyniac dobro...to chyba dobre zakonczenie...pozdrawiam pania wlascicielke topiku.Zegnam

Ciolku, ale skad ma "wypierdalac" ta Tahira? Ona nie mieszka w Polsce wiec spokojny twoj dyndol i twoje prawictwo. Pcim Dolny tez nie musi sie obawiac. Mozesz odetchnac z ulga, ciolku 🖐️

Gość Też zabiorę głos
Filipiny są bardzo katolickie, wiem akurat z pierwszej ręki, bo partner bliskiej mi osoby jest z Filipin i wiele nam opowiada o tym kraju (dygresja). Ale muzułmanie w Europie stanowią problem - to fakt. Osiedlają się i biorą co najlepsze z cywilizacji zachodu, naukę, pracę, po czym nie chcą się dostosować i próbują na zachodzie żyć jak u siebie, uciskać dalej kobiety, szerzyć ciemnotę, to nie do przyjęcia - chcesz żyć jak u siebie, spadaj do siebie. Poza tym oni mają dzieci, my nie mamy, więc rachunek jest prosty - to oni posiądą ziemię ;) Poza tym państwa zachodu nie mają za bardzo pomysłu na nich, znane sa na przykład nawet przypadki przymykania oczu przez zachodnie władze na mordy honorowe na kobietach! To jest bardzo poważny problem. Nikogo nie stać na zamordyzm i wawalenie ich po prostu. Francja obecnie coś tam próbuje robic i dobrze, żeby powstrzymać ekspancję tej kultury (zakaz burek i tak dalej), bo jeśli nic z tym nie zrobią, to nie będzie już kraj francuzów za kilkadziesiąt lat. 1234 Teraz druga strona medalu - espansja militarna świata chrześcijańskiego, pod sztandarem USA na świat islamski, który nie ma nic prócz kozich bobków i... ropy oczywiście. To ich przekleństwo, nigdy nie zostaną zostawieni w spokoju przez to. Żołnierze amerykańscy w swoich wojenkach kolonialnych od lat dopuszczają się zbrodni wojennych (tak!), zabijają dzieci, mordują, torturują, czasem coś przecieknie. Reaguje ktos na to? Nikt. To jest potworność, hipokryzja białego człowieka. Z tego się między innymi rodzi terroryzm i potem płacz, bo jeden biały amerykański dzieciak zginął. Ale dlaczego on zginął moi państwo? Także medal ma dwie strony. 1234 Teraz do autorki - myśle, że masz silne cechy osobowości submisyjnej, masochistycznej, uległej. Dobrze, możesz więc znaleźć szczęście w takim związku. Pozostaje się modlić, żeby Twój wybranek po ślubie okazał się jedynie apodyktycznym synem swej kultury, ale nie okazał się bestią. Życzę Ci szczęścia, choć żal mi Ciebie, ale podobno szczęscie jest tam, gdzie je człowiek widzi.

"123kdk ...dlaczego skoro znasz muzulmanow nie opowiesz jak sie zyje w pakistanie..w koncu z tamtad pochodzisz(licze ze jestes prowokatorem) dlaczego nie napiszesz jak traktuje sie w tych islamskich panstwach ludzi...wyzysk,wyzysk az do konca..." xxxxx no wlasnie autorko! ;-) w panstwach "arabskich" to tylko wyzysk - nic im do "prawdziwej cywilizacji" wschodnioeuropejskiej - gdzie nie ma wyzysku i kazdy plawi sie w luksusie w takim radomsku albo seieradzu, co nie?;-) xxx "Wiem co pisze bo widzialem....pozdrawiam wszyskich I zycze wspanialej majowki" xxx tak to jest - jak ktos sie wyrwie - i nie rozumiem miejsca do ktorego przyjechal;-) smutne to wiec wspopczuje ci;/

"123kdk dobro jest zawsze dobre..niezalerznie od wiary.Raczej chodzi o obyczaje ludzi ktorzy przyjedzaja jako goscie bardzo szybko staraja sie wplynac na autochtonow.I to jest to zlo jakie tkwi islamie.Sory ale dla mnie jest to zla ,sredniowieczna religia. Religia nie rozwijajaca sie,stojaca w miejcu albo wrecz z uwstecznieniem." xxx zapewne to nie to samo co super nieuwsteczniajacy katolicyzm, co nie?;-) ;-) ;-) xxx A teraz z mojego zycia ...pytam sie araba dlaczego swinia ma mieso nie czyste...dopowiedz ...bo je gowno...hm wniosek: to ze jesli by nie jadla gowna byla by czysta. Tlumacze mu ze w polsce swinie nie jedza gowna ..od wiek wiekow zywia sie ziemniakami..rolnicy maja parowary i takie pozywienie dostaja swinie.Natomiast swinia jak jest glodna to zje wszyskie odpady.Mysle ze jak czlowiek jest glodny to tez zje wszysko. Duren oczywiscie nie moze tego pojac....swinia jest nie czysta i koniec..czyz nie jest to sredniowiecze..." xxxxx hahahahhaah ;-) widze ze ktos pojechal do pracy i mu sie z "ewangelizacja" pomylilo;-) jedz chlopcze do indii i przekonaj lokalsow ze krowy powinny byc tylko na pstwiskach - moze oni ci wytlumacza kilka innych rzecz;-) co za buractwo;-) ;-) xxx. Ja jednak zycze sobie by islam zostal tam gdzie jest .Gdyz gdziekolwiek sie nie zjawi wszyna wojny i zamachy(Filipiny,afryka,rosja)." xxxx patrz krucjaty" wywolane" przez islam albo "inna pokojowa" religie;-) ja sobie z kolei zycze zeby moja wiara (w zdrowy rozsadek) zaczela byc uznawana na calym swiecie za rezimowa, as easy as it is;-)

"ROR -pewnie te fajne wypowiedzi pochadza od polakow ze spietymi posladkami - ktorzy maja boskie zycie za 2 tys netto i sobie powtarzaja co dziennie przed pacierzem, przynajmniej nie jestesmy muzulmanami " xxx widzisz cos zlego w tym ze narod polski probuje bronic swe autonomii i sprzeciwia sie islamizacji ? myslisz ze zarobki w pl powstrzymaja muzlumanow przed przyjadem ? to spojrz w ilu biednych krajach oni mieszkaja ! mam wrazenie ze zjadasz wlasny ogon...

"123kdk Cos mi sie wydaje ze nie bylas....W odroznieniu do Ciebie oprocz tego ze bylem to jeszcze mam znajomych co kupili domy I tam mieszkaja.Otoz na filipinach jest czesc gdzie mieszaja muzulmanie.Oprocz tego tworza partyzantke na terenach zamieszkalych przez chrzescijan.Porywaja ludzi,podkladaja bomby. Filipinczycy mowia ze jest to ich straszna porazka.Muzulmanie czerpia z tego zyski" xxxxx oczywiscie wierze w to tak samo jak w krasnoludki;-) znam te kraje lepiej od ludzi kt orym "pan roman" opowidal co widzial;-) pamietajmy zwasze kto mowi ze cos jest porazka i dlaczego - jaki ma w tym interes;-) moim zdaniem porazka jest ze w PL chodza dorosli faceci w czarnych sukniach i kaza dzieciakom slizywac 8smietane z kolan;/ xxx W islamie najgorsze jest to ze ze nie masz prawa wyboru....jestes maloda kobieta ,pelna energi ,ciekaw swiata,chcesz uprawiac sporty,fotografie,sztuke .Nie masz szans...aranzuja ci malrzenstwo I koniec.....na milosc nie ma miejsca....." xxxxx i znowu pojechal i nic nie rozumie - trza bylo kilka ksizeczek przed wyjazdem przeczytac a nie tak jechac bez edukacji do roboty;-) poza tym - zuwazcie ze katolicyzm to dopiero daje tyle praw wyboru kobietom ze szok;-) ad sportow i birki to mi sie nie chce nawet gadac - to sa sterotypy ludzi ktorzy nie rozumieja kultury po znaja ja tyljo z zachodnich mediow (ci ludzie kt opowiadaja takie bajki b.czesto nawet nie mowia po arabsku - bez jezyka nie wie sie czym jak zyje dana spoelcznosc) - i dlatego usiluja ja mierzyc wlasna miarka - to mnie wiecej jak porowynywanie motorowki z awionetka;-) xxx

[zgłoś do usunięcia]123kdk Jesli ktos czuje sie obrazony to przepraszam.Tak robi kultularny czlowiek.Troche mnie ponioslo.Zly dzien" xxxx to moze idz na spacer zamiast walic ze zloscia w klawiature, ok?;-)

"Teraz druga strona medalu - espansja militarna świata chrześcijańskiego, pod sztandarem USA na świat islamski, który nie ma nic prócz kozich bobków i... ropy oczywiście. To ich przekleństwo, nigdy nie zostaną zostawieni w spokoju przez to. Żołnierze amerykańscy w swoich wojenkach kolonialnych od lat dopuszczają się zbrodni wojennych (tak!), zabijają dzieci, mordują, torturują, czasem coś przecieknie. Reaguje ktos na to? Nikt. To jest potworność, hipokryzja białego człowieka. Z tego się między innymi rodzi terroryzm i potem płacz, bo jeden biały amerykański dzieciak zginął. Ale dlaczego on zginął moi państwo?' xxxxx swieta racja;/ ale takie pospolstwo - jak forumowy kolega - lapie sie na to jak pszczola na miod;/ bo media zachodnie maja monopol i lansuja tam swoje wizje

Gość buahahahahaha
a ta znowu pod dwoma nickami pisze. Bardziej sie wszystko (wedlug niej) uprawdopodobni :D Ubaw mnie z tej ziemi. Matko, jaki ciolek, hahahahahaha!!!!!

"widzisz cos zlego w tym ze narod polski probuje bronic swe autonomii i sprzeciwia sie islamizacji ? " xxxx zwasze widze cos zlego gdy komus sie wydaje ze jest atakowany i ma na gym punkcie obsesje;-)

[zgłoś do usunięcia]buahahahahaha a ta znowu pod dwoma nickami pisze. Bardziej sie wszystko (wedlug niej) uprawdopodobni Ubaw mnie z tej ziemi. Matko, jaki ciolek, hahahahahaha!!!!!" xxxx a glupiemu i tak radosc;-) i wszyscy happy;-)

myslenie perspektywiczne nie jest wcale obsesja ! www.ndie.pl/

[zgłoś do usunięcia]Webster myslenie perspektywiczne nie jest wcale obsesja ! " xxx myslenie perspektywiczne nie, ale paranoja ataku i konkiecznosci obrony juz tak;-)

Ja wiem że arabusów broni w tym wątku tylko jedna osoba pisząca z kilku nicków i z pewnością nie jest to kobieta. Nawet kobiety nie są tak głupie. To jakiś UJotowski lobbysta pakistańczyk, brudas i śmierdziel, zakała świata

[zgłoś do usunięcia]Samotny Romantyk II Ja wiem że arabusów broni w tym wątku tylko jedna osoba pisząca z kilku nicków i z pewnością nie jest to kobieta. Nawet kobiety nie są tak głupie. To jakiś UJotowski lobbysta pakistańczyk, brudas i śmierdziel, zakała świata" xxxx wyzwiska pod adresem przypadkowych ludzi zawzse swiadcza o nieumiejetnosci radzenia sobie ze zloscia - a ta sie bierze z nierzowiazanych problemow psychiczno-emocjonalnych, ktore daja swoje ujscie pod przypadkowym pretekstem

[zgłoś do usunięcia]Samotny Romantyk II ciekawe jak będziesz się tłumaczyć jak cię twój arab zdzieli po ryju, sięgał po sól i ręka mu się zemsła? he he" xxxx "moj" arab?;-) ;-) nie jestem zwolenniczka nieowlnictwa - nie posiadam w piwnicy ludzie roznej masci i narodowosci;-) a wiekszosc panstw chroni turystki przed przypadkowa agresja ze strony osob niezrownowazonych;-) ty sie lepiej martw zeby katoliczka - ktora poslubisz , nie powiedziala ci wieczorem ze ja leb boli;-)

Tak ciołku prawiczku ;) wszyscy tu walą pod różnymi nickami, ale tak naprawdę to jedna i ta sama osoba, mój ty ekspercie od Arabów i geografii :D Ja tam mam kilka nicków. Niekiedy przeobrażam się w Samotnego Romantyka number 52 i lecę na forum jak trza.... Moją pasją jest geografia ;) No. I jestem z Pakistanu, ale czasem i z Afganistanu. Języka polskiego nauczyli mnie Talibowie podczas coniedzielnych szkółek językowych przy skałce na obrzeżach Kabulu. (Kabul- miasto w środkowej Afryce of course ;) ). 🖐️

No. I jestem z Pakistanu, ale czasem i z Afganistanu. Języka polskiego nauczyli mnie Talibowie podczas coniedzielnych szkółek językowych przy skałce na obrzeżach Kabulu. (Kabul- miasto w środkowej Afryce of course" xxx mam nadzieje, ze byly to przyniedzielne szkolki przy polskich misjach katolickich;-)